tv Ona to nemusí být panika, třeba jim chybí personál. V Brně třeba musí uzavřít nějakou školku, protože víc než polovina učitelek si vzala očr na děti.
Stěžovací vlákno
slniecko Minecraftová škola hrou. Přírodní vědy i angličtina.
jéééé, to budeme musieť vyskúšať ![]()
Ozaj, je nejaký problém ísť k zubárovi? Som práve rozmýšľala, že by som si strihla preventívku a hygienu....k zubárovi chorí nechodia, ten môj ani nesídli v nejakej poliklinike, kde by mohli byť chorí v nejakej inej ambulancii ![]()
slniecko zaujímavé tipy na rôzne aplikácie na opakovanie a vyučovanie sú aj tu: https://dobraskola.sk/ako-zvladnut-vyucovanie-ked-sa-zatvoria-skoly-tipy-na-online-aplikacie/.
slniecko nejde tam chorý, když u ví, že chorý je ![]()
Hm...dneska jsme snazili dat dohromady nahradni plan vyuky a zjistili jsme akorat, ze jsme lehce v hajzlu
zejmena pokud teda bude zavreno celej mesic.
Nam zavreli bazen a dite od pondelka basni o plavani...
Ozaj, je nejaký problém ísť k zubárovi? Som práve rozmýšľala, že by som si strihla preventívku a hygienu....k zubárovi chorí nechodia, ten môj ani nesídli v nejakej poliklinike, kde by mohli byť chorí v nejakej inej ambulancii
Nemyslím si, že by to měl být problém.
Já jsem se dnes musela vypravit do Brna na kontrolu a krev. Nechtělo se mi vůbec, především s ohledem na to, že jezdím autobusem a tramvají. Bylo ale fajn, že doprava byla díky zavřeným školám poloprázdná.
tv Ona to nemusí být panika, třeba jim chybí personál. V Brně třeba musí uzavřít nějakou školku, protože víc než polovina učitelek si vzala očr na děti.
Nic jim nechybi, je tam sestricka a doktorka. Jako mne to asi nevadi, ale prekvapilo me to proste.
tv Tak to jo, mě to taky překvapilo. Kamarádka dělá na gynekologii a říkala, že se jim teď naopak klientky hromadně odhlašují...
Garfie Ja jsem dnes vedla deti do a ze skolky a skoro nikoho jsem nepotkala..u nas je to vylozene mesto duchu. Kdybych se mela brodit hromadama lidi, jezdit MHD, taky se odhlasim, ale zrovna u nas mi to fakt prijde zbytecne.
Dnes jsem byla na dentalni hygiene a zadny problem.
Garfie Ale tak mě to zas tak moc nepřekvapuje - ty pacientky jednají v souladu s nejnovějšími doporučeními k rozložení nemocnosti. Neříkám dát výpověď v práci a zalézt do sklepa, ale já se teď taky snažím zbytečně nikam nelézt (za normálních okolností bychom dnešní deštivý den nejspíš probendili třeba v medúzáriu, ale do nákupáku se mi teď moc nechce) a nejsem odvařená ze všech těch preventivek, které bych teď měla s dětmi vykonat...
tv Ty jsi někde z Rožnova nebo tak ne? Neměli jste prázdniny? Třeba všichni sedí v karanténě. V Opavě i v Ostravě je mrtvo pořád stejně.
brrr Praha je teda poloprázdná, jsem se vrátila o 35 let zpět, kdy se po Václaváku dalo projít...
brrr Jsem. Prazdniny jsme meli, po zavreni skol je to proste mrtve. Ne, ze by mi to vadilo, akorat si nemuzu vyresit ty doktory, co mam dlouhodobe naplanovane.
No ale teda, ne ze bych si stezovala, od pondeli jsem nastoupila do druheho zamestnani, je to fakt na par hodin a je to ve skolstvi..tak bez prace budu mit kolace.
slniecko No povedzme, ze u zubara hrozi vyssie rizko nakazy od pacientov v inkubacnej dobe alebo bezpriznakovych prenasacov. Kedze zubari tiez nemaju ochranne prostriedky a zubarska praca je rizikova. Takisto teda je potom mozny prenos zubar-pacient.
geekygirl Minulý týden jsem byla s dítětem na rovnátkách, důkladně nás lustrovali, jestli nekašleme a jestli jsme nebyli v Itálii. Musela jsem to odpřísáhnout málem na holej pupek. A pak přišla sestřička: jé, dobrý den, vy jste nějak opálené... pan doktor odskočil metr i se židlí.
Ale naprosto to chápu.
Na příští týden jsem objednala dítě na z.hygienu. Zruším to.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.