Lamicka
mám ozkoušený olej Möller s citronovou příchutí, vůbec nechutná po rybách a i děcko to jí bez protestů. A jako bonus mi přestaly padat vlasy. :)
Stěžovací vlákno
Pinot Noir Zarinya ono to je u me asi jedno s druhym. Jestli vam to sedi, nema smysl s tim koncit.
Lamicka no,vsak s tim nehodlam skoncit.![]()
bram dekuji ![]()
Garfie neviem dufam ze baterka a nie nieco s motorom. Muz to zajtra skusi, ale bojim ![]()
Lamicka toje neprijemne. A co ti dali na reflux?
Janulik03 Nolpaza se to jmenuje.
Rano jsem se jen taktak doplazila do prace, tam me rovnou kolegyne nalozila do auta a odvezla k doktorovy. Akutni blokada hrudni patere, sice mi to doktor zmobilizoval a dostala jsem pigaro, ale funguju minimalne. Ted jsem se pokusila kychnout, sakra to boli. Jako bych toho ted mela malo, jeste tohodle trochu. Au. Sakra. To me tak stve.
Lamicka tak nech to ti tychlo zaberie ![]()
Janulik03 dekuju
tzaziki lituju te, moc dobre to znam. At je brzy lip a moc to neboli!
Lamicka Takisto užívam Moellers olej z trščej pečene s citrónovou príchuťou, ale musím ho zajesť a zapiť. To ale neznamená, že by si s tým ty mala mať problém, ja len v ústach neznesiem čokoľvek olejové. Oil pulling je pre mňa sci fi. Dávam ho i psom.
tzaziki ajaj, to znám! To je příšerný. Taky jsem to měla. tenkrát mě úplně stejně vezli rovnou z práce k doktoru Nedělkovi do Řep na akupunkturu. Asi mi skoro zachránil život, já vůbec nemohla dýchat. Jen jsem se musela s každým nádechem úplně divně zkroutit. No příšerné!!
Tak se drž, potlapkávám co to jen jde!!![]()
Dávam ten rybí olej Moellers synovi a chorý je stále :(
Dávam ten rybí olej Moellers synovi a chorý je stále :(
Pinot Noir taky piju dva roky vodu s citronem kazde rano a jen pozitiva.
Taky na to nedám dopustit! ![]()
paktofonika ja mam rada zvlastni chute a olejova konzistence mi nevadi, tak by mi to nemuselo vadit.
Lamicka Ten reflux je možný a nakonec je jeho řešení celkem v pohodě. Můj synovec taky pořád pokaškával, doktor znal rodinu, takže řekl, že když otec i děda mají astma, tak ho má taky, takže dýcháky, kortikoidy a tak. Změnil lékaře, ten řekl reflux a bingo.
Lamicka Používam ešte extrakt z húb od Four Sigmatic, nie je to najlacnejšie, ale vydrží dlho a celý rok som nebola vôbec chorá, len tesne pred Vianocami som mala nábeh ale po 2 dňoch ma to prešlo. Pijem ešte Ashwagandu, ale to je hnus nenormálny :D No a potom voda s citrónovou šťavou(kupujem bio DM) a niekedy pridávam zázvor, alebo zázvorovú bio šťavu z DM. Majú i šťavu z kurkumy, ale tá by sa mala podávať s niečím kvôli lepšej vstrebateľnosti a zabudla som s čím. No a ak by sa ti chcelo, tak si môžeš prečítať niečo o adaptogénoch, ktoré by mali posilovať medzi iným aj imunitný systém. (Čo ale pri refluxe môžeš a čo nie, to neviem, nemám s tým skúsenosť.)
Zapoměla jsem psát rukou
. Dnes jsem to zjistila na kursu při psaní poznámek. Psacím jsem vždycky psala nečitelně, tak jsem to ani nezkoušela a tiskacím to nestíhám, tak píšu samé zkratky a pak nevím co to znamená ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články