Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 17. března 2020 19:24

Sweet Potato Není to něco jiného? Tam se jedná o konverzaci dvou osob, které si vyměňují soukromé informace. Napomenutí od admina je snad soukromou věcí pouze té jedné dotyčné napomenuté. 

Já bych např. soukromou korespondenci nezveřejnila, ale samozřejmě v tom někomu těžko zabráním. Záleží na každé jednotlivé soudružce a jejích potřebách.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 17. března 2020 19:25

ice Nezdá se ti, že mě teď dost urážíš? A budu-li citlivější povahy, tak nevím, nevím .

Offline Kokoska
34964 příspěvků moje polička 17. března 2020 19:33

viktorka_od splavu prejizdela jsem z lekarny na postu, taky jsem kousek jela v rousce. Pak jsem si ji sundala a ruce otrela aspon antibakterialnim ubrouskem, nez jsem si je doma mohla umejt. Obcas i zdanliva blbost ma duvod. 

Offline Kokoska
34964 příspěvků moje polička 17. března 2020 19:35

Janulik03 ja jsem rousku tatovi nasadila pred vystoupenim z auta nez se stacil zeptat, co to je

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 17. března 2020 19:43

Prosim vas, je tu nekdo, kdo si sije rousku samodoma podle toho navodu od Daya a pripada si u skladani tech skladu jako totální tupec? Chce se mi ze mě brečet

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 17. března 2020 19:44

Krehutka ja na rousce znicila svuj novy sici stroj... 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 17. března 2020 19:47

rasaNori 

To je první oběť koronaviru.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 17. března 2020 19:51

Krehutka já to siju trochu jinak, dělám ty sklady jenom dva a proti sobě. Musim tam dávat gumičky ( šňůrky jsem zkoušela, děti si to přivazují do vlasů, je to pro ně nepoužitelné. )

A i bez těch dalších vrstev lemovky to mám problém prosit. Takže žádnou další vrstvu tam dávat nebudu, i ty gumičky přichytim asi v ruce. 

Online viktorka_od splavu
49355 příspěvků moje polička 17. března 2020 19:52

rasaNori tyo tos fakt šila z plechu nebo to byl takový aušus mě hrozně mrzí že jsem přišla o šlapací minervu, na tohle by byla úplně ideální

Offline Fiction
1642 příspěvků moje polička 17. března 2020 19:54
Reakce na Potrefenáhusa:

Kammila mně teda dost mutziinejch příspěvků přišlo v poslední době dost sprostejch a za čárou a popravdě se ani nedivim, když už někomu ty nervy ujely a ozval se v diskuzi trochu ostřejc. jen je to škoda, protože se pak řešilo to ujetí a ne systematický vysírání x stran před tím. 

I teď mi přijde, že místo aby se, když už, třeba někdo podivil nad tim, že klidně zveřejnila soukromou konverzaci s adminem, tak se tady řeší, kdo ji nabonzoval - aby se na něj mohlo ukázat a zlynčovat ho nebo jako co? Mně je to třeba uplně jedno a tohle naznačování, kdo to asi byl, mi přijde nechutný

P.S. a já to nebyla, teda doufám, páč na mobilu se na to nahlásit trefim docela často

Kammila souhlas s husou

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 17. března 2020 19:57

Krehutka Ja to šijem teraz a musela som ísť von zo psami, lebo by ma z toho šiblo.Hlavne tá moja vyzerá akosi úplne ináč i ked to robim podla návodu. 

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 17. března 2020 19:57

viktorka_od splavu ne dostavam kazdy rok od babi uterky s kalendarem, pevna naskrobena bavlna, to jeste slo. Byl to novy Janome, zadny ausus prave, jenze jsem si nevsimla ze jsem si vytahla horni nit z jehly a dostala se mi gumicka do toho otvoru co vede ke spodni civce. Tak jsem to otevrela, vycistila, znova navlekla a ten zmetek nesije. Bud jsem tam neco zmrvila ja, ale i pri nejlepsi vuli netusim co, nebo se nekde stala chyba vevnitr a tam uz vubec nevim

Offline Fiction
1642 příspěvků moje polička 17. března 2020 19:57
49355 příspěvků moje polička 17. března 2020 19:59

rasaNori to určitě někdo spraví, snad ještě existujou opraváři šicích strojů, akorát teď asi hned ne:-(

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 17. března 2020 20:00

viktorka_od splavu mame opravare ve vedlejsi ulici:) jen jsem se chtela taky realizovat no a ted nemuzu... 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 17. března 2020 20:00

viktorka_od splavu Já nemám stroj, ani látku. Tohle je asi na nic, co? rouška

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 17. března 2020 20:01

whiskas podle me to funkcni je, jen jich budes potrebovat hodne:)

49355 příspěvků moje polička 17. března 2020 20:02

whiskas zrovna mi vyprávěl soused, že si jich pár vyrobil. a strašil s nimi manželku.. vyprávěl mi to asi 10 cm od mojí tváře samozřejmě bez ničeho, couvala jsem ale nedal se (typ Pepin:-)

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 17. března 2020 20:05
Reakce na Krehutka:

Prosim vas, je tu nekdo, kdo si sije rousku samodoma podle toho navodu od Daya a pripada si u skladani tech skladu jako totální tupec? Chce se mi ze mě brečet

​Já a připadala jsem si jako retard. A to jsem v minulosti docela dost šila. Muž když mě viděl, tak se zeptal, jestli už nechci ukončit to trápení, že by mě hodil k doktorovi na včeličku (myšleno uspávací injekci). Ne, neurazila jsem se, my máme mezi sebou dost svérázný humor - tuhle mě zrovna napadlo, že kdyby nás někdo slyšel, tak by asi koukal.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 17. března 2020 20:06

711990 viktorka_od splavu typ Pepin je velmi nebezpěčný (znám).

Budu muset vyrazit a roušku nemaje, hledám alternativu.