Sweet Potato já jsem byla na street view jednu dobu
a moje babička taky ![]()
Sweet Potato já jsem byla na street view jednu dobu
a moje babička taky ![]()
Mojí kamarádce musel zastavit poslední noční autobus, protože by se fakt počůrala. A protože to bylo na periferii, tak ten řidič na ni počkal :-).
No my jsme se jednou s kamarádama v letech devadesátých trochu upravili vínem s colou a pak jsme jeli autobusem asi z Budějc do Telče a málem jsem tam pak umřeli, protože řidič se nedal a nezastavil.
Prosím!! ![]()
Jinak nejhorší je, když si to nevypočítáte a musíte v noci vylézat z iglú!
Lamicka Haha, z Kuby mám i já děsnej zážitek, před odletem mi jaksi bylo líto vyhodit asi deset kilo meruňek, co jsme dostali, tak jsem valnou většinu prostě sežrala. Začalo to už v Moskvě na přestupu, znám všechny záchodky na Sheremetyevu (na většině není toaletní papír...) a pokračovalo v Havaně, kde jsem cestou z letiště musela zastavit taxík někde u parku, pak se doslova vřítila do jakési výrobny sladkostí se žádostí o toaletu, nechala se zavést do špinavého kumbálu za kuchyní (ve které by hygiena dostala infarkt) a nakonec skončila v lékárně, kde jsem názorně předváděla, co potřebuju, protože jsem pochopitelně netušila, jak se řekne španělsky průjem ![]()
všem se omlouvám, ale já se bavím!
Jiná Realita Tohle se mi stalo ve Svycarsku, projeli jsme kolem cedule, ze nejblizsi benzinka je za kilometr a dalsi za dvacet, tak jsem si rekla, ze zastavime za tech dvacet, no a kousek za tou blizsi zacala kolona a k te dalsi jsme jeli asi tri hodiny. Kdyz jsme na ni sjeli, tak tam byl asi milion aut, my mezi nima nejak minuli odbocku na parkoviste, tak jsem donutila muze zastavit mezi nakladakama a vybehla, strasne dlouho jsem tam ty zachody hledala, a kdyz jsem je nasla, byla tam brana a vstup stal 1 frank a ja mela samozrejme jenom eura! Nejdriv jsem chtela dat desetieurovku komukoli, kdo za me zaplati ten jeden frank a pusti me na ty zachody, a pak jsem tam zkusila hodit 1 euro a brána se otevrela! Konec dobry, vsechno dobre, ale doted, kdyz si na to vzpomenu, se mi mirne orosi celo ![]()
Garfie ajaj ![]()
Myrtila mně se něco podobého stalo v německu, akorát chtěli 1 euro, zatímco všude měli pořád napsané, že 70c...a já měla fakt jen těch 70c, tak jsem musela utíkat strašně daleko zpátky do auta pro euro ![]()
Jeden můj známý jel v Číně vlakem, byl tak plný, že šlo jen stát v uličce a projít nešlo, jen stát ....
Aktuálně se vložím do vyměšovacího okénka. V pokoji u dcery je nově půl hodiny vypálená díra do koberce, vypadá , že je vpálená pár centimetrů do parket, nedá se moc zatím poznat jak, bo je koberec přiškvařenej k parketám. Vypadlej uhlík z týden zakoupené vodní dýmky, a než jsem z jekotu pochopila, že můžu, ba dokonce musím k ní do pokoje, a než jsme oranžovo-šedý uhlík na rezavém koberci ve stínech pod postelí našly..
![]()
Isca mám jednu uklidňující informaci! je to pod postelí, takže to není vidět (aneb snažím se být optimista!).
Jiná Realita Holt při příštím přemisťování nábytku bude trochu limitovaná, kam co přesunout...
Isca hlavne, ze to nedopadlo hur.
Isca tohle dam precit muzi, ktereho trapi ryhy od autecek na dubove podlaze
, aby si uvedomil, ze muze byt (a asi bude) hur.
Isca Uf! Ale mohlo to teda fakt dopadnout i hůř, i když chápu, že to člověka moc neuklidní ;) Mám menší pohromu, ale taky nějaké škody vznikly: syn našel dobře uschovanou pěnovou nudli na plavání, má to snad dva metry, a jak to vlekl po schodech, srazil květináč z okna. Schody jsou takové ty děravé, takže mokrá hlína a písek propadly pod schody do not a sluchátek ke klavíru a mezi uskladněné zavařeniny a do koše s čistým prádlem. Aspoň že ten klavír to neschytal. No a jeden schod má pořádný vryp od toho květináče ![]()
Už skoro 2 hodiny čekám s manželem na hematologii. Je tady strašně moc lidí.
Pinot Noir
hlína v piáně!!!
To je skoro jak ten... kojicí polštář. (na to nikdy nezapomenu, ono cizímu neštěstí se to směje
)
Bledule potlapkávám. Já dnes měla štěstí. Byla jsem u zubaře a na kontrole na plicním. Nikde ani noha. Ani knihu jsem nestihla vytáhnout.
Bledule lituju vás oba a potlapkávám
strašně nerada někde,kdekoliv čekám a chytá mě amok...ovšem čekat u lékaře v plné čekárně je peklo...drž se a doufám,ze už jste v ordinaci![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.