Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28548 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 22:26

brrr No tak tohle je mazec :-( Takovou cocku prvi mesic po zacatku skoly, to se hned tak nevidi,  znovu dekuju nekam nahoru za nasi pani ucitelku!! Fakt te lituju, protoze tohle bude boj, snad mu to teda skolu uplne neznechuti! 

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 22:28

viktorka_od splavu No, mladý vyhrál žolíka. Na nižším stupni mají jinak fajn učitelky, akorát zrovna byla na řadě tahle. Hlavně já si nemůžu pomoct, ale dlouhodobě mě irituje svým mluveným projevem (intonací, nadúžíváním zdrobnělin, neustálou repeticí a schopností dělat ze mě blbečka).

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 22:32
Reakce na Garfie:

brrr Já myslím, že ta super vysoká inteligence je často vykoupená něčím jiným, třeba sociální izolací, nebo prostě strádáním v jiné oblasti. 

​S tím naprosto souhlasím, vidím to i na dítku, v některých věcech je fakt mimoň.

Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 22:32

brrr tyjo, neda se mladik nekam preradit? Driv nez nadela kamaradske vazby? Toto nebude dobry...

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 22:35

Pavlena Kamarády už má, přesunula se tam celá školka. Nějaké změny školy, by byly nejzažší možnost. Nejvtipnější je, že problematičtější je ten starší, ale ten má obrovské štěstí na paní učitelky, fakt to s ním umějí.

Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 22:39

brrr no ono je to totiz vzdycky jen o uciteli... 

Offline viktorka_od splavu
49324 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 22:40
Reakce na brrr:

viktorka_od splavu No, mladý vyhrál žolíka. Na nižším stupni mají jinak fajn učitelky, akorát zrovna byla na řadě tahle. Hlavně já si nemůžu pomoct, ale dlouhodobě mě irituje svým mluveným projevem (intonací, nadúžíváním zdrobnělin, neustálou repeticí a schopností dělat ze mě blbečka).

​budu se muset optat, kam že se to přesunula ta "naše" (ona už tehdy měla důchodový věk, ale nedávno jsem slyšela, že prý pořád učí!:-OOOO i když z té "naší" školy ji právě vylili že už se to nedalo ani tam, a ona se snad uchytla v nějakém ještě zapadlejším ústavu

Online Karja
44671 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 22:55

brrr To me moc mrzi, kamaradka byla takhle vypsychovana uplne zbytecne ve skolce, az asi za dva mesice se ukazalo, ze je problem v ucitelce. I pediatra jI rekla, at skutecne jde do psychologicke poradny, aby ve skolce videli, ze kluk je OK. No bylo to desne. Tvl. uprava.....

viktorka_od splavu My mame malou skolicku v obci (mala je teda poctem deti, jinak je velika teda, ma spoustu prislusenstvi), do pate tridy, malotridka...ale ted se tam sesli tak dobri ucitele, kez by tam vydrzeli...maji I ucitele, takoveho chlapaka dvoumetroveho, co je taha vsude po sportech a minule se me nejak ptala neter na volby ci co, tak jsem placla neco ve smyslu, ze vsichni lzou a ona rika ,,ale nas pan ucitel nelze,,. To bylo tak hezky, fakt obecna skola hadr:-D.  No nicmene si nemyslim, ze skola na vsi znamena stare struktury...naopak...jeden rok tam prisla ucitelka se kterou si rodice nesedli, no za rok tam nebyla, protoze hlasy rodicu jsou v takhle malem poctu zaku hodne slyset, kdyz si jich par usmysli prehlasit deti do mesta, tak se to pomalu muze zavrit...naopak si myslim, ze tyhle stary stuktury se krasne schovaji na tech velkych skolach, kde je treba pet trid v jednom rocniku.

Offline continuity
43067 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 23:03

brrr potlapkavam, to je hruza. 

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 23:08

continuity Paní učitelka ze školky slíbila, že až se tam paní učitelka třídní objeví (prvňáci chodí do školky na návštěvu), že to zkusí lehce nadhodit, tak aspoň něco.

Offline viktorka_od splavu
49324 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 23:11

Karja tak ja tim nemyslim ze by na malych skolach bylo neco spatne, to vubec, muze to byt takhle super.. ale kdyz neni muze se taky stat ze “pani ucitelce” si to troufnou tak maximalne “opatrne nadhodit”  jako.. tady nikdo nic nenadhazuje, madam by vysvistela a slus

Online Karja
44671 příspěvků moje polička 24. zaří 2019 23:18

viktorka_od splavu No to mate spis taky stesti na skolu....I na velkych skolach se muze ,,nadhazovat,, Ja si myslim, ze o velikosti skoly to nebude, spis na kvalite skoly a na kvalite reditele atd atd.

Offline Garfie
28548 příspěvků moje polička 25. zaří 2019 06:24

Karja To je super s tou školou! My to máme podobně, jsou tady teda jen děti do čtvrté třídy (letos poprvé i jedna třída páťáků), všechny děti se znají, družinu mají promíchaně mezi ročníky, celou ji tráví na zahradě. A máme tři chlapy-učitele, jeden z nich je dokonce družinář

Online Emi
1116 příspěvků moje polička 25. zaří 2019 07:57

brrr Něco podobného zažila kamarádka s dcerou. Je to šikovná a chytrá holčička a nejhorší, co ve škole udělala bylo, že si v lavici povídala s kamarádkou. Už v září se rodiče dozvěděli, že holčička patří mezi nejzlobivější a nejneschopnější děti, v říjnu už holčička měla zaludeční nevolnosti, když šla do školy. Pak na 3 roky rezignovala a ve 4. třídě, když dostali novou třídní, se najednou probudila a je to zase ona. Teď je v 5. třídě a kdyby chtěla, mohla by se dostat na víceleté gymnázium. 

Ale pořád si myslím, že to rodiče měli řešit a neměli ji v tom 3 roky nechat samotnou.

viktorka_od splavu Holčička chodí do velké školy, která má dobrou pověst. Je to opravdu spíš o vedení školy, co podporuje a dovoluje. 

Online Sweet Potato
40317 příspěvků moje polička 25. zaří 2019 08:04

viktorka_od splavu Madam by vysvištěla? Pro to už musí být sakra důvod.

Online 999
19814 příspěvků moje polička 25. zaří 2019 08:27

brrr Já jsem tuhle situaci zažila taky, ovšem s pikantním koncem. První rodičák v první třídě a hned strašná sprcha. Já celou noc nespala, nad ránem si řekla, že to moje chytrý a nadaný dítě musí ihned pryč, a že jen co se rozední, volám řediteli, že tam končíme. A v sedm ráno telefon od té učitelky, že celou noc nespala , že dcera je skvělá a ona si uvědomila, že to vlastně chtěla osolit mně. Dalších devět let proběhlo v klidu :-).

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 25. zaří 2019 10:13

viktorka_od splavu No tak to si jen myslíš. My jsme tady v ulici zažili na škole šikanu ze strany učitelky. Bylo úplně jedno kolik rodičů si stěžovalo a kolik let. Ředitelka byla vždy při ní a vyhodil ji až nový ředitel. Takže 5 let po tom, co tam chodil syn.

Druhého jsme dali na jinou školu a stačila jedna podobná koza ve třetí třídě. Pořád problém, přitom dítě k ní přišlo ze skupiny pro nadané. Problém teda byl akorát ten, že se nudil a všechno dávno znal. Bohužel ji občas i opravoval a doplňoval, jak byl zvyklý.  Takže šel  hned během měsíce na jinou školu, protože to je dost často jediné řešení. Dneska jsem ráda, že máme další 4 roky klid.

Offline Garfie
28548 příspěvků moje polička 25. zaří 2019 10:40

999 Že to chtěla osolit tobě? Něco osobního? Jako teda ale bez ohledu na důvod, musím před ní vlastně smeknout, protože není jednoduché takhle sám o sobě přiznat chybu-ani sobě, natož teda protivníkovi

Online 999
19814 příspěvků moje polička 25. zaří 2019 10:45

Garfie Taky to je ten důvod, proč dcera v té škole zůstala :-). Řekla jsem si, že ta ženská je dobrá, přestřelila, ale pak se omluvila. 

Offline Garfie
28548 příspěvků moje polička 25. zaří 2019 10:52

999  fakt jo!