milacka no to jsem videla... party, selficka v plavkach![]()
Stěžovací vlákno
Hele jinde jsem zase četla lament, že se u nich důchodci nevypraví dřív než ve čtyři. Ideální hodina prostě neexistuje. Třeba to aspoň trochu pomůže.
Jo, mojí babičce tyhle hodiny taky nevyhovují, obvykle tou dobou snídá.
Můj děda prostě nezačne najednou pro noviny chodit až v 11.....
Já nevim, to je furt řečí proč nemůžou... místo co by byli rádi, že dostali možnost jít si nakoupit úplně v klidu, aniž by se jim tam pletla (drzá a obtěžující) omladina pod nohama a někdo jim strkal vozejk do zad...
Ale tak jestli někoho ohrozí na životě to, že nebude mít noviny v sedum ráno... čerstvej rohlík k snídani která musí bejt úderem osmý na stole... tak vlastně co je proti tomu nějakej blbej covid, že jo.
Aleanor Nechápu. To je snad jasné, že ani lidé v důchodu nemají stejný denní rytmus. Moji rodiče také nevstávají za kuropění (a nechodí 2 x denně pro dva rohlíky). Ale to je snad normální, ne? Jak tady padlo, že některé matky by zrovna ty vyhrazené hodiny uvítaly pro sebe, tak předpokládám, že ani všechny matky nemají stejný denní režim.
No, co teď s tím, že? ![]()
Dadoo dočítám teprve nyní, upřímnou soustrast
barbucha Ale jak víme, že nemůžou? To se tvrdí tady. Věřím, že někteří se nebudou ochotni přizpůsobit, ale takových lidí najdeš všude ... Důchodce, nedůchodce.
Tak předpokládám, že si prarodiče již stěžovali vnoučátkům, který nám to tady laskavě tlumočej
No a pak taky každej ví, jak nerudný dokážou senioři bejt kvůli každýmu prdu.
Ale tohle vidim jako typickou ukázku, když podáš čertu prst. Každej druhej bude z tý výjimky chtít eště extra výjimku pro sebe. Teda chtěl by...
Ale jako dokážu si představit i lepší rozvrh, i bych ho ještě rozšířila.
Důchodci 8-10, maminy s harantama 10-12, lidi v karanténě 12-14, vostatní votroci vod 14 dále (resp. vod půl třetí, ať je přestávka na dezinfekci a zaříkávače).
Akorát teda my chudáci pracující pak už nedostanem nic páč nám to ty hladi vykoupěj všechno ![]()
Aleanor Nechápu. To je snad jasné, že ani lidé v důchodu nemají stejný denní rytmus. Moji rodiče také nevstávají za kuropění (a nechodí 2 x denně pro dva rohlíky). Ale to je snad normální, ne? Jak tady padlo, že některé matky by zrovna ty vyhrazené hodiny uvítaly pro sebe, tak předpokládám, že ani všechny matky nemají stejný denní režim.
Však jo, mě to 10-12 jenom pobavilo, protože zrovna babička v tuhle dobu nebyla v obchodě minimálně deset let.
Sweet Potatodneska pere zase nekdo jiny, tak jsem jim jen predala pouceni, tak uvidim, jak ten postup vytuni
Dadoo Dočítám později. Moc mě to mrzí, upřímnou soustrast. Jsi neuvěřitelně statečná ženská a dělalas skutečně zázraky.
Tak on je ten čas nastavený na pražské důchodce, to jenom ti venkovší stepují před místní Jednotou ještě před otevíračkou, ne?
(vtipkuju prosím vás!) Já myslím, že je to fajn, však nikdo jim nezakazuje jít jindy. A chápu matky s dětmi, ale určitě to nejsou jediné dvě hodiny, kdy se urvou...
A s tím každodenním nákupem, případně dokonce 2x za den....ono je to těžké, když nemáte auto a ten nákup třeba ani fyzicky neunesete, to se těžko dělají nákupy na tři dny.
barbucha Mně si nikdo nestěžoval a netvrdím, že popisované typy neexistují, ale tvrdit, že všichni lidé v důchodu jsou naprosto mimo, mi přijde zvláštní. Stejně, jako bych řekla, že všechny matky ... raději nic.
Ale princip chápu, vytvoříme návštěvní hodiny pro důchodce, matky s dětmi kojící od do, takže raději dvě směny, pro lidi v karanténě atd. No a pracující budou mít smolíka - jedině mít dohodu se skupinou A, B, C
.
Dadoo
Je mi to strašně líto. Upřímnou soustrast.
Tvůj přístup k celé situaci byl obdivuhodný. Držte se!!!![]()
No mně taky ne, nemá kdo! Teda vlastně jsem včera s hrůzou zjistila, že do tý kategorie spadá i milostpán (no smála jsem se snad hodinu
), ale ten ani necek, jako by mu bylo už všechno jedno! ![]()
Mneuz to stazovanie na dochodcov pride divne. To nikto iny nefrfle a nie je drzy , neprijemny? No urcite . Myslim ze v kazdej vekovej skupine to bude adekvatne percento.
U bas saod vcera zas riesia romske davky. Ukazali v spravach ako im rozdali rukavice a dezinfekciu aby mohli na postu pre davky a uz sa rozputalo peklo. Ciastocne to aj chapem, ale aj tak su niektore reakcie prehnane.
Achjo, dneska to na mě nějak dopadlo. Včera jsem byla u té akce na Výtoni. bylo to strašně depresivní, v noci příšerný sny, teď tu kolega roznáší cosi o karanténě Prahy... Uf, musím se sebrat, abych byla vůbec k něčemu :-) večer si jedu pro roušky s cyklistickým motivem z látky, z které měla být knížka pro mého ex... tak aspoň dostala nový smysl :-)
andulka01 co je akce na Výtoni?
A s tím každodenním nákupem, případně dokonce 2x za den....ono je to těžké, když nemáte auto a ten nákup třeba ani fyzicky neunesete, to se těžko dělají nákupy na tři dny.
to jsem si přesně říkala, chce to tu RVHP tašku na kolečkách a já tu svoji nechala v práci! Už několikrát by se mi byla bejvala šikla
andulka01 Ach jaj, nestalo sa nikomu nič? Musel to byť strašný zážitok. Tie cyklistické rúšky budú super :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.