Dadoo upřímnou soustrast, hodně sil
Stěžovací vlákno
Upřímnou soustrast, drž se.
Dadoo Upřímnou soustrast
barbucha pockej ja vubec nerozporuju ze to neni dobry opatreni, jen me,, pobavil,, whiskas nazor, tot vse.
Dadoo upřímnou soustrast ![]()
Dadoo upřímnou soustrast. Myslím na tebe. ![]()
Dadoo dočítám teprve nyní, mráz mi přejel po zádech... upřímnou soustrast![]()
Dadoo uprimnou soustrast, je mi to lito, drz se.
Dadoo
hodně sil
barbucha Je to urcite dobry opatreni, ale nevim, zda jsou ti duchodci s casem spokojeni, treba lovej akce I v casech korony a v 10 uz neco nebude. Ale ja to narizeni necetla, oni asi muzou jit kdykoliv, ale my mlady v ten jejich cas nemuzeme, ze?
Ono to není ani tak o akcích, ale oni prostě vstávají dřív a jsou zvyklí vstát, dojít si na nákup (i s novinama) - bu´d před snídaní nebo těsně po. mezi 10 a 12 ti co ještě vaří už většinou vaří
Můj děda prostě nezačne najednou pro noviny chodit až v 11.....
A666u nás taky tak. mimochodem, většina z nich stále chodí na denní nákupy, třeba na dva rohlíky. místo aby nakoupila aspoň na tři dny. myslím, že to dopadne tak, že v ty hodiny budou obchody stejně prázdné a důchodci budou dál chodit nakupovat, kdy jim to vyhovuje. v zahraničí to řešili tak, že otevřeli obchody o hodinu dřív. jenže tam otevírají třeba v sedm. nebo v osm. u nás nereálné, protože už tak chodí prodavačky do práce třeba na 4, na půl páté, aby otevřely o půl šesté nebo v šest, aby si mohli nakoupit lidé, kteří jdou do práce. z tohoto důvodu tu dobu možná i chápu, akorát měla být třeba od 9 do 11.
Ale tak já se jim nedivím, už jsem tu psala, že ten rytmus je pro ně důležitý a zavřít je doma je zabije stejně spolehlivě jako koronavirus....... Můj děda byl dnes jeden z důchodců, co chvíli seděl na lavičce v parku (osamotě), potom, co se tam procházel. Prostě to potřebuje......
Jinak stěžuju si - je fakt blbý, když už člověk rozumí líp merkelové než babišovi co by měl mluvit mým rodným jazykem
A jsem zvědavá, s čím zítra přijde Zeman.....
A666 já taky ne, jen mi tohle opatření přijde takové...pro ně hodně zbytečné a nic moc neřešící. u nás dnes plné město skupinek důchodců, rouška na bradě, čilý hovor.
zrovna včera si stěžovaly prodavačky, že jim tam důchoci pořád courají a chtějí si ještě vykládat, víc než dřív, protože asi postrádají sociální kontakt. místo aby nakoupili a vypakovali se. já to chápu. ale právě proto mi přijde tohle fakt nanic, jen to bude všemu ostatnímu dost škodit. část důchodců to zmate, část o tom stejně neví, prodavačky budou pořád vysvětlovat, budou se handrkovat s lidmi, co tam budou chtít nakoupit 10-12...nevím, no. nevím, jestli na to dokážu mít objektivní názor, jsem nepochybně předpojatá, s ohledem na to, že se mě to dotýká, ale stejně myslím, že to není moudré a smysluplné opatření.
Dadoo Je mi moc líto tvé ztráty. Upřímnou soustrast.
Dadoo Upřímnou soustrast a hodně sil.
Dadoo Je mi to moc líto, drž se![]()
Ne, úplně se mi zastavilo srdce, upřímnou soustrast a hodně sil to zvládnout ![]()
Je mi to moc líto.
Dadoo uprimnou soustrast
A666 Ano, presne tak to vidim ja, je to pozdni hodina a take souhlasim s tou dalsi casti. Moje babicka.by rozhodne nebyla doma, nebo by nevydrzela nas nevidat, bylo by to pro ni mnohem horsi nez to riziko nakazy. Je to tezke.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.