crazydaisy Hlavně ty s kocourama.

crazydaisy Hlavně ty s kocourama.

Sweet Potato jo s kocourama sou nejlepší :-)
Sweet Potato Dedovi jsem kupovala Dikobraz a tam se mi moc libily jeho kresleny vtipy. No jo, generace mych rodicu odchazi.
tak dík no, hned po ránu jsi mi zvedla náladu![]()
Sweet Potato Ja jsem musela pohledy z jeho vtipama posilat synovi na skolu v prirode - jezis, to uz je davno
, to jeste nebyly mobily![]()
crazydaisy 77let, to není mnoho
, psal vtipně a asi to byl skvělý společník.
Tak jsem dneska čekala 3/4 hodiny v České spořitelně, protože jsem potřebovala něco donastavit v georgovi. Panáček telefonoval na všechny strany, zpocenej až na zadeli, nakonec teda udělal požadované a při loučení mi na moji nataženou pravici řekl, že mají zakázáno podávat ruku.
Kokoska se priznam, ze to chapu. Ja mela jednou jednani s dodavatelem, ktery celou dobu chrchlal a daval si pravou ruku pred pusu. Kdyz mi podaval ruku, tak jsem dost vahala a rikala si, ze bych to podavani ruky zrusila.
Lamicka taky nemam ty posmrkane ruce rada, ale zatim jsem podani ruky vzdy opetovala.
A jsem rada, ze jsem se pred nejakou dobou zbavila nekolikatydenniho brutalniho nachlazeni doprovazeneho davivym kaslem. Po tydnu uz jsem se nepovazovala za infekcni a mezi lidi jsem trochu chodila, to bych si ted vubec netroufla.
Gatita no ja tu resila muj vecny kasel, ktereho jsem se konecne pred par tydny zbavila, tak bych nerada chytila dalsi. Navic jsem mela strasny horecky, tak ty bych si rada odpustila. Plus resim synovi nestovice, ze byva oslabena imunita... asi pak syna odeslu k nasim "na venkov". Jinak me to netrapi.
Lamicka uplne to chapu. Ja to mela bez teploty, ale trvalo to 3 tydny. Sileny kasel, nemohla jsem spat, jist...i tak jsem dost sesla, jeste po tom porodu, a nechci repete.
Sweet Potato crazydaisy Dalia ja když mám splín, pouštím si starej díl Všechnopárty, kde byli Vyčítal, Mareš a Urban. V zákulisí se zpumprlíkovali a pak to tam Šípovi úplně rozložili, chudák vůbec nevěděl, co dělat. Je to trochu trapný a hodně vtipný:)
Camp_L no hlavně ten Mareš tam fakt perlí. To je úplně boží díl, díky za připomenutí, zase si ho pustím :)
Camp_L To si zkusím najít, i když opilecké historky obvykle moc nemusím. U nás zlidověla jeho hláška "na vandru byla tehdy taková zima, že by se i Foglar ožral"
Camp_L Děkuju![]()
Camp_L Sweet Potato Hele, kdyby někdo potřeboval spravit náladu, tak když jsem si vzpomněla na AZ kvíz s Muchou a Markem, měla jsem problém na poradě, protože jsem dostala záchvat smíchu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.