Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28551 příspěvků moje polička 13. zaří 2019 18:18

Lama_z_Lana Vítej v klubu. Klíče v zámku v bytě jsem nechala několikrát, jednou celý den a noc v takovém....no jak to tak....no prostě dost děsivém domě , byly tam asi jen dvě normální partaje, jinak samé sociální případy, koberce místo skel v oknech a tak. Otevřené auto ani nepočítám a nedávno jsem nechala celé dopoledne úplně otevřenou garáž z ulice....

Hlavně že to dobře dopadlo! 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 13. zaří 2019 18:41

Garfie no teda to by me kleplo!

Online Sweet Potato
40371 příspěvků moje polička 13. zaří 2019 19:06

Lama_z_Lana Konec dobrý, všechno dobré.

Ale já bych i věřila, že si sousedi nevšimli. Na to, co vidíme každý den (tvoje dveře), ve skutečnosti nekoukáme.

Offline Friga
2151 příspěvků moje polička 13. zaří 2019 19:28

Lama_z_Lana dobre, ze to dobre dopadlo :) jinak nasi sousedi naproti pres chodbu nekolikrat nechali dvere od bytu uplne otevreny a odesli do prace. Jsem jim to pak zabouchavala :) 

Offline Karja
44692 příspěvků moje polička 13. zaří 2019 20:36

Prosim vas, jak se mam zbavit tech dementnich molu? Oni uz se nejak zabydleli a mimo potravinove skrinky je jich vic jak v nich, tam je relativne klidek, ale venku... normalne si tady litaj jakoby nic...jako nemit domacnost s ditetem, prostriknu to biolitem, ale jako zas lepsi s molama nez se nejak priotravit no, nejak si neduveruju, ze bych to udelala bezpecne....

Online Sweet Potato
40371 příspěvků moje polička 13. zaří 2019 20:40

Karja Já zrovna včera našla další nečekané ložisko. V krabici s kočičíma kapsičkama. Samozřejmě ty obaly neprohryžou, ale zespodu, jak mají ty sáčky ty záhyby, v každém se omotávalo několik larev, bleee. Všude mám nastražené mololapky, každou chvíli se někde přilepím a moli vesele poletují.

Offline Karja
44692 příspěvků moje polička 13. zaří 2019 20:54

Sweet Potato Tak jako nepotesilas me, ale aspon vim, ze to neni mym vedenim domacnosti....no ja jidlo prohledala, vytridila uz dvakrat, ale projet I dalsi kuchynske skrinki s nadobin, spajz....no desny!

Offline Catherinne
10846 příspěvků moje polička 13. zaří 2019 21:09

Lama_z_Lana my necháváme klíče z venku často, vždycky někdo zazvoní a jednou asi pozdě v noci si je soused vzal domů a nechal nám vzkaz. Máme hodné sousedy. Tuhle jsme při příjezdu z dovolené měli u dveří tašku s jídlem a vzkaz, že oni odjíždějí a třeba to a potřebujeme my. Brambory, citróny, ledový salát a čokoláda jako bonus.

Offline Catherinne
10846 příspěvků moje polička 13. zaří 2019 21:14

Karja Sweet Potato 

U nás se objevily před rokem že slunečnice pro sýkory. Hele, fakt rok jsme s nima bojovali. Ale naštěstí to bylo v komoře, po bytě se objevili párkrát, ale tam to byl horor. Tím pytlem bývaly housenky, larvy všude,  2/3 věcí letěly. Potom důsledně ten biolit, ležící pásky pp desítkách. Objevili se tak v pěti vlnách. Teď už je klid a já si připadám jako král!

Offline Karja
44692 příspěvků moje polička 13. zaří 2019 21:20

Catherinne Eee, no ja uz se s tim biolitem vidim no, ale nechce se mi teda. Jako to je vynest vsechno nadobi, pak to povytirat.....

Offline Catherinne
10846 příspěvků moje polička 13. zaří 2019 21:25

Karja no v kuchyni to je horší. My ( muž)  tu komoru vystříkal a zavřel. A musel to dělat když jsem nebyla doma, protože moje astma. Ty lepicí pásky jsou fakt super. Ale chce to výdrž.  Jak se líhnou postupně.  Jebnou se nám na lepicí pásek  přilepila Ebby, no chudinka, zažila depilaci...

Online Sweet Potato
40371 příspěvků moje polička 13. zaří 2019 21:26

Karja Jediná další možnost je potom plamenomet

Offline Karja
44692 příspěvků moje polička 13. zaří 2019 21:27

Catherinne Mne se dvakrat prilepila do vlasu..... 

Offline Karja
44692 příspěvků moje polička 13. zaří 2019 21:27

Sweet Potato Noo, ja se na ne asi adaptuju...

Online RoSa
10169 příspěvků moje polička 13. zaří 2019 21:28

Karja jestli ty je tam na ty pásky nelákáš z širého okolí...

Offline Karja
44692 příspěvků moje polička 13. zaří 2019 21:31

RoSa Ja mam jen jednu, pac na ni psali,ze je to jen na detekci, aby si zjistila, zda je mas....no tak jsem to skutecne zjistila:-D. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 13. zaří 2019 21:53

Tyjo mně ty pásky vůbec nefungujou! po tejdnu ani jedna oběť! (haha, taky jsem si tam přilepila vlasy Karja ).Mám ty z DM - pásky, nejsou třeba lepší ty domečky?

Funguje mi jen je důsledně zabíjet a furt vytírám ty skříňky desinfekčníma ubrouskama, abych jim zničila ty pavučinky s vajíčkama nebo co to je. Zejtra asi skočím i pro ten biolit. Jako pár mi jich vyletělo i mimo skříňku, tak se děsim, že mám nakladeno už i v místnosti. Vidim to na mega úklid zejtra. Ale po týdnu nepřítomnosti mě přivítai jen tři kamarádi. Svině to jsou

Offline Karja
44692 příspěvků moje polička 13. zaří 2019 22:11

Lama_z_Lana Noo, tak asi to taky zkusim vsechno povytirat prvne. Mam podezreni, jestli je nemam I nekde vysoko, pac je furt vidim na strope.... Tak pujdu na to systematicky, zitra vrchni skrinky, ve spodnich to na ne nevypada a ze spajzku vyhazim co muzu, ale ja mam takovou ,,spajzku,, ze tam mam vsechno (tridenej odpad, sezonni boty, mama umele kytky do dekoraci, kompoty, proste raj se tam zabydlet!). Ale tam bych to tim biolitem aspon mohla vzit, nevim, nakolik to muze ublizit kompotum, se dovnitr nedostane a za cas to vycuchne snad ne?

Online Potrefenáhusa
38854 příspěvků moje polička 13. zaří 2019 22:14

Mne ty pásky fungujou, já teda jinou moc cestu nevidim, pokud jeden nechce ten biolit

my furt máme ty octomilky, slivovicovy pasti ok, ale stejně tu nějaký množství furt poletuje

Offline Catherinne
10846 příspěvků moje polička 13. zaří 2019 22:14

Karja no my je měli i ve slunečníku na pláž, který je ve futrálu. Normálně ve švech tý látky ... letělo skoro všechno.