continuity no prave omeprazol. Jenze nolpaza je pantaprazolum. Ten omeprazol je treba helicid. Ja vysadila nolpazu, dostala helicid a chvili klid a pak me zacalo bolet bricho. Asivne jako pise lama(pardon nejde mi nejak zminovani), pocit ze se v tom brise neco deje, nevedela jestli jsou to zensky problemy, mocak nebo zaludek, ktery jsem mela poreseny tim omeprazolem. Uz jsem byla nestastna, tri mesice v kuse kdyz je nepihodli v brise je na nic. Tak jsem zkusila vysadit uplne a 14 dni bez problemu.pak zase neco. ted momentalne zkousim helicid ob den a zatim dobry.
Stěžovací vlákno
coralline normalne nechavam, jen snizuju z 1200ot na treba 800 a pak znovu prezdimu na tech 1200, at to neschne dva roky. Ale nerucim za tvoji pracku![]()
JankaM to jsme tak nějak zapomněli všichni
první 2 řádky dobrý a pak se to rozjede do nečitelný roztřesený čáry...
sem se tu chtěla pochlubit, že já psace pořád umím a píšu bez problémů..akorát teda nečitelně ![]()
(kolega tuhle komentoval můj německej slovníček: to se učíš co, runy?)
711990 To jsem taky zvědavá, kdy ten kobereček uschne. Večer jsem pod sušák dala ručníky, teď ráno už z něj aspoň nekapalo. Samozřejmě jsem se po praní pokusila ho vyždímat ručně, ale skoro vůbec to nešlo. Jestli se ještě odhodlám ho prát, tak asi risknu radši to zbourání koupelny.
continuity Já jsem tu kauzu tvých bolestí břicha sledovala, tak jsem zvědavá, jak dopadneš, dej vědět. Jen chci upozornit, že pokud jsi třeba měla malý vřídek, tak ten omeprazol už ho mohl vyřešit a nemusí už být vidět ani jizvička. Ale pokud ti lék pomáhá, tak to je OK. Případný reflux by vidět byl, ale i ten se ve většině případů řeší jen tím inhibitorem.
coralline tyhle malý těžký věci se takhle jednotlivě v pračce nevyperou, resp. udělá to přesně to, co popisuješ, musíš k tomu těch věcí narvat víc
rysamona Já bych ani moc nerozlišovala mezi ome/pantoprazolem.
Stran vlivu na zástavu žaludeční kyselosti jsou k nezaplacení, na druhou stranu i ta kyselost v žaludku má své opodstatnění. Vždy to je o zvažování plusů a mínusů. Mezi nežádoucí účinky užívání inhibitorů protonové pumpy patří snad všechno, na co pomyslíš. Obtíže s tlakem a srdcem ale na prvním místě nejsou, ale můžeš být to promile uživatelů, kteří je mají. Nevím, kolik ti je, zda už nějaké léka na srdce či tlak bereš, těžko to nějak okomentovat. Jen mě napadá, že při dlouhodobém užívání se může snížit hladina hořčíku, event. draslíku a vápníku a to už by mohlo nějaké účinky na tlak, rytmus, stažlivost, apod. mít.
moora Vsichni ne
ja psacim pisu furt, vyuzivam to na tiskovkach a soudech hlavne, prijde mi to rychlejsi, nez to tukat do laptopu. Obcas teda taky neco mam problem precist, ale v dulezitejch pasazich si davam bacha :D
Potrefenáhusa Já jsem si právě říkala, že to bude už samotný dost těžký, až se to namočí, tak jsem k tomu radši nic nedala. Holt chybama se člověk učí
Ale nechápu teda, jak se pračce podařilo vyrobit ty cucky, co ucpaly filtr.
Já svazuju velký tiskací písmena - takže mám hybrid mezi psacím a tiskacím. Kromě mě to nepřečtě nikdo ![]()
Nemusim ani svoje záznamy šifrovat.
coralline no vono jak se ten koberec nacucá vodou a je to fakt těžký, tak se to právě přilepí k jedný straně bubnu
Co psát, je tady někdo, kdo se neumí podepsat?? Už ve dvaceti mi paní v bance poradila, abych do podpisového vzoru přidala "typický znak", protože při každém podpisu po mně chtěli rovnou i občanku, nebyla jsem schopná napsat ho dvakrát stejně!!
Garfie plha se hlasi:D
rasaNori
Hele, jako v elektronické době je to docela pohoda, jen si připadám trapně, ale v prehistorii to byla fakt potíž! Dneska se tak akorát stydím, když píšu nějaký vzkaz do školy, nebo potupně poprosím manžela. Fakt jsem teď uvažovala, že si koupím písanku a začnu se učit znovu....
Copak psát psacím, to ještě zvládám, i když se mi to místy taky rozjíždí. Ale když si napíšu podrobné poznámky a druhý den nevím, co to mělo znamenat a proč jsem zrovna tu větu v textu napsala, to je blbý.
Lamicka jen na tyden, tak to bude v pohode.
Garfie no já mám příjmení dlouhý a ačkoliv jinak normálně píšu docela hezky a čitelně, byť většina písmen je tiskacích, tak podpis je strašněj, jen začáteční píšmeno a vlnovka s čárkou na konci a nejsem schopná se to přeučit (podepisuju se denně v práci do docházky, takže to mám fakt zažitý)
dobrou příhodu měla kamarádka, jak se nebyla po pár letech na mateřský skoro schopná podepsat pošťákovi, ještě se v průběhu vdala, tak to už prej vůbec, vypotila tam prej něco jako od prvňáka, co se teprv učí
nevyžádaná rada pro ty, které čeká svatba - vyzkoušejte si před obřadem nový podpis!! Mě to nenapadlo a pak jsem se u podpisu do matriky zasekla a nebyla schopna tam něco vypotit. A to, co jsem tam nakonec načmárala, rozhodně nebylo vůbec reprezentativní a je štěstí, že to nefunguje jako bankovní vzor, protože už by se mi to asi znovu nepovedlo. ![]()
bram to jsem trénovala ve školce ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články