milacka s tym percentom nakazenych som pocitala aj ja ale tie cisla kolko bude treba hospitalizovat a plucnej ventilacie vyzeraju hrozivo..plus ta doba..tri mesiace izolovat sa fakt neda.
Stěžovací vlákno
barbucha to je teda další smutná věc, že pan premier nemá na multifokální bryle ![]()
No nemá, páč je to hotovej chudák bez jakýhokoliv majetku. A navíc na nějaký brejle nemá čas, pečuje vo národ do roztrhání těla, i kdyby měl dočista voslepnout!
Mrakoplas Uvidíme, čo prinesie čas, neutečieme pred tým, tri mesiace izolovať sa však naozaj nedá, súhlasím.
A obdivujem okrem lekárov a sestričiek aj statočnosť predavačov a predavačiek v supermarketoch.
milacka Brýle se mlží všem, bohužel.
Fakt? Lebo mama mi tvrdí, že tým pádom mám rúško zle nasadené, ale naozaj si ho neviem dať tak, aby sa mi nerosili.
Ja som zatiaľ šila rúško len pre syna, a stroj je pokazený, tak horko-ťažko v rukách a zvadzam s ním boj, aby ho mal nasadené. Asi radšej usijem dospelacku veľkosť a tie kupované budem dávať jemu.
Praha už má odteď roušky befelem:

Sweet Potato hele a kdyz nesleduju Hriba, jak se toto dozvim? Ted to myslim jako vazne. Ja se zpravam vyhybam, ctu to jen tady. No a o tech vladnich opatrenich jsem vzdycky dostala sms. O tomhle ji ale asi nedostanu, ne?
711990 To mne taky napadlo, já na to narazila na tw jen náhodou a bylo to úplně čerstvé. Tak snad to nějak rozhlásí, proboha.
Bryle se mi nemlzi, davam si horni hranu rousky pod ne. Ale nejak neumi dychat v te rousce, je mi v tom strasne vedro a mam pocit, ze se dusim. Je to jen nezvyk nebo je to na to nejaky figl, mam ji mit treba volneji nebo??
baltik Já jsem včera vylezla do čekárny v 1.patre v respiratoru a myslela jsem, ze zkolabuju, na to mi ještě kamaradka napsala, ať jsem rada, ze nenosím brejle, protože bych byla ještě k tomu všemu i slepá-jak jsem se zacala smát, tak jsem se fakt malem udusila....
baltik Potrefenáhusa Já dnes běžela asi 200 metrů na autobus, fakt sprint teda, a pak jsem myslela, že v té roušce zhebnu. Ale až jsem zklidnila tep i dech, tak se to dalo. Myslím, že se na to dá zvyknout.
milacka ty brejle se mi mlží děsně, jak v tej rousce funim. Když je sundam zas mi ta věc leze do očí.
A stezuju si na sebe, že ač tady jsem proflakla svadlena, neusila jsem ještě nic. Čeká mě to nejpozději o víkendu.
Potrefenáhusa ja vcera v rousce do 4. patra po schodech, taky nic moc. Ten respirator musi byt jeste horsi.
Kora No práve, s okuliarmi nosiť rúško je naozaj problém, už od včera rozmýšľam, ako to odstránim. Tiež funím, rosím, zle vidím.![]()
baltik Pokud muzu soudit podle sebe a nekdejsi prace cely den v rousce, clovek si casem zvykne a zacne se mu dychat uplne dobre, i poklus nebo mirny stres (nebo mírný stres v poklusu ;-)) se v tom da zvladnout :-)
diky vsem, tak si snad zvyknu (chybi nam smajlik s rouskou)
baltik Já jsem absolvovala jenom krátkou výpravu do obchodu a teda taky nic moc. Hlavně mi v tom bylo děsné vedro.
Sweet Potato Už to vidím v barvách v tý bance: "Dobrý den, já jsem pan Continuity a přišel jsem si k vám uložit korunu."
Máš tam chybu .. má to být: ... přišel jsem si k vám uložit coronu ![]()
Ja jsem z tech rousek skepticka, lidi se o to neumeji starat a kdovi' U mamky v marketu uz je maji vsichni, jak site latkove, tak jednorazove kupovane. Jenze po smene je vetsina proste slozila do skrinky, jakoze dobry! Jeste na druhej den, a to vcetne tech jednorazovajech..to, ze pul dne v praci meli jen jednu ani nezminuju. To samy kdyz nekdo nosi pet dni v kuse stejnou salu, kterou si pri vstupu na verejnost zakryje. Kdovi jestli takovehle zachazeni neni horsi nez chodit navostro!
Karja no, to je![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.