Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
34948 příspěvků moje polička 14. zaří 2019 14:09

Emerald to máš dobrý, já mám momentálně ručičku na váze tam, kde PŘED porodem

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. zaří 2019 14:13

Karja No niektorý si asi myslia, že keď fotia spoza chrbátu alebo z druhej strany ulice, že ich nevidím. Ale nechápem, komu je na čo nekvalitná fotka psa z diaľky prípadne z divného uhlu. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. zaří 2019 14:15

Emerald Váha vôbec nič neznamená. 

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 14. zaří 2019 14:26

paktofonika Problem je, ze i kdyz jsem zhubla, vypadam spis jako ta vlevo

Offline ankou
258 příspěvků moje polička 14. zaří 2019 14:26

paktofonika Jaké máš psy? :)

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 14. zaří 2019 14:28

Kokoska Nevylucuju, ze za dvacet let na tom budu podobne. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. zaří 2019 14:36

ankou Bostonských teriérov, viď profilová fotka. 

Offline rasaNori
8835 příspěvků moje polička 15. zaří 2019 07:55

Jezis s Corinou mam oboje, jak fotky tak hlazeni a ja to uplne nesnasim. A corina to stejne, ale ona nema problem se ohnat coz je horsi. Ty lidi vazne neuvazujou obcas. Nekdy kdyz chteji hladit deti tak ji posadim a je instruuju, nema od cizich rada kdyz po ni jdou z vrchu od hlavy, tak ukazuju a beru to jako lekci pro haranty jak se chovat k cizim psum. A nekdy odmitnu a to pak posloucham ze je skoda ze tak krasny pes je nehladici a obcas si taky vyslechnu ze ale oni si chteji pohladit pejska a ten ma poslouchat tak at kouka drzet... 

Offline DruI
5583 příspěvků moje polička 15. zaří 2019 08:15

rasaNori Ale spousta pejskařů je v tomhle taky děsná. Já chci dceru naučit, že na pejsky se v žádném případě nevrháme a neotlapkáváme je bez varování, tak jí to vysvětluju a pejskař mává rukou a volá: “on má děti rád” a pomalu by dítě nechali ať mu bez dozoru strčí hlavu do tlamy. A co si má z toho to dítě vzít za poučení.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 15. zaří 2019 10:08

DruI Já vás chápu, že by se vám hodila součinnost, ale na druhou stranu tu ten "pejskař" není od toho, aby s vámi spolupracoval na výchově vašeho dítětě. Jeho úkolem je zajistit, aby jeho pes neotravoval vaše dítě, ta druhá půlka je pak na vás.

Naše psy si naštěstí nikdo moc hladit nechce :-) :-).

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 15. zaří 2019 10:10

Zina zaroven by mu melo dojit, ze co rekne matka, nema nablble znevazovat. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 15. zaří 2019 10:11

Zina a vubec nemam pocit, ze by drul mela od pejskaru nejaka vychovna ocekavani

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 15. zaří 2019 10:26

jinx A mně zas přijde že jo, protože píše, že by dítě klidně nechali, ať strčí psovi ruku do tlamy. Tomu má primárně zabraňovat rodič, ne majitel psa hodnýho psa, kterej je tu ještě označenej za děsnýho.

Offline Pinot Noir
29878 příspěvků moje polička 15. zaří 2019 10:32

Zina To jsi ale blbě pochopila, DruI (a já taky) nechce, aby její dítě na cizí psy sahalo. A pejskaři její pokyny narušují řečmi o tom, že je hodný a "pojď si ho pohladit". Setkávám se s tím taky často 

Online Potrefenáhusa
38852 příspěvků moje polička 15. zaří 2019 10:42

Pinot Noir tak on je člověk citlivej na to, co ho pali, mne taky přijde, ze asi tak 10x častějc chytam malý ručičky s matkou v dálce, než odpovídám na dotaz, jestli si můžou pejska pohladit 

ale větší deti jsou fajn, ty se fakt ptaj, ty malý jsou leckdy jako kamikadze

Offline Kokoska
34948 příspěvků moje polička 15. zaří 2019 10:42

Pinot Noir Tak snad je možné dítěti  vysvětlit, že na psy se nesahá bez dovolení majitele, ne? A že opatrně, i když to majitel dovolil, protože pejsek nás přece jen ještě nezná.

Online Sweet Potato
40368 příspěvků moje polička 15. zaří 2019 10:44

Pinot Noir Já myslím, že Zina to pochopila dobře. Ten pejskař to, že pes je hodný, nejspíš myslí zcela neutrálně, automatická reakce, jako ubezpečení, uklidnění potenciálního strachu. Těžko čekat, že hned  empaticky pochopí, že jde o výchovný proces. Psát hned, kvůli tomu, že je děsnej? Samozřejmě, jsou i tací dobráci (nemyslím úchyly), co budou cizí dítě na pejska aktivně lákat asi jako na bonbón, ale těch je snad minimum.

Offline Kokoska
34948 příspěvků moje polička 15. zaří 2019 10:45

Potrefenáhusa to je zas z druhý strany, někdy mám pocit, že na vodítko patří některé děti a ne pes :) Občas chodím s dětma, občas se psem, děti se naštěstí na cizí zvěř nevrhají.

Offline Pinot Noir
29878 příspěvků moje polička 15. zaří 2019 10:50

Potrefenáhusa Sweet Potato Kokoska Mě to zas tak netrápí, já mu to vysvětlím, jen mám pochopení pro mámy, kterým  to vadí (věřím, že některé děti jsou všetečnější a pokynů méně dbalé ;). S tím, že dítě vyloženě na pejska někdo láká, se teda ale setkávám často.

Offline Gatita
8622 příspěvků moje polička 15. zaří 2019 10:51

Emerald vaha nic moc neznamena. Ja mam ted teda tehotensky ranec,tak jsem mimo soutez, ale predtim jsem mela tech svych konstantnich ani ne padesat kilo. Jenze jak jsem necvicila a nemela moc pohybu, tak ani tech padesat nebyla posledni dobou nejaka velka hitparada, videla jsem to hlavne na pazich, na brise a na drzeni tela. Uz ted se desim, jak se budu davat dohromady.