Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 22. zaří 2019 21:23

continuitytlapkam,to je fakt vikend blbec.

Offline continuity
43077 příspěvků moje polička 22. zaří 2019 21:41

Zarinya Garfie diky holky, vlastne si rikam, ze to jeste mohlo (a vlastne muze) dopadnout hur. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 22. zaří 2019 21:50

continuity uz ne...uz bude lip.

Offline Garfie
28548 příspěvků moje polička 22. zaří 2019 21:55

continuity Neblázni, už to bude dobrý :-) (a taky jsem hned studovala předávkování Marťany :-), ale vypadá to, že v pohodě....)

Offline Tak Betty
6135 příspěvků moje polička 22. zaří 2019 22:06

Ale taky si postěžuju, během týdne jsem 3x odmrazovala mrazák protože jsem vždycky blbě zavřela dvířka. No trdlo.

Offline continuity
43077 příspěvků moje polička 22. zaří 2019 22:07

Garfie ja taky doufam, ze takto jednorazove to snad nebude vadit nicemu. ale teda vydesila mne, hlavne proto, ze jsem uz nemyslela, ze je neceho takoveho schopna. loni jsme doma ty same vitaminy normalne meli, zadny problem nebyl. ale ona se hrozne psychicky posunula pres leto k velike samostatnosti a uplne to nezvlada jeji psychika a (ne)pevna vule. projevuje se to ve vice vecech, nez jenom tohle.

ale ted dostala spoluzacka zarachna za pozdni prichod domu na dva tydny (zmirneno po primluve maminkou na par dni), tak alespon na prichody domu si dava majzla. pred tim to taky bylo 15 minut zadna mira (ale teda alespon vzdy volaly).

Offline Garfie
28548 příspěvků moje polička 22. zaří 2019 22:30

continuity Jo, to je velké téma, to bychom asi mohly v hospodě probírat hodinu!! No, příští týden jsou třídní schůzky, třídní syna už mi avizovala, že by se mnou chtěla mluvit, tak se děsím....

Offline Karja
44673 příspěvků moje polička 22. zaří 2019 22:34

Garfie Treba ho chce pochvalit!;-) Hahaha, to je blba sranda coo?

Offline Garfie
28548 příspěvků moje polička 22. zaří 2019 22:49

Karja hahaha, to je na zacatku skolniho roku dost malo  pravdepodobny

Offline Karja
44673 příspěvků moje polička 22. zaří 2019 22:51

Garfie Ale tak syn je v pohode, vis ze nechtel podpalit skolu, asi ani nikoho nesikanuje, nebere drogy, tam spis hrozi takovyty nesvary chytrejch sikovnejch deti:melou, nudej se a chytracej a to je furt dobry;-)))

Offline continuity
43077 příspěvků moje polička 22. zaří 2019 22:53

Garfie fakt me uklidnuje, ze v tom nejsem sama. s tou starsi tyto problemy vubec nebyly! 

Offline Garfie
28548 příspěvků moje polička 22. zaří 2019 22:53

Karja jo, to bude ono, doufam :-) ona to s nim nastesti umi, ma doma dva autisty a na nestandartni deti je zvykla.

continuity  presne, starsi zadny problem.

Offline continuity
43077 příspěvků moje polička 22. zaří 2019 23:19

Garfie tak drzim palce at to taky dobre dopadne.

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 23. zaří 2019 08:18
@MP Marge - to mě mrzí :-( nesnáším nachlazení a s tím spojený příznaky, ale cítím, že na mě taky něco leze :-(
Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 23. zaří 2019 09:27

Komár Díky němu jsem si v noci párkrát solidně nafackovala a von tam furtně někde je a vysmívá se mi!!!

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 23. zaří 2019 09:40

Lama_z_Lana To te lituju, nesnasim to bzikani a ten pocit, ze ti lita nekde u tvare, uaaa. Ja to teda vetsinou nevydrzim, rozsvitim a jdu lovit, protoze stejne nemuzu spat. Dneska mu to nedaruj!

continuity Kdyz se dari, tak se dari. Ale ty vitaminy by mely bejt v pohode, kamosky triletej je kdysi taky sporadal, byla z toho  pekne vydesena, ale dle doktora by to mohlo maximalne zpusobit nejaky docasny zaludecni/strevni potize. Uz je to hodne let a kluk prospiva :) 

Garfie Kdyz s tebou chce mluvit az na aktivu, tak to je dobry! 

Offline Garfie
28548 příspěvků moje polička 23. zaří 2019 09:48

Lama_z_Lana Ty jsi spala u mě!!! Mám úplně stejnej zážitek z dnešní noci!!

Setare Ale soukromě  Ale tak já mám představu, už loni mi naznačovala, že si myslí, že má LMD (zřejmě poruchu soustředění) a měli bychom s tím něco dělat...je teprve druhák, navíc se zdá dost inteligentní, takže je těžké to úplně rozpoznat.

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 23. zaří 2019 10:00

Garfie Muj syn to ma podobne jako tvuj, je teda starsi, ale presne v tomhle veku jsem byla ve skola na koberecku porad. U nas se z toho vyklubala ADHD. Ted to mame jakztakz pod kontrolou, ale narocny je to s nim porad. Jinak maji v ceskych skolach nejaky programy pro nadany deti? To je u nas snad jedinej cas ve skole, kdy se nenudi a je tam rad.

Drzim palce, ja fajn, ze ma rozumnou ucitelku.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 23. zaří 2019 10:25

Garfie Lama_z_Lana ja taky! Uplne prvni letosni komar a to kdyz zacina podzim :-))