711990 Vlastne je to takovej sberac bacilu
Stěžovací vlákno
Karja jj. Jako Pokemon. Chyt je vsechny!
Samantha no tak to bylo mysleny, na Hane mozno i korono.
continuity on ty multifokaly ne uplne kazdej snese, ja jsem to musela vzdat.
Karja já myslím, že smysl to má i tak, snad jde o to zachytit tu kapénku, která míří ven, případně snížit vzdálenost "dostřiku". Jako ideál to rozhodně není, ale lepší než drátem do voka.
Ja jsem z tech rousek skepticka, lidi se o to neumeji starat a kdovi' U mamky v marketu uz je maji vsichni, jak site latkove, tak jednorazove kupovane. Jenze po smene je vetsina proste slozila do skrinky, jakoze dobry! Jeste na druhej den, a to vcetne tech jednorazovajech..to, ze pul dne v praci meli jen jednu ani nezminuju. To samy kdyz nekdo nosi pet dni v kuse stejnou salu, kterou si pri vstupu na verejnost zakryje. Kdovi jestli takovehle zachazeni neni horsi nez chodit navostro!
Ne ne, v tomhle jsem zcela s Krehutka ! Kdyby je nosili všichni i kolik dní používaný, tak TY vod nich nic nechytíš. A naopak vod tebe zas taky nikdo nic, a stále dokola... ![]()
Hlavne ty rousky jsou hned zadychane a vlhke. Aspon ta moje. Prislo mi, ze nez jsme se poradne vypinozili ven z branky, mela jsem na puse priplacly mokry hadr. Je teda fakt, ze dnes to byla jen testovaci vychazka "do prirody" a sli jsme bez vycpavky, ale pochybuji, ze s kojici vlozkou, kterou si planuju vyzdobit oblicej nez vyrazim do mesta, to bude lepsi![]()
Ale jsem mile prekvapena, ze z te hrstky lidi, co jsme cestou potkali, melo nejakou rousku tak 99%

V TV teda píšou od půlnoci.
Gatita To je zvlastni, ja ji mela vcera asi 1,5 hodiny a nic...![]()
Solathis doufam, ze to bylo jen tim, ze jsem se moc nabalila a bylo mi proste vedro. Jinak nevim...rouska je bavlnena...
Solathis já šla ven s dětma a mokré jsme to měly za chvilku všechny tři. Ale hýbali jsme se, ony navíc pořád mluví.
continuityja sla ostrou chuzi, tlacila kocar a jecela na starsiho, aby na kole nevjel pod auto ... tak je to asi jasny;)
A rovnou si stezuju, ze jsem porusila svou zasadu a nakoupila si hadry pres internet - vcetne dzinu![]()
Sice z obchodu, odkud mi dziny vzdycky sedely, ale stejne. Obleceni z eshopu snad nikdy nesplnilo me ocekavani, ale tak kdy se ted nekam dostanu, ze jo.
Gatita Já dnes viděla většinu lidí s rouškou. Musela jsem ven, částečně jsem jela autem, ale roušku jsem si nasadila už doma. Nakonec jsem vyhrabala jednu jednorázovou (klasickou), kterou sambo používal při ředění chemikálií pro rybičky. No, zapařená jsem byla až za ušima, ale dobrý. Zvláštní je, že když jsem je nosila v rámci své profese, tak mi to nikdy tak nepříjemné nepřišlo
. Každopádně, máme doma jen dvě a ta jedna je navíc už bez úchytů za uši. Na internetu samozřejmě nic, takže nějaká samo domo výroba mě nemine. Budu potřebovat zajet za rodiči (nákup atp.) a bez roušky si to nerisknu - sice se otec bude tvářit divně, ale myslím, že je to pro jejich dobro.
Gatita Asi reakce na stres. Já jsem taky měla cukání na nějaký nákup (v rámci marného hledání, kde objednat roušky), ale pak jsem si řekla, kdo ví, jestli by to vůbec dorazilo a neklikla jsem
.
My jsme každej od zaměstnavatele (ve zdravotnictví) nafasovali 1 respirátor. Jsem fakt ráda, ale, ale pracovat s tím je dost fyzicky náročný. Větrali jsme jak blázen, objektivně byla zima, a já myslela, že se zalknu.
Ted jsem se docetla, ze krevni skupina A ma tezsi prubeh covid-19. Hned me presla chut na obed ![]()
Tak jsem se právě na seznamzprávách dočetla, že od zítra si mezi 10. a 12. hodinou nakoupí jenom důchodci
. Trochu ztrácím povědomí o čase, ale apríl ještě nebyl, ne?
Krehutka taky uz jen nevericne koukam s cim v cesku prijdou.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.