Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 18. března 2020 12:58

barbucha Tak joo! Tak je mi lip! 

Jo a jsem nastydla, ale neni to korona:-D. Klasicka jarni, ale ted uz nemuzu vubec nikam!

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 18. března 2020 13:00

Gatita Napada me, nedychala jsi pusou? Myslim, ze nosem jde mene vlhky vzduch. Ale otestuji to.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 18. března 2020 13:00

Zarinya ona existuje nějaká teorie o tom, kolik takových postupných nařízení dokáže společnost absorbovat než se kompletně vykašle na dodržování všech, i těch smysluplných. Zajímalo by mě, jak daleko je ta hranice...

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 18. března 2020 13:01

Krehutka moje už je blízko

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 18. března 2020 13:02

Zarinya A co delate v Nemecku? Ja mam pocit, ze tady se nejak vari z vody, vubec nedokazu si jen predstavit, co bude za tyden...

Offline RoSa
10172 příspěvků moje polička 18. března 2020 13:02

a vám to připadá blbý? já si dojedu nakoupit klidně jindy, nehledě na to, že ne ke každýmu důchodci zajíždí rohlík/košík a spol. a třeba nemaj internet ani, takže je to jejich jediná možnost...

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 18. března 2020 13:03

Krehutka Jezismarja ty nakupy jako! Ja jezdim nakupovat dle toho, jak mi vychazi kojeni a spani deti! Takze zeovna desata ranni ideal!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. března 2020 13:08

Karja zatim tu zijem jeste normalne....skoly zavreny,neoperuje se,setri zdravotni persoval,odedneska zavreny kramy kde zbozi nepodleha zkaze,zakazy navstev v nemocnici,do lekarny smi naraz tri lidi....dezinfekci,respiratora,rousky nemaji a nevi kdy dostanou.(vcera mi volal syn at mu poslu rousky do ceskatak taky nemame.

restaurace jsou otevreny do 15hodin.toz tak v celku.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. března 2020 13:09

Krehutka asi neni daleko....to jede jedno za druhym.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 18. března 2020 13:09

RoSa mě hlavně připadá extra blbý, že se každý den vymyslí několik nových pravidel a valí se to na nas hlava nehlava. Značně by pomohlo, kdyby se řeklo, že se budou nova pravidla vydávat treba v šest ráno. Pak člověku stačí přečíst si ty noviny jednou za den. Toto kontinuální sledování, kde se co šustlo, je úplně na nic.  

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 18. března 2020 13:15
Reakce na continuity:

RoSa mě hlavně připadá extra blbý, že se každý den vymyslí několik nových pravidel a valí se to na nas hlava nehlava. Značně by pomohlo, kdyby se řeklo, že se budou nova pravidla vydávat treba v šest ráno. Pak člověku stačí přečíst si ty noviny jednou za den. Toto kontinuální sledování, kde se co šustlo, je úplně na nic.  

​Přesně tak.

Plus konkrétně toto nařízení mi přijde extra blbý i v tom smyslu, že třeba lékárna u nás omezila otevírací dobu od 8-12 do konce karantény, vstup max. po 2 lidech  Vzhledem k tomu, že dnes jsem vyfasovala recepty a musím chodit do práce, takže v úvahu připadá jedině pauza na oběd přesně v tomto časovém úseku 10-12. Fakt super.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. března 2020 13:15

RoSa smaozřejmě že ano.

vláda k tomu totiž zapomněla dodat manuál.

jak ti to jako představuje? u vchodu bude stát hlídač a kontrolovat občanky? no to nesmí. co lidi, co jedou z práce zrovna v tuto hodinu, potřebují si nakoupit, protože se nemá courat, ale oni tam nakupují jen důchodi. počkají dvě hodiny? co když mi zákazník do obchodu prostě vleze v tu dobu a je mu 15? mám ho vyhodit? a jak asi?

vláda podle mě zešílela. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. března 2020 13:16

wendulka RoSa to je další aspekt - i my jsme omezili otevírací doby hodně jen do 12, max. třeba do 12.30. a nemáme možnost, jak ji prodloužit, protože nemáme lidi.

Offline baltik
4982 příspěvků moje polička 18. března 2020 13:19

Jiná Realita hele a nemuze nabrat ty lidi, co zase nemaji pro zmenu praci (zavrene obchody, hotely, nepotravinarske vyrobny, jazykovky...)? Nam uz se celkem hlasi na brigadu 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. března 2020 13:19
Reakce na ice:

Ted jsem se docetla, ze krevni skupina A ma tezsi prubeh covid-19. Hned me presla chut na obed

​To jsem neměla vědět. My jsme áčka skoro celá rodina, aspoň že babička, která je navíc po těžké nemoci je jiná skupina.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. března 2020 13:22

baltik zaučit prodavačku, aby byla užitečná a spíš v malé prodejně nepřekážela, trvá tak měsíc určitě. zaučit někoho do výroby i půl roku. zaučit řidiče min. 14 dnů. navíc si nedovolím zaměstnant nikoho bez vstupní prohlídky a tu mi teď nikdo neudělá (protože jsme se přebyrokratizovali a teď se nám to vrací).

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 18. března 2020 13:27

Jiná Realita hele ty to mas fakt blby po vsech stranach:(

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 18. března 2020 13:28

A budou to naopak dodrzovat duchodci? Protoze jejich cas je rano v 7,pokud mozno pred ještě zavrenou prodejnou. 

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 18. března 2020 13:29

Stejně jste dobrý, dámy, jak to všechno zvládáte. Karantény, nemoce blízkých, nemoce svoje a nikterak lehké,  děti malé i školní, problémy v práci i s prací ... nebudu to celé vypisovat, ale upřímně smekám a opravdu držím palce, ať máte dost sil do dalších dní. A to všechny, včetně Mutzi.

Offline Lamicka
14193 příspěvků moje polička 18. března 2020 13:30

Tady je totiz totalni prusvih, ze stat nedokaze stare lidi rychle informovat, co maji delat a zajistit jim dovoz jidla a treba leku. Dneska jsem musela nakoupit, v obchodu plno opravdu starych lidi, s ruzne improvizovanymi rouskami, igelitaky pres oblicejem (az jsem se bala, ze to s nejakym panem sekne). Tady se to organizuje sousedskou dobrovolnou pomoci, ale kdyz nikdo nekoho takoveho v baraku nema, a je navic sam, tak je to proste prusvih. Tak to hasi takovymhle nesmyslem.