continuitytlapkam,to je fakt vikend blbec.![]()
Stěžovací vlákno
continuity uz ne...uz bude lip.![]()
continuity Neblázni, už to bude dobrý :-) (a taky jsem hned studovala předávkování Marťany :-), ale vypadá to, že v pohodě....)
edit nechtěla jsem to psát tak výrazně, není to důležitý
Ale taky si postěžuju, během týdne jsem 3x odmrazovala mrazák protože jsem vždycky blbě zavřela dvířka. No trdlo.
Garfie ja taky doufam, ze takto jednorazove to snad nebude vadit nicemu. ale teda vydesila mne, hlavne proto, ze jsem uz nemyslela, ze je neceho takoveho schopna. loni jsme doma ty same vitaminy normalne meli, zadny problem nebyl. ale ona se hrozne psychicky posunula pres leto k velike samostatnosti a uplne to nezvlada jeji psychika a (ne)pevna vule. projevuje se to ve vice vecech, nez jenom tohle.
ale ted dostala spoluzacka zarachna za pozdni prichod domu na dva tydny (zmirneno po primluve maminkou na par dni), tak alespon na prichody domu si dava majzla. pred tim to taky bylo 15 minut zadna mira (ale teda alespon vzdy volaly).
continuity Jo, to je velké téma, to bychom asi mohly v hospodě probírat hodinu!! No, příští týden jsou třídní schůzky, třídní syna už mi avizovala, že by se mnou chtěla mluvit, tak se děsím....
Garfie Treba ho chce pochvalit!;-) Hahaha, to je blba sranda coo?
Karja hahaha, to je na zacatku skolniho roku dost malo pravdepodobny ![]()
Garfie Ale tak syn je v pohode, vis ze nechtel podpalit skolu, asi ani nikoho nesikanuje, nebere drogy, tam spis hrozi takovyty nesvary chytrejch sikovnejch deti:melou, nudej se a chytracej a to je furt dobry;-)))
Garfie fakt me uklidnuje, ze v tom nejsem sama. s tou starsi tyto problemy vubec nebyly!
Karja jo, to bude ono, doufam :-) ona to s nim nastesti umi, ma doma dva autisty a na nestandartni deti je zvykla.
continuity
presne, starsi zadny problem.
Garfie tak drzim palce at to taky dobre dopadne.
Komár
Díky němu jsem si v noci párkrát solidně nafackovala a von tam furtně někde je a vysmívá se mi!!!
Lama_z_Lana To te lituju, nesnasim to bzikani a ten pocit, ze ti lita nekde u tvare, uaaa. Ja to teda vetsinou nevydrzim, rozsvitim a jdu lovit, protoze stejne nemuzu spat. Dneska mu to nedaruj! ![]()
continuity Kdyz se dari, tak se dari. Ale ty vitaminy by mely bejt v pohode, kamosky triletej je kdysi taky sporadal, byla z toho pekne vydesena, ale dle doktora by to mohlo maximalne zpusobit nejaky docasny zaludecni/strevni potize. Uz je to hodne let a kluk prospiva :)
Garfie Kdyz s tebou chce mluvit az na aktivu, tak to je dobry!
Lama_z_Lana Ty jsi spala u mě!!! Mám úplně stejnej zážitek z dnešní noci!!
Setare Ale soukromě
Ale tak já mám představu, už loni mi naznačovala, že si myslí, že má LMD (zřejmě poruchu soustředění) a měli bychom s tím něco dělat...je teprve druhák, navíc se zdá dost inteligentní, takže je těžké to úplně rozpoznat.
Garfie Muj syn to ma podobne jako tvuj, je teda starsi, ale presne v tomhle veku jsem byla ve skola na koberecku porad. U nas se z toho vyklubala ADHD. Ted to mame jakztakz pod kontrolou, ale narocny je to s nim porad. Jinak maji v ceskych skolach nejaky programy pro nadany deti? To je u nas snad jedinej cas ve skole, kdy se nenudi a je tam rad.
Drzim palce, ja fajn, ze ma rozumnou ucitelku.
Garfie Lama_z_Lana ja taky! Uplne prvni letosni komar a to kdyz zacina podzim :-))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.