Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Pavlena
6918 příspěvků moje polička 14. února 2020 19:26

MP Marge tlapkam moc a preju at je sambo i pes brzy v poradku..

Online slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 14. února 2020 19:50
Reakce na Garfie:

A já si stěžuju, že moji krásnou fotku jelínka na insta lajknul nějaký "hunting" účet!

​čo je to hunting účet ?

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 14. února 2020 19:56

slniecko účet někoho, kdo se specializuje na lov a vyzývá ať mu lidi posílají své fotky a videa z lovu....naštěstí je to účet soukromý, tak to nevidím. Ale můj jelínek je živý a krásný!!!

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 14. února 2020 20:00

continuity Kdysi jsem si myslela, že tím, že si budu dělat starosti, předejdu problémům. Život ne poučil, té to není tak úplně pravda.

Tohle si budu muset prilepit na lednici a mozna si to i nacham vytetovat na celo.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 14. února 2020 20:11

Garfie Ja ti nechci kazit radost z hezkeho ziveho jelinka, ale nase hezke zive lesy potrebujou ty jelinky spis uloveny (jsem uz jebla tou svou praci)

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 14. února 2020 20:16

razorblade Já vím, ale tenhle není z našeho lesa, přísahám!  I když přemnoženej je taky....

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 14. února 2020 20:41

Garfie Notady jsou prave hrozne premnozeni ti z vaseho japonskeho lesa

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 14. února 2020 21:01

razorblade Meli byste je ochocit a lakat na ne turisty jako v Japonsku  Prosim te, ja videla to video, jak jich prechazi pres silnici snad 200, desny to bylo! 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 14. února 2020 21:03

Garfie Jj, to bylo jak z hororu

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 14. února 2020 21:11

To tady čtu jako detektivku a razorblade to tak utnula! (Teda je to dobře, já bych sem rozhodně nic takovýho nepsala, jsem děsně paranoidní.)

Offline Kokoska
34899 příspěvků moje polička 14. února 2020 21:22

continuity jeste prosim o navod, jak si s ty starosti nedelat. I kdyz vim, ze nervovat se je na nic, nejak mi to v mnoha pripadech nejde.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 14. února 2020 21:22

Len Ja to vsechno sepisu az budu v duchodu... takovy moje pameti hruzy

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 14. února 2020 21:26

razorblade Už se těšim!!

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 14. února 2020 21:59

notna bram PavlenaDekuji, damy

Kdyz uz jste v tom drzeni palcu a tlapkani, tak si jeste prosim pridejte na seznam kraby! Pred tremi tydny jsem tem dvema pozustalym poridila nove velke terarium a zbrusu novy pisecek - a oni se okamzite zahrabali a od te doby jsem je nevidela. Tak doma uzavirame sazky - vylezou, nevylezou!? Ziji, nezji!? Strasnej nervak tohle

Online continuity
43040 příspěvků moje polička 14. února 2020 22:18

Kokoska no, můžu napsat jak se to povedlo mne, ale není to příliš šťastný recept.

Upřímně, těmi starostmi jsem se psychicky vyčerpala natolik, že když došlo na ten problém (ano, přihodilo se to i tak), tak jsem už prakticky neměla sílu tomu vzdorovat. No... Konec dobrý všechno dobré, ale asi bych hledala jinou cestu.

Ale já jsem to měla fakt v tom stavu, že když se budu dostatečně starat/ trapit, tak se mi to snad vyhne (aby toho štěstí jako nebylo moc). Od té doby to beru víc fatalisticky, některé věci nemůžeme ovlivnit, tak je lepší to neřešit. Spíš sem-tam nahoru podekuji, že se máme fakt dobře. Zas, co ovlivnit můžu a stojí mi to za namahu, řeším docela energicky. 

Offline Kokoska
34899 příspěvků moje polička 14. února 2020 22:25

continuity neni to jednoduchy. Ale zas takovy cerny scenare jako moje mama, to zaplatbuh nemam. Treba tata jde na odber krve a ona aniz by mela duvod tak vi, ze to bude blby, ze bude muset do nemocnice, bude lezet a z toho dostane zapal plic a umre. To je snad az patologicky.

Online continuity
43040 příspěvků moje polička 14. února 2020 22:32

Kokoska věkem se ty fobie, co nejsou pod kontrolou mají tendenci zhorsovat. Moje máma, která zvládla před 20 lety metro v Sankt Peterburgu, kde je to opravdu výzva, postupem času už nedává eskalatory v Praze a mám pocit, že ani ty pomalé v nákupacich.

Offline Kokoska
34899 příspěvků moje polička 14. února 2020 22:36

continuity to je mozna i o fyzickych moznostech, ta pozornost a postreh uz neni s pribyvajicim vekem takovy. 

Online continuity
43040 příspěvků moje polička 14. února 2020 22:41

Kokoska ona má strach z vysek. neni to vůbec racionální. Když ji tam prinutime vlézt ( třeba proto, že jinak nestihne vlak), tak to zvládne pokud před ni někdo stojí. Ale jinak se tomu docela poddává, no.

Já jsem žena horolezce, se strachy se u nás doma musí bojovat.

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 14. února 2020 22:43

Kokoska tak jak pise continuity

neresit co neovlivnis, stejne tak pockat na vysledek a nepanikarit (ja jsem cekala na kardiologa ROK - sice by me vzali hned, kdyby to bylo neco vaznyho, ale ze mi neni nic se potvrdilo az na tom vysetreni), kdybych si s tim celej rok delala hlavu skoncim nevim kde... To jako priklad. 

Ja osobne jsem mela driv problem prestat zkouset nekomu "pomoct" aby si pomohl sam. Chlapum to teda nedelam, jen kamaradkam, ty dve kde to bylo porad dokola jsem nakonec odstrihla, protoze to jen zere nervy a cas. Neni to uplne na 100% relativni, ale pripomelas mi to. Tim, ze ja jsem si delala starost o ne, a chtela pomoct, pritom ony - jedna hlavne - vzorovy patologicky chovani. Nemluvila jsem s ni od zari a pohoda.

Proste neovlivnim tak cau.... je to ale nekdy tezky. Dobry je ze s vekem se to lepsi, zacinam bejt dost dobrej mistr! I se se mnou chodi radit jedinci nekteri jak na to :)