Mrakoplas Tak v současné situaci se každý musí tak trochu omezit/přizpůsobit.
Stěžovací vlákno
Dadoo uprimnou soustrast
rasaNori Hele, nemám chuť se dohadovat. A nemusíš se mnou souhlasit, ani nikdo jiný. Já si zase mohu myslet své a nezviklá mě ani tvůj významný emotikon.
jen ❤️❤️❤️❤️❤️
Dadoo je mi to moc lito. urcite ale vedel, ze pro nej delas prvni posledni a ze jsi s nim byla do konce.
Dadoo je mi to líto, upřímnou soustrast a hodně sily
Kokoska ano ano, u nás to samý, Čína nám schválně posílá nakažené roušky, aby nás vyhladila. Oni snad maj nějaký tajný gerontnet
to mi teď řekla kamarádka a má do seniorů hodně daleko :( nechápu to.
Já si ale taky myslim, že je to dobrý opatření. Hele kolik lidí tady už psalo, že nechtěj za babičkou/dědečkem, aby je nenakazili... Tak proč by nemohli důchodci mít extra chvíli jen pro sebe, jsou to jen dvě hodiny přece.
Dadoo sakra, brečím tady jak želva. myslím na tebe hrozně moc, i když tě vůbec neznám. fakt myslím. já se za něho i pomodlím, i když nevím, jestli to uznáváš.
Je mi to moc líto, upřímnou soustrast. Myslím na tebe...![]()
barbucha Je to urcite dobry opatreni, ale nevim, zda jsou ti duchodci s casem spokojeni, treba lovej akce I v casech korony a v 10 uz neco nebude. Ale ja to narizeni necetla, oni asi muzou jit kdykoliv, ale my mlady v ten jejich cas nemuzeme, ze?
Dadoo ach, je mi to líto, o to víc, že nemůžeš být se svými dětmi v téhle chvíli.
Přesně tak, my ne. Je to na nich... jasně že budou některý držkovat, že proč zrovna tehdy a tehdy... ale možnost prostě dostali, víc bych to neřešila.
Dadoo Ach... myslím na vás.
upřímnou soustrast!
Dadoo Upřímnou soustrast. Je mi to tak líto, myslím na Tebe. ![]()
Upřímnou soustrast, je mi to líto. ![]()
Dadoo Upřímnou soustrast! Je mi to moc líto ...
Prosím, drž se! ![]()
Dadoo upřímnou soustrast
Já vám všem strašně moc dekuju za podporu. Hodně moc to pro mě znamená.
Člověk ví, že to přijde ale na tohle se nikdy nedá dost připravit.
Odešel klidně a bez bolesti.
Z celého srdce vám všem dekuju![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.