A ja to taky nebyla!
Stěžovací vlákno
Lamicka sambo cely odpoledne nadava, ze je hriste za barakem plny harantu. Sice s rouskama, ale pulka je ma kolem krku a druha na cele....
Karoleena No zase já žiju převážně na maloměstě, pár let jsem pobývala i ve větší vesnici, vždycky v domě a nemůžu si taky na sousedy výrazněji stěžovat. Podle mě nejvíc problémů vzniká, když se přistěhuje někdo nový a má nějaké výrazně jiné představy, co by jak mělo být a začne vyrypovat. Jako můžou být špatné vztahy i mezi starousedlíky, ale to už je spíš smůla.
Musi to ven. Ja jsem tak nastvana, az se mi chce brecet! Zatimco tady siju rousky, tak ve vnitrobloku je veselo, asi 15 deti si tam hraje a 3 matky krafaji (a ani jedna nema rousku).
Chápu. Soused se pozval na balkón, muž tam s ním konverzuje v roušce, snaží se udržovat ucitvou vzdálenost, soused se neustále přibližuje a muž už nemá kam couvat. Sleduju to úpřes okno jako nějakou grotesku. Zaslechla jsem něco o tom, že soused plánuje na víkend dovalit sud piva a uspořádat sousedskou party. Tak určitě. Tušim, že budu za chvíli za megeru.
Lamicka Prosím tě! Já pročítala nějakou diskuzi na stránkách uzavřené Litovle. Půlka se nesla v duchu "ty svině, co se vrátily z Itálie a nebyly v karanténě...případně spěchaly domů před půlnocí...ať shoří v pekle, měli by je zavřít" a tak. A druhá půlka byla od lidí, co bydlí mimo a pracují v uzavřené zóně "tak to je výborný, kdyby nám dali vědět dřív, nemusela jsem jít do práce, zpátky už mě zastavili a teď musím být v karanténě" dokonce minimálně 2x od toho samého člověka, nechápu že nevidí žádnou paralelu!!
Pinot Noir A když o tom mluvím, vzpomněla jsem si na tebe, sestra je v DL? Pokud ano, pokusila jsem se pro ně něco udělat, tak snad to bude ok. ![]()
Řekl mu muž dost zřetelně, přes tu roušku, že v Itálii se letos skvěle lyžovalo?
Ty jo zeny, ja mela docela depku, rano prisel tata, ze ten jeho kolege je OK, pak jsem si pustila CT24 vsechno melo hlavu a patu, tak jsem dostala dobrou naladu, ze to vypada na nejaky ,,plan,,. Ted jste me dostali do schizy, no ono to nebude takova prca, vezmu-li v potaz, ze jeden lyzar dokazu paralyzovat celou vesnici, tak to prca neni. Ja uz to chci snad dostat, at mam klid a cela rodina taky. U kazdyho kamarada a rodinnyho prislusnika premitam nad jeho zamestnanim a zavazkama, zda to ustoji a nad tim, zda ma jake babicky a dedecky ci nemoce. Podle me celkove je tohle na hrabnuti a nevim, zda clovek se zacne prizpusobovat nebo naopak si za par tydnu rekne, a ja na to kaslu a zacne provozovat nelegalni vycepnu v garazi. Myslim, ze je to v prdeli a je mi lito doktoru a vsech co je ted budeme potrebovat a to s jakymkoliv zdravotnim problemem! Takze kdo docetl az sem, diky za precteni postu bez jakekoliv pridane hodnoty krome prihozeni blbe nalady!
PS.: Rousky mam usite a tak jsem se zdokonalila, ze si zkratim zavesy, a to se vyplati!
Tulipe preco prepanakrala? Ale udiv prejavit mozem, nie?
MP Meri
Řekl mu muž dost zřetelně, přes tu roušku, že v Itálii se letos skvěle lyžovalo?
Soused to vi, od zacatku karanteny nam nosi pecivo. Do te doby jsme ho ani neznali, takze je to od nej moc hezky, ale on jde kazdej den bliz a bliz a ydrzi se dyl a dyl ... a ted ten sud, no prej ho jenom narazi a ostatni si budou chodit natocit pivo. Jasne, no.
Roupama neví co... a bude hůř.
Karja ja ta taak chapem. Tiez mam stale v hlave kto s kym je prepojeny a co to sposobi. Ale tak vsetko sa raz vyriesi.
Inak u bas som dnes bez rusky videla iba dvoch z toho jedna bola predavacka v drogerii ![]()
Janulik03 Tak to u nas na venkove je situace opacna,tak dva s, ale uz je tu dost silna agitace, vsichni sijou, tak snad to bude lepsi. Moje mamka si vzala dokonce rousky do prace, ale myslim, ze je nema na sobe, ale urcite to prijde, ma mlade celkem zcestovale moderni kolegyne, myslim, ze ji to donuti. A vzhledove se k nim vyjadrovala, coz je dobre znameni;-). No a z dvojky mi vyroste lesni dite, rozhodla jsem se ho vychovat bez preventivnich kontrol a ockovani, nechce se mi po doktorech.
Jinak mas pravdu, vsecko se raz vyresi, myslim, ze treba moje mamka I tata na to tak nahlizej, ja to asi moc prozivam, jak jsen mlada a mam maly deti a jeste jsem precitlivela.
Já teď nikam moc nepřijdu, ale třeba i přes výlohu jsem viděla do 5 obchodů a zakrytí nosu a pusy neměl žádný z prodavačů, ani v lékárně, ani v potravinách, ani v pekárně. Jo a prodavačka v pekárně sice v rukavicích, ale nevím proč, když v nich sahala na pečivo, kasu i hotovost.
Pro mě alarmující. Už jsem si život s rouškou vyzkoušela, je to nepohodlný, ale!
Karja myslím, že každý má někdy nějakou krizi, já ji měla o víkendu. Takže vydrž, ona tě ta blbá nálada zase opustí.
Karja na me se priznam zacina prichazet pekna uzkost. V praci sice furt "vtipkujem", ze nas toho bohuzel brzo nekoho nejspis ceka, ale uz znat spis takovy smireni. Ja se priznam, ze tohle premysleni "coby kdyby"-kde jsem byla, koho jsem potkala, mohl me nakazit, mohla jsem ja jeho nakazit...to je proste fakt na palici.
Byla jsem na poště, asi 5 -6 lidí tam bylo, kromě jednoho chlapíka cca 70 měli roušku všichni. A když jsem byla u okénka, tak zrovna přinesli úřednicím dezinfekci na ruce. Mělo to velikost ústního spreje a dostávaly jednu na osobu s tím, že neví, kdy budou další. Tak jsme se shodly, že flaška slivovice by byla lepší a že člověk se tomu musí zasmát, aby neřval vzteky a nemohoucností.
Jo a ty holky za přepážkou měly roušky a rukavice. prý si to musely pořídit samy a za svý.
dynda u nás na Pražské periferií v kramech všichni s rouškami. Byla jsem v galanterce pro gumičky na rousky a jediný rozdíl vidím v tom, že si tam lidi dojdou radsi pěšky než by sedali do busu.
A sehnala jsem antibakteriální mýdlo ( už jsem neměla doma téměř nic), tak dnes úspěšný den.
Lama_z_Lana Jako ja za sebe snad strach nemam, ted to maji ti tatovi znami a skoro nic jim neni, takze ty reci o bezpriznakovych infikovanych nejsou kecy a kolik jich tady musi behat teda! Ale proste rodice jsou starsi a I u tech mladsich clovek nevi, co ma ci nema za jine potize a jak to bude reagovat dohromady:-/.
Karja už jsem to tady myslím psala několikrát - kdybych byla sama za sebe, tak to asi vůbec neřeším.
Kokoska Presne no! A co rodice? Vypustis je na venkov nebo si je nechas jeste pod dohledem?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.