Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35861 příspěvků moje polička 17. března 2020 14:22

slniecko 

Každej důchodce má doma šátek. A 24/7 puštěnou televizi.

Offline Kammila
771 příspěvků moje polička 17. března 2020 14:22

Nedočetla jsem ještě na konec, ale našlo by se dost příspěvků, které zase  podle mě byly dost sprosté vůči Mutzi a zasloužily by si tedy nahlásit. Jsem zvědavá, jestli by adminky potom postupovaly stejně i když jeden příspěvek od Dziziskety ( či jak se píše ) byl spíše na pár facek 

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 17. března 2020 14:23

Sweet Potato no nevím jestli vychutnava, vzhledem k tomu, ze byla všude a furt, ji to musi chybet

Online Garfie
28561 příspěvků moje polička 17. března 2020 14:23

milacka Hmm, o té garanci kvalitní léčby mi řekl muž, když přiletěl z Japonska, že by v podstatě byl rád, kdyby to dostal. Ovšem bohužel pro něj, chytnout vir v Japonsku je asi těžší než v Čechách :-)

slniecko Ale zase musíš přiznat, že důchodci opravdu hodně sledují televizi a taky snad mají nějakou rodinu, která by se o ně mohla postarat? 

barbucha

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 17. března 2020 14:26

barbucha presne. Sedim na zahradce a ctu si. Okolo proslo asi 20 duchodkyn, nektere opakovaně. Nemusim psat, jestli mely satek nebo nemely. 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 17. března 2020 14:27

slniecko moji rodiče mají doma krabici s 50 ks jednorázových roušek. Ty jsou už teda staršího data, cca 3 roky, z doby, kdy měl otec nějakou infekci. A myslíš, že je nosí? Mluvila jsem včera s mamkou, jestli je používají a ona mi na to řekla, že ne, že si v tom připadá divně. Doma mají ještě babičku, všichni tři jsou v rizikové kategorii 70+. Mamka i taťka furt někam courají. Tak jsem ji seřvala, že není čas na hrdinství, ať chodí jen na nezbytné nákupy, maximálně se chvíli projít do přírody. Ovšem vždy s rouškou. Slíbila mi to, ale moc tomu slibu nevěřím.  

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 17. března 2020 14:43
Reakce na Jiná Realita:

Potrefenáhusa a co takhle kousek pronajmout nebo "pronajmout"? třeba nejsou sousedi zlí lidé a dva na dva metry by vám vypůjčili? výměnou za kvalitní slepičí hnůj? (nevím, jak velký jejich lán je).

​no naši sousedi nejsou slepicím nakloněni, furt zkraje, když jsem se nastěhovala a začala o tom mluvit, sondovali, jestli to myslim s těma slepicema vážně... už jsem doma říkala, že budeme muset rozhlašovat, že chceme páva, aby byli ještě rádi za slepice

ona jedna paní tady kousek má a má právě takovej ten uplně demotivační rozhrabanej hliněnej dvorek se slepičincema, kde se popelí 20 slepic v jámě a uřvanýho kohouta

711990 běžce má moje teta a prej jsou strašně tupí, netrefěj domu, narozdíl od hus

Online viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 17. března 2020 14:47

Potrefenáhusa se sousedkou soucitim, mne by slepice vadily strasne. pava klidne. vadi mi ten smrad. prase-klidne. ale ten drubezi puch to se mi obraci kufr jen na to pomyslim

Offline Estara
506 příspěvků moje polička 17. března 2020 14:51

No mně přijde, že smrad z prasete je mnohem horší než od slepic. Ne že bych teda sousedům cokoliv z toho zakazovala, slepice mají a v pohodě. Ale tak já jsem zvyklá z domu. Škoda, že se nedělají nějaké mapy, aby lidi negativně naladění vůči hospodaření nekončili s chovatelskými nadšenci v sousedství.

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 17. března 2020 14:51

viktorka_od splavu No mne přijde, ze ten puch je predimenzovanim mnozstvi slepic na malý zahradě, což je ten důvod, proč bych je k nám neporizovala. 
prave pava někdo ve městě má a za letních večerů je ten řev dost slusnej a přes cely město 

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 17. března 2020 14:54

Jinak tohle je takovej paradox života na lonte, ze vadí slepice, se vcelama prej sousedi taky leckde dost prudej, ze vadej, někomu vadí krmeni ptáků, stromy ze stíní....tezky někdy 

49353 příspěvků moje polička 17. března 2020 14:54

Estara ja presne vim jak smrdi praseci hnuj, je to neprijemny plus ty muchy, to je na dedine dost vopruz. presto mne osobne ty slepicicnce vadi vic, byt verim ze to neni obecne platny. ale vuci tem sousedum bych to vzala do uvahy. jinak na dedine kde lidi zvirectvo chovaji bych neremcala, pokud to ale v miste zvykem neni a pristehuju se.. nerozum.

49353 příspěvků moje polička 17. března 2020 14:56

Potrefenáhusa na prvni pohled paradox, na druhej logicky, ovsem ja bych (jsem) to nedala. soucitim.

jeste teda ve vojenskym ujezde ktery zije z vojclu je bezva kdyz vadi vojenska technika a ucitelka ve tride peruje decko pred celou tridou za "ten kraval co dela tatinek" - zazila sousedka.

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 17. března 2020 14:57

viktorka_od splavu Tady prave chovaj, třeba hned ty sousedi ob jedno, ale asi to ti naši uprostřed nechtěj mít z obou stran :-)))

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 17. března 2020 15:00

Potrefenáhusa No jako sem tam vedeme spory s přítelem, jestli je lepší bydlet v bytě ve městě nebo v baráku na dědině, a on pro mě celkem překvapivě často argumentuje tím, že v baráku je dobrý, že si tam přece můžeš dělat co chceš aniž by ses rozčiloval se sousedama. Což je teda podle mě platný leda tak na samotě u lesa, protože v barákách v běžné zástavbě mně ty sousedský vztahy přijdou mnohdy napjatější jak někde v paneláku, páč přesně jak píšeš, strom stíní, čokl štěká, kohout kokrhá... :))

49353 příspěvků moje polička 17. března 2020 15:00

Potrefenáhusa asi:-))

u nas suseda ob jedno obcas zkousi nejakou havet, nastesti je mestska, tak se ji to nedari, bud se to rozutece nebo co, kraliky, kaceny.. mezi panelakama, sranda:P

Online slniecko admin
19570 příspěvků moje polička 17. března 2020 15:01

moora barbucha Garfie bram asi máte pravdu.

Akurát teda tí príbuzní sú často ďaleko. Ale šatku, alebo šál má asi doma každý.

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 17. března 2020 15:04

viktorka_od splavu No já mám podmínku, ze cokoliv budeme potenciálně chovat, tak nebudeme jist, takže slepice případně jen na vajíčka, tím se výběr dost zužuje 

Offline Jos
příspěvků moje polička 17. března 2020 15:12

viktorka_od splavu To je vtipny v Rakousku v kazde vesnici maji lidi normalne zvirata hned vedle baraku. Naposled byl kravin primo vedle hostince a kostel sousedil s evidentne slepici farmou o 100 kusech. A vsude cisto a vune venkova pro me. Kdyz jsem bydlela jeste v praze, tak meli sousedi taky slepice a ob barak dalsi prase. Treba na vesnici zvirata normalne patri narozdil od anglickych travniku a bazenu. 

49353 příspěvků moje polička 17. března 2020 15:14

Jos vsak ja s tebou souhlasim, ale sousedske vztahy jsou proste konfliktni zalezitostKaroleena pritel nekdy na vsi bydlel? :-)