Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 17. března 2020 17:54

Karja no to jsem nejak snazila napsat, ze u nas je spis strach z toho byt ten "bezpriznakovy" prenasec. 

O sebe strach strach nemam, rodice mam mlady a zdravy na vsi a nastesti nepracujou s lidma, prarodice uz nemam teda zadne....v praci jsme mladej kolektiv, ale je tam par tehotnejch (ktery teda furt chodej) a par budoucich otcu. No dneska na me jde fakt nejaka uzkost..

Offline Kora
příspěvků moje polička 17. března 2020 17:54

U nás teda roušky tak půl na půl. Ale typickej příklad. Jedu kolem konečné MHD, duchodci nic, mladší lidi roušky. To je prostě marný. U nás bohužel ta povinnost mít něco na ksichtě v MHD zatím není. Což taky nechápu.

Online Kokoska
34964 příspěvků moje polička 17. března 2020 17:56

Karja zítra je příbuzná odveze k nim domů a bude s nima do neděle. V pondělí tam pojedu a zase se s ní vystřídám asi ve čtvrtek večer. Pak se uvidí. Komplikuje to potřeba čistit tátovi pooperační ránu a fakt, že v  jejich domě je plánovaná výměna stoupaček a odpadů, takže je možný, že si je zase brzo přivezu. Oni strašně moc chtějí domů a já to chápu, tady sice mají pokoj s koupelnou pro sebe, ale přece jen nemají svoje pohodlí, nemají tu co dělat, občas na sebe křičí a pouští strašně nahlas TV a to zas dráždí manžela, když se potřebuje soustředit na práci... no tak aspoň na nejbližší dobu jsme vymysleli plán.

Offline Garfie
28561 příspěvků moje polička 17. března 2020 17:57

Karja Lama_z_Lana  Nebojte, bude to dobrý. 

Offline Lamicka
14193 příspěvků moje polička 17. března 2020 17:57

711990 MP Meri Garfie ja jsem tak rada, ze tady i na fb ctu, ze lidi nosi rousky a berou to zodpovedne, protoze ja si chvilemi pripadam jako blazen, co to prehani. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 17. března 2020 18:03

Lama_z_Lana To bude dobry, ale taky mam obcas divny pocity, jak dlouho to muze trvat. O nikoho se moc nebojim, jak uz tu nekdo psal, prarodice nemam, rodice zdravi 60nici a tata k tomu primar maleho ara, ten se o sebe postara. A moje tehotenstvi me nedojima uz vubec a cizi teda podle toho taky ne, neni duvod plasit. 

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 17. března 2020 18:03

dynda ad rukavice. Vedlaje pekaren. Baby rano vylozia pecivo. Sladke v jednom pare, slane v druhom pare rukavic. Pecivo davajj zakaznikom v rukaviciach a ta co blokuje pri pokladni je bez rukavic. Pri pokladni je pripravok na dezinfekciu , vidim ze si strieksjj pultik na mince aj terminal na karty kdd sa zadava pin. Takto to mame aj my v mase. A nie teraz ale ci viem tak stale. Preto som tam aj rada kupovala. No a teraz mame aj rusky a sme nekompromisne voci ludom ktori toto opatrenie ignoruju. A dnes stala fronta vonku lebo pustime max 10 ludi a stali daleko od seba a mali rusky. Vzdy sa vsak najde nejaky “rebel”

Online Kokoska
34964 příspěvků moje polička 17. března 2020 18:05

Janulik03 možná by stálo za to vyrobit ceduli "lidi s nezakrytým obličejem neobsloužíme".

Offline Pinot Noir
29889 příspěvků moje polička 17. března 2020 18:06

Garfie Ano, v DL. To jsi strašně hodná . Odkázala jsem ji včera na UP, jak jsi poradila, a poslední info od ní z včerejšího večera, že to vypadá nadějně. Víc nevím, myslím, že nemá čas se ani nadechnout.

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 17. března 2020 18:08

Kokoska je na dverach a svietivo oranzovy podklad

Online Kokoska
34964 příspěvků moje polička 17. března 2020 18:10

Janulik03 to jsem zas vymyslela kolo :D

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 17. března 2020 18:11

Kokoska ked ta vidim tak musim napisat ze viem ako sa citis so starostlivostou o rodicov. Dnes som otca ucila ako nat spravne rusku ide do nemocnice na odbery , musi uz sme tam volali. No nenamietal len aby  ju aj mal. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 17. března 2020 18:11

Garfie no za nejaky cas bude...

Ale ta moznost, ze to potka bud me nebo nekoho z okoli proste a bohuzel porad roste, no

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 17. března 2020 18:13

Kokoska no ale inde som to nevidela ale u nas je to fakt hodne zamerane na cistotu a hygienu.  je to o vedeni

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 17. března 2020 18:14

Lamicka já potkala lidi v autě s nasazenýma rouškama, a to už mi teda na hlavu připadá

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 17. března 2020 18:16

viktorka_od splavu třeba jeli jen kousek a nechtěli na to šmatat neumytejma rukama

Offline Kammila
771 příspěvků moje polička 17. března 2020 18:16
Reakce na Tulipe:

milacka Janulik03 budeme zadat admina, aby jmenovite potvrdil, kdo nic nehlasil? tak jo :D 

a ten ban je na nejakou urcitou dobu? 

​já myslím, že nikdo nic takového nepsal?  Pouze se Janulik03 divila...Třeba já si myslím, že lze velmi dobře z příspěvků odhadnout, které uživatelky měly s Mutzi doopravdy problém. A byly zase fakt sprosté ony na ni a vážně by mě zajímalo, jestli ony dostaly taky napomenutí za nevhodné příspěvky

Offline Garfie
28561 příspěvků moje polička 17. března 2020 18:16

Pinot Noir  Tak super, viděla jsem teď, že už na FB stáhli i prosbu o pomoc, s tím, že jsou zavalení, mám radost! 

Lama_z_Lana Tak já znám toho olomouckého doktora, snad už mám vybráno....je asi pravděpodobné, že to někoho potká, ale je dost pravděpodobné, že průběh nebude fatalní a dost možná ani extra nepříjemný a musíš koukat na čísla nenakažených, člověk nějak zapomíná, že je jich taky dost...

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 17. března 2020 18:18

Potrefenáhusa to je fakt, to mě nenapadlo

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 17. března 2020 18:21

Garfie jasny, jak mam hodne kamaradu mezi lekarnikama, tak o ty se fakt bojim