stes kdyz me tehdy napadlo, jestli sem nechodi ta znama, tak jsem si rekla, ze je to vlastne jedno. Dela uplne stejnou vec jako ja. Obcas jsem si tu postezovala na sestru
, ale u ni Parfu nehrozi.
Stěžovací vlákno
bram to mi snad prijde jako horsi varianta, nez kdyz me tu pozna kolegyne.![]()
Nedavno muz nadhodil neco, co se tady probiralo, az jsem si rikala, jestli sem taky obcas nevleze.
razorblade Tomu rozumím a za sebe můžu říct, že někdy mám chuť se svěřit cizímu, protože kdyby mi to pak bylo blbý, už ho třeba neuvidím.
stes Mne to teda prijde nefer to nerict. Ja bych byla rada, kdyby se mi nekdo, kdo ke odsud zna, prihlasil. :)
razorbladenefer mi to nepřijde, můj problém to není, její bych řekla taky ne, já na ní nijak tady nereaguju, přispívá dost málo do vláken, který zajímají mě, nejsme si nijak blízké ani v práci - není důvod. Být tu kamarádka, řeknu jí to hned.
bram mojeho, žejo? já to zjistila před 14 dny podle IG a FB! Pozdravuje ![]()
razorblade tak ja hlasim, ze na zaklade nějakého článku tady znám tve jméno a povolání, ale tím a ani fyzickou podobou se asi netajíš.
Jinak jsem se z parfumanie potkala s jednou uzivatelkou pri předání parfému, nellielovett jsem asi 3x zahlédla na ulici protože bydlíme blízko, a pak je tu pár prispevatelek, u kterých navzajem známe jména a adresy diky výměně vzorků nebo nákupu parfémů.
Ze svého "reálného" života tady nikoho neznám.
stes proboha nejsem to ja?ze ne
stes Chuděra teda, budu si muset dát větší pozor odkud přispívám!!! ![]()
razorblade No ono zase někdy je to takový....vem si, že se fakt poznáš v nějaké ne úplně lichotivé historce-a že jich tady je!!
bram Znáš samba a neznáš tu dotyčnou? Tak to je taky dost vtipný!!
stes jj, ja si ted uvedomila, ze ja v praci nejsem povazovana na tu fajn ![]()
Candance tak vidíš, jsi z obliga ![]()
Zu
ttaky zdravím.
Jak to?
Mám pocit, že jsem to četla někde v adminském vlákně? Něco kvůli útokům robotů? Už je to dýl teda.
stes No ale až teď
Já to spíš myslela pro případ, že sem dá něco osobního, co by ti třeba v reálu nesvěřila. Ale tak sama jsi psala, že zrovna ta "tvoje" sem moc nepíše....já bych teda ráda věděla, kdyby mě tu někdo poznal, i když třeba jen vzdáleně.
Prosím vás, jestli mě někdo znáte, napište mi to! ![]()
Krehutka ja vim, ze jsem tady proflakla. :D ale asi by me stvalo, kdyby sem chodil nekdo z myho realnyho zivota, kolegyne, spoluzacka, znama, sousedka a nerekl by mi to. :D
jinak k memu tematu, dneska jsem se kvuli necemu stavovala za jednou mluvci, se kterou se i dost osobne bavime, a ktera zna ucastniky pribehu, tak jsem to vybalila na ni a jeji nazor me docela uspokojil. takze Karja muze notysek zalozit![]()
razorblade Neeeeeeeeee
Garfie jj, vtipny to je. Samba znam asi 20 let, ale poslednich 10 nejsme nejak v kontaktu. Jako vime o sobe diky fb a insta, ale to je vse. Vim to uz z dob MP, ale nejak jsem nepovazovala za dulezity to ventilovat ani jedne ze zucastnenych stran. Proc taky, zejo. :)
bram A jak jsi na něj teda přišla, když neznáš osobně tu dotyčnou? Podle fotky nebo podle nějaké historky?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články