Všeobecně je to tak, že nejvíc se chce tam, kde to nejde (z jakéhokolic důvodu)
Stěžovací vlákno
stes To si vždycky říkám u těch krátkých letů, kde se letí necelý dvě hodiny, co ty lidi, co vystartujou k záchodům hned po vypnutí nápisu, dělají při stejně dlouhý jízdě autobusem :-) :-).
Zina Trpěj.
bram jenze kdyz musis, tak musis! Na dnesek se mi zase zdal muj "oblibeny" sen, jak hledam zachod a vsude je bud zavreno, nebo obsazeno, pripadne tam nejsou dvere...
To se mi zdá poměrně často a jsou to dost hrozný sny teda ![]()
Citlivejsi povahy nasledujici sdeleni radsi nectou...
Jiná Realita Taky jsem mela ttvrdou ruku, hrali jsme divadlo, zachody casto nebyly, do keru jsem nechtela... vypestovala si ve ctrnacti znovu pocuravani - ne uplne, ale zdalo se mi vzdycky, ze uuz konecne muzu na zachod a cvrnkla jsem si. No, radsi jsem snizila naroky na cistotu WC, nez tohle zazivat dal a dojdu si i v noci (naucila jsem se radsi vzbudit)
Karja nám takto vypadl proud v celým městě, jak jsme byli v Gruzii. Naštěstí jsme teda už byli na hotelu, ale tak hodinku jim to trvalo, než to nahodili. Zrovna jsem seděla na terase a najednou všude tma.
ja sla v noci po tme na wc a tam byla dcera
To já šla taky v noci potmě, ale viděla jsem, že se na wc svítí. Říkám si, udělám na synka BAF (mám hloupý smyl pro humor, já vím
) . Svělo zhaslo, otevřely se dveře, já udělala BAF! - a kolem mě se prosmykla drobná silueta, která cosi cestou zděšeně zablekotala. On v noci přišel se slečnou...![]()
SunEclipse Jsi absolutní vítěz!![]()
SunEclipse
a přišla k vám ještě někdy?
SunEclipse No eště že už šla ze záchodu..
bram ale jo, rozdýchala to ![]()
Na tuto trmu som pocula prihodu.
Otec ide v noci na zachod. Kludne sedi v tom zhasne svetlo, nieco sa s mrmlanim k nemu pritacka vycu.. sa na neho buchnu dvere a svetlo sa znovu rozsvieti. Az potom zistil ze sa domov vratil syn s poriadnou opicou .
Pardon ![]()
SunEclipse To je dobrý![]()
Janulik03 Já si to tedy musela přečíst dvakrát, abych to pochopila, ale pak jsem se zas dvakrát tak dlouho smála ![]()
SunEclipse
výborný!
Dadoo pafdon nie som dobra v pisani vtipov. ![]()
Co se mě týče, doteď bys bručela za zabití ![]()
jak se to učí? Stačil by mi rychlokurz!!!
Mne pomaha se vycurat tesne pred spanim a pak tvrde spat az do rana :)
razorblade Tu první část bych měla. Teď ještě nějaký hint na tu druhou.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články