Potrefenáhusa Ten je hodně pěknej a chápu tvé naštvání. Stalo se mi to samé minulý rok s bundou v Benettonu.
Stěžovací vlákno
Tak mne je 42, prvni uplne bily vlas jsem si nasla ve 22, vytrhla ho, a dalsich asi 5 se objevilo az tak pred tremi lety. Kadernika vzdycky vyslycham, jestli neco vidi vzadu, kde to kontrolovat nemuzu, a prej dobry. Na vlasech mam balayage, tak doufam, ze se v tom nejake sedive vlasy ztrati i v budoucnu. Tak - a doufam, ze jsem si to ted nezakrikla a neprobudim se zitra se skuncim pruhem nad celem.
Mutziputzi dyť to byla lichotka!
Lilly_Ku Ja porad doufam, ze mam furt dost vypnutej oblicej, takze by snad bylo na prvni pohled videt, ze mi neni 60. Ale s cool ucesem mam problem, protoze na to ja taky moc nejsem, mam nejradsi vsechny vlasy v jedny rovine, pac je to bezudrzbovy...
Jiná Realita No ale pravde vzdalena v soucasne dobe!![]()
Lama_z_Lana jeste si muzes nechat skontrolovat.stitnou zlazu, hlavne pokud se i jinak citis unavena nebo v nepohode.
continuity dik za radu, ale to by snad melo byt v pohode ![]()
Unavu pripisuju hlavne praci (a ted asi i to nizkosacharidovy stravovani), letos toho mam ohledne vyuky nalozino vic nez loni a zjistuju, jak psychicky to je vycerpavajici (a to to neni kazdy den). No a taky jak se furt snazim kazdymu vyhovet, tak mam problem odmitam praci, furt si rikam, ze je to prilezitost....pak se neco vysere, ja jsem ve skluzu a uz to jede, klasika, co zna asi uplne kazdej. Ale zas na druhou stranu bych jinou praci ted delat nechtela ![]()
Lilly_Ku Dobrý! Ale já musim vymyslet něco v pixie stylu, tohle bych se nedožehlila :)
Mutziputzi uz mas bricho?:D
711990 Ani ťuk hele![]()
Zu ja to mam o kus kratsi, jeste to musi dorust...

Mutziputzi no tak na co si stezujes?:D
711990 Obavam se, ze kazdym dnem..1. trimestr skoncil![]()
Mutziputzi kliid, to jeste bude trvat:)
Mutziputzi Prosím tě, ty jsi typ, co to odchodí v současnejch džínách, jen si na poslední dva měsíce bude dávat na knoflík gumičku :-).
Mutziputzi omg omg, tuto novinu jsem nějak naprosto prošvihla! ![]()
999 Zatim mam dojem progresivniho ochabovani, kez by!![]()
Jiná Realita No prosim te![]()
Mutziputzi no já jsem tu pár dnů nebyla, to muselo být ono! já tomu nevěřím!
ale teda pro jistotu gratuluju![]()
Jiná Realita Dik
Buhvi jak to dopadne v mem geriatrickem veku co se zde jiz nakupuji sedaci sprchove kouty s dvirky))
Mutziputzi však nějaká ta indka v pohodě v sedmsedáti, to máš ještě rezervu :)) bože, já jsem proflákla událost roku na parfumánii ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články