Lamicka Lidovky píšou, že zatím to nepotvrdil SZÚ, tak je možné, že jí vyšly pozitivní v nějaké soukromé laboratoři, která ale nemá potřebný certifikát? Tzn. že teď jí dělají testy znovu....to by pak dávaly smysl ty protichůdné informace.
Stěžovací vlákno
Lamicka ona ta "soukroma klinika" nemusi mit laborator vubec zadnou, proste to vozi do jakekoliv:-)
Garfie Jo, umim si predsavit, ze rano zavolala rediteli, ze ji vysly pozitivne testy a ten to radsi poslal dal. Asi nejdriv meli kontaktovat hygienu, ale umim si predstavit hystericke reakce nekterych rodicu, kdyby je neupozornil.
viktorka_od splavu Ono je to těžký, protože ta kapacita je fakt totálně omezená, proto všechny cpou jen do karantény. Ve firmě mého muže žádali o testy pro něj i další kolegy, kteří se vrátili z Japonska nebo Číny, ale hygiena je poslala do háje, že pokud nemají příznaky, tak jim testy dělat nebudou, prostě nestíhají.
Lamicka To jo, můj muž je v "karanténě" po návratu z Japonska, je to preventivní nařízení jeho mateřské firmy, zakázala služebky z Evropy do Asie a zpět a všichni, co už byli "na cestě" mají nařízený homeoffice. A dnes mi ráno volala vystresovaná učitelka, jinak velká pohodářka, musela jsem jí celou situaci vysvětlit. Tak si dovedu představit, co se dělo ve škole.
viktorka_od splavu tady uz je kazdy doktor "soukroma klinika"
Garfie a o co jde? tvůj muž je v preventivní karanténě doma z rozhodnutí zaměstnavatele, děti chodí do školy, tam se zmínily, že tatínek je doma a z toho mají ve škole obavy?
Lamicka četla jsem to ráno hned v místní hlásný troubě na fb. Prý nebyli v rizikové oblast , szu ji odmítl udělat testy, tak si je nechala dělat soukromě jako samoplátce.
Jdu přepočítat špagety, když bydlíme nedaleko ![]()
Tulipe No já si nestěžuju, nemluvila bych o tom, kdyby se to zrovna neřešilo jako téma. :-) Docela to chápu, jen vlastně se mě asi dotklo, že si myslí, že bychom se chovali tak lehkovážně, kdyby ta karanténa byla opravdová
(bez ohledu jestli je kvůli koronaviru nebo z jiného důvodu). Učitelka nás dobře zná, je to malá škola.
žluťásek ja je prepocitala uz po navratu z jarnich prazdnin a dospela jsem k zaveru, ze u nas doma je panika z hladu prubezna, takze bychom na testovinach prezili pomerne dlouho ![]()
Garfie v pohodě, já jsem se ptala na vaši situaci, z čeho je učitelka vystresovaná...
ta panika je nepříjemná :(
Lamicka já jsem strašně neschopný zásobovač, nakupuju až když pár dní chybí. Asi zemřeme hlady, jediný co furt kupuju jsou hry a schleich zvířata ![]()
žluťásek vymenim testoviny za zviratka ![]()
Jooo, uz tu frci dalsi konspiracni teorie. Ze ty hrozne horecky a kasle, ktere tu meli vsichni v lednu, byl corona, ale nikdo to netestoval.
Lamicka tak za týden dva se připomeň ![]()
Lamicka ale tak to by byla dobrá zpráva, to jsme imunní, ne? ![]()
![]()
Tulipe Tak v tom případě odpověď zní ano, přesně tak to je. :-) Ale vtipný je, že dcera to řekla jen nějakým kamarádkám, dokonce i s tím, že vlastně v opravdové karanténě není, takže předpokládám, že vznikl nějaký tok přes rodiče...a zítra jsou třídní schůzky, tak jsem musela slíbit, že na ně nepřijde ![]()
Pavlena no jasne!
Garfie Dcera prý svým příchodem do třídy vyděsila několik dětí. Chtěly, aby zůstala doma v karanténě. Byla 4 dny v Londýně. Učitelka mi ani nevolala, tak je asi zvládla zpacifikovat.
By mě zajímalo, co těm dětem rodiče vykládají ![]()
Moc nechápu ty myšlenkové pochody paní. Jdu se nechat testovat na koronavir, protože mám podezření, že ho mám, ale děti pošlu do školy? Mně by teda v takovém případě napadlo nechat členy rodiny doma, dokud se to nevyvrátí nebo nepotvrdí, ne?
Jooo, uz tu frci dalsi konspiracni teorie. Ze ty hrozne horecky a kasle, ktere tu meli vsichni v lednu, byl corona, ale nikdo to netestoval.
Jo, tak to frčí i v Brně. I u kámošky v Rakousku, která tam dělá na hotelu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.