razorblade prosim o info, od kdy do kdy to tady bude viset, abych to stihla! Potrebuju jit neco delat ![]()
Stěžovací vlákno
Zeny CtrlC, CtrlV!!!
Ne, razorblade, delam si legraci!;-)
razorblade ja bych to neventilovala na veřejným foru, co dáš jednou na net je tam navěky. Ale když z toho máš záchvaty smíchu je to nejspíš v pohodě. Aspoň tak ti to já přeju.![]()
Zeny az vecer, ja ted jdu do lesa
ale ldyz jsme ve stezovacim vlaknu, tak si stezuju, ze me v obci vyfotili policajti s mobilem v ruce![]()
![]()
razorbladejako v aute?! teda to se styd ale!
Navíc tu jsou teď pozastavený registrace novejch členů, ne? Já bych to taky nepřeceňovala, je to malá sociální bublina.
razorblade a neslibovala jsi nam tady uz v minulosti, ze nebudes pouzivat mobil v aute? no? ![]()
razorblade hele, já jsem tady ventilovala, že jsem těhotná, dřív než svým přátelům a většině blízkého okolí, takže já na to spolíhám, že to tu nikdo nečte. Tak mi to nekaž! ![]()
Ava Heled, ja treba az nedavno zjistila, ze jedna z diskutujicich zde je manzelkou jednoho kolegy od nas z firmy
svet je malej![]()
razorblade říkám nekaž a přidávám nestraš! ![]()
Me trochu znejistila znama, ktera vzdy na prvni cichnuti trefila 3 moje parfemy.![]()
razorblade Jasne, vecer, az budu v tom rvoucim marastu! Od pul 10 nejdriv, jo!
Ava mě tu taky někdo poznal a nejhorší je, že já vůbec nevim, kdo to je!
Potrefenáhusa Tak to je ale hrozný!! A zeptala ses? Já se jednou dostala do trochu prekérní situace, když jsme ještě na MP pomlouvaly jednu blogerku a já napsala, že ji znám osobně. Ona se tam pak do toho vložila a zeptala se mě, kdo jsem. Já ji teda úplně nesetřela, ale ani jsem se jí nějak nezastala...no nebylo mi to úplně příjemné. Ale přiznala jsem se a pak jsme si chvíli psaly. (je to velmi dobrá kamarádka mojí velmi dobré kamarádky, která se to tím pádem taky dozvěděla....). Ale tady bych to teda nečekala vůbec, myslím, že sem nechodí nikdo, koho znám, u MP bych si jistá nebyla.
Garfie právě je to asi přes tři lidi, osobně neznám (podle Trnky)
Já znám jednu a tu samou na MP i tady. Náhodou jsem u ní v kanceláři viděla rozepsaný příspěvek :-). Proto bych sem nikdy nedala CJMDNS![]()
stes jezisi tak ted asi spouste z nas zatrnulo a patrame. Ale ja byla na MP pod jinym nickem a v jiny praci :Dtak se mi ulevilo hned :D
Me identifikovala @ziginka, podle psa. Jsem se pak nemohla prestat smat:D
ice to jsem teda ani nechtěla, ale pro uklidněnou - je fajn :-) a nepřispívá často
Já znám jednoho mistniho samba. Ale nejsme v kontaktu, takze jsem zas na druhou stranu rada, kdyz vim, ze se ma dobre :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články