domenica asi tak :-)
Stěžovací vlákno
To by mohlo pomoci, ne?? ![]()

Ja si dnes jako spravnej sysel koupila od kazdy mouky po kile (dochazi..) a doma zjistitm, ze mi dosel k olej
.
A hlásím,ze hradecky Terno ma vykoupeny testoviny a konzervy i kompotovy
.
Taky dobrý ![]()

Vím, že oproti tomu, na co je tu obvykle stěžováno, je to marginálie, ale mi to hrozně trhá žíly. Jak může vyjít takový poměrně oslavný rozhovor s někým, kdo porušuje zákon (památkový, paragraf 39 jestli se nepletu) fakt nechápu.
brrr Lehce...
Nevíš náhodou něco o těch ilegálních výkopech na Karlíku?
Sweet Potato Jen to, co se mihlo na Deníku a pak na fb. Ale prý už je to tam nějakou dobu. Vidíš a chtěla jsem se na to zeptat, zítra jim do Phy brnknu :-)
Sweet Potato "....protože naše zákony jsou špatně postavené a jsou proti hledačům." ![]()
brrr fúha, no u nás je toto dosť prísne zakázané, nakoľko úspešne neviem, ale viem, že keď dokonca manžel si chcel požičať detektor od niekoho, čo ho má legálne (snažil sa nájsť v lese v lístí stratený mobil), tak daná osoba veľmi váhala, či ho dať z rúk a to môjho muža pozná a vie, ž takéto niečo by nikdy nerobil.
Líbí se mi, jak volně a kreativně nakládají se slovem "restaurování".
brrr
zákony proti hledačům, ach jo ach jo ach jo.
dzizisketa Jo, to mě taky zaujalo.
slniecko už za doby mých studií, tj. cca před 15 lety, se říkalo, že Slováci si svoje památky dokáží ochránit mnohem líp. U nás se za tu dobu nezměnilo snad vůbec nic.
slniecko už za doby mých studií, tj. cca před 15 lety, se říkalo, že Slováci si svoje památky dokáží ochránit mnohem líp. U nás se za tu dobu nezměnilo snad vůbec nic.
To taky záleží na typu památky. V oblasti péče o nemovité památky, tedy baráky, mají problémů taky až nad hlavu.
To je fakt. Po přečtení toho článku jsem měla vidění zúžené na ty hledače.
slniecko Jojo, u vás se k detektorům přistupuje mnohem přísněji. V ČR je to přestupek, který se trestá pokutou a odebráním přístroje. Ale pozor, třeba za roky 2016-17 byly uděleny pokuty v pouhých čtyrech! případech.
dzizisketa Mohučanka Já doteď nepochopila, proč ten rozhovor vlastně vzniknul. To je známý někoho z redakce? Tak snad nám ty restaurované věci ukáže pán na instáči. ![]()
To taky záleží na typu památky. V oblasti péče o nemovité památky, tedy baráky, mají problémů taky až nad hlavu.
To áno....spolovice spôsobené nedostatočným dosahom tam, kde by bolo treba a prílišnou buzeráciou tam, kde by treba nebolo.
To áno....spolovice spôsobené nedostatočným dosahom tam, kde by bolo treba a prílišnou buzeráciou tam, kde by treba nebolo.
Haha, ne že by u nás tohohle taky nebylo! Ale ač má ta dvojkolenost svá negativa, osobně jsem její zastánce.

Sweet Potato Dedovi jsem kupovala Dikobraz a tam se mi moc libily jeho kresleny vtipy. No jo, generace mych rodicu odchazi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.