Potrefenáhusa Hele, zrovna tam jdu pro čaj, tak díky za info
Ale jinak to naštve, to chápu. Třeba se sleva na tvůj kabát nevztahuje, ještě je možnost!
Stěžovací vlákno
moonlight Asi jen na e-shopu
Potrefenáhusa Vrať ho a kup znovu!!
Potrefenáhusa Jo tak, aspon nebudu utracet.
Garfie Já už ho druhej den nosím :-) a nevim, kolik času by z nej zabralo sundat psím kočičí chlupy :-)
Potrefenáhusa No počkej, vrátit můžeš ten nový, jakože je původní....![]()
Potrefenáhusa A jakej, jakej? Měli tam docela hezký kabáty, ale nezkoušela jsem nic. Akorát jsem koupila fusekle a spodky pro syna teda.
Potrefenáhusa ted me napadl podvratny plan - kup jeste jeden a vrat ho se starou uctenkou. Ja osobne bych byla lina ale nastve to. Ja si tak koupila docela drahe kozacky na RD, mesic jsem vahala, koupila je a druhy den slevy. Prodavacku znam od videni a tez mi rekla, ze jsem je mela prijit vratit.
Garfie ups, nejsem sama
moonlight duffle coat
Potrefenáhusa Jestli jde o šest stovek, to bych se na takové manévry vykašlala.
Potrefenáhusa Moc pěknej! Podobnej jsem kdysi mívala, i stejnou barvu, ale kratší, tenhle je lepší.
bosibori já se na to asi taky vykašlu, ale štve mě to, protože na něj měli 20% slevu ještě někdy předminulej tejden nebo kdy, kterou jsem prošvihla a včera jsem si ho koupila, že jsem si říkala, že se mi fakt líbí a co když už, až se zas dostane do slev, nebude
moonlight je teda jen s příchutí vlny, ale příjemnej, já mám ty dafláče asi nejradši, já jsem do těch županů dost malá a nerada jednořadý kabáty
Potrefenáhusa Moc hezkej!
Potrefenáhusa Je to klasika. Na běžný nošení super. Já osobně taky moc nemusím ty zavazovací. Ale když to někomu sluši, tak to vypadá pěkně.
Potrefenáhusa nastve to, ale predstav si, ze by pak uz nebyl. To u kousku, po kterym touzis, stve jeste vic. Pekny kabat.
Šedivej vlas
. A nejeden. Vždyť mi teprv nedávno skončilo dětství!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články