Jiná Realita souhlasim. Nejde mi vubec o to, ze si dany cas nenakoupi nikdo jiny, ale myslim, ze to nebude funkční presne z tech duvodu co zaznely a budou z toho, vic nez co jineho, dve dost prazdne hodiny v obchodech. A jako predstava, ze v obchode dva duchodci a prodavacka nekomu, kdo si to treba neuvedomi, rekne prijdte nejdriv za hodinu a pul, to taky nevim, nevim.
Stěžovací vlákno
Dadoo upřímnou soustrast
Dadoo Myslím na tebe, je mi to moc líto.
Ono to není ani tak o akcích, ale oni prostě vstávají dřív a jsou zvyklí vstát, dojít si na nákup (i s novinama) - bu´d před snídaní nebo těsně po. mezi 10 a 12 ti co ještě vaří už většinou vaří
Můj děda prostě nezačne najednou pro noviny chodit až v 11.....
Hele jinde jsem zase četla lament, že se u nich důchodci nevypraví dřív než ve čtyři. Ideální hodina prostě neexistuje. Třeba to aspoň trochu pomůže.
Sweet Potato bez ironie: ve ctyri jdou podruhe
Sweet Potato bez ironie: ve ctyri jdou podruhe
a potreti chodi mezi sedmou a osmou vecerni
moje mati dela v supermarketu, kterej je hned vedle "duchodaku" (rozumej mestskej socialni panelak, kde maj ty lidi vlastni byty, ale povetsinou se staraj o sebe sami), a spousta tech lidi chodi fakt nekolikrat denne, protoze to maj i jako urcitou spolecenskou udalost - ze proste vylezou mezi lidi. A chodi prej i ted, i kdyz je u nas ted spousta organizaci, co jim nabizi nakupy zdarma behem karanteny.
razorblade Je to tak, mnozí to dělají, že to je jejich jediný společenský kontakt.
Ale věřím, že se najde hodně rozumných. Zas ne každý senior je úplný magor, prosím pěkně.
Pouceni - neperte hromadu rousek v pracce, jinak vam vznikne jedna velka zasmodrchana koule snurek a totalne zmackanych rousek...
Dadoo Opravdu je mi to moc líto,
myslím na tebe. ![]()
baltik Aj v pracom vrecku?
Sweet Potato razorblade Ja sa divím, ako ľahkovážne berie mládež koronavírus vo Veľkej Británii a v Amerike. Po včerajšej reportáži som sa chytala za hlavu. Sú mladí a koronavírus majú v paži. Veselo žúrujú ďalej.
Pouceni - neperte hromadu rousek v pracce, jinak vam vznikne jedna velka zasmodrchana koule snurek a totalne zmackanych rousek...
my vyvarili rousky a mame je ted modre batikovany. Zavazovani je totiz z modreho tkalounu. Uplne jako kdyz bridget jonesova varila s tim modrym provazkem![]()
Gatita Lol. Já koukala na fotku roušek ušitých ve velkém z látky na skautské košile. S červenými šnůrkami. Možná budou časem maskovací?
baltik Pouceni 2: Kdyz vyvarujete rousky v hrnci, hlidejte je. Nafukuji se a utikaji z nej.
milacka to nevim, ja mam vreco jen male, tak na dvoje puncochace, ne na 30 rousek nebo kolik jich bylo
baltik Asi jedině zavázat předem šňůrky? To se snad tolik nezasukují.
milacka to mi včera taky nebral rozum
Tohle je taky pruser teda
Sweet Potato ja o tom vcera neco psala (jeste to asi nevyslo? mame ted trochu pretlak, ja jsem ze svych 3-4 clanku tydne presla na 2 denne
) a hrozne me zaujalo, co rekla jedna pani, ktera se seniory leta pracuje: nejvic na to kaslou ti, kteri jsou osameli. Myslim teda, ze by nejvic pomohlo, kdyby jim skauti zasli nejen nakoupit, ale udelali si na ne i cas a popovidali si. Ale chapu, ze to zase v dobe, kdy se nemame k sobe moc priblizovat, neni proveditelny. Navic i ti skauti makaj ted jak fretky... nektery veci nemaj jednoduchy reseni
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.