Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 30. března 2020 22:52

DruI Tyjo, a jak jsi ten ekzem zpacifikovala? Mne na ruce vubec nepomaha to caste a intenzivni myti, a to ani nepouzivam alkoholove dezinfekce. Casto se mazu, ale v praci nosim rukavice, a to dohromady moc nejde :-/ Jsem ted trochu v koncich, pres den v praci se mi ty ruce vysusi a popraskaji, pres vecer a noc to hasim promazavanim, a dalsi den zase dokola od znova. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 30. března 2020 22:53
Reakce na Alena_In:

Odmítli mě obsloužit v okýnku jedné restaurace, asi kvůli tomu ksichtu. 

​Ježiš

hele a co jako řekli - jděte pryč, paní?

Offline 711990
18319 příspěvků moje polička 30. března 2020 23:06

viktorka_od splavu no prave ze zkousim na sobe, ale pritom na nekom jinem nebo jen na obleceni voni krasne:) 

Offline DruI
5585 příspěvků moje polička 30. března 2020 23:35

Myrtila Moc neporadím, mně to právě máčení rukou taky zhoršuje, tak jsem veškeré mytí rukou, nádobí a úklid celkově omezila na vyloženě nutné minimum a průběžně promazávala několika různými krémy. A teda dezinfekci rukou jsem zavrhla už předem s tím, že by byla spíš ke škodě než k užitku. Jenže já jsem na rodičovské, tak to mám v tomhle jednodušší. Kdybych s tím teď měla chodit do práce, tak fakt nevím :o(

Offline Catherinne
10849 příspěvků moje polička 30. března 2020 23:47

Myrtila kdybys byla z Prahy nebo okolí, zkus zavolat sem, jestli by tě nevzali. Za mě supr pomoc. Jsou ve Štěpánské ulici.

Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 31. března 2020 03:53

DruI Taky se to myti snazim minimalizovat, ale ted je to fakt tezky, no. Jinak vyborna mi na ekzem prijde koncentrovana Neutrogena bez parfemace, akorat ta teda po mirnem zapoceni rukou v rukavicich vytvori dokonaly lubrikant, takze se mi rukavice protaci na prstech :-D

Catherinne Dekuju za tip, i kdyz jsem z jineho konce republiky, treba tu pomuze nekomu dalsimu. Ja jsem teda u nas registrovana na dost dobre alergologii, akorat se mi tam ted nechce, vzhledem k dalsim zdravotnim vecem se snazim vyhybat lidem, jak jen to jde. 

Online Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 31. března 2020 03:58

Alena_In Jennyfor ježiš, lituju vás, hrozné situace, držím palce, ať už je nejhorší za vámi.

Offline zimnivecer
143 příspěvků moje polička 31. března 2020 06:40

Na popraskane ruce  muze pomoct Lipobase  repair. prodava se i Lipobase,ale ta neni tak ucinna.pouzivam ji na ekzem mezi prsty na rukou, dokaze zkrotit svedeni a kuzi hydratovat,pripsdne i vyresit drobne praskliny.doporucila mi ji kozni pro syna atopika.

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 31. března 2020 08:31

Zarinya viktorka_od splavu Jennyfor Krehutka continuity Renusatko Korsičanka MP Meri Pinot Noir

Díky moc, jste zlaté. Dnes už to vypadá lépe, teda obličej zrovna ne (fotit se nebudu).

Ale práci mám, šéf to bral tak, že jsem měla hysterický záchvat a mávl nad tím rukou (a taky si uvědomuje, že odvádím dobrou práci). Moje kožní od zítřka už zase ordinuje přes telefon, zná mě a ví o mých problémech, tak mi pošle léky přes elektronický recept. A všechno ostatní je bez problémů řešitelné, to jen večer jsem to viděla nějak moc černě. Dnes si uvědomuju, že vlastně o nic nejde, zvlášť když čtu některé příspěvky tady.

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 31. března 2020 08:34
Reakce na MP Meri:

​Ježiš

hele a co jako řekli - jděte pryč, paní?

​Jo, paní v okýnku mi řekla, že se omlouvá, ale že mě nemůže obsloužit a šla od toho okýnka pryč. Ale já se ani moc nedivím, opuchlá, flekatá, vypadám jak feťačka, která se porvala o dávku (říkal manžel).

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 31. března 2020 08:42

Alena_In Pardon, ale

Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 31. března 2020 08:45

zimnivecer Dekuju, to muzu vyzkouset.
Jeste me teda napadlo, ze by mohl pomoct Cicaplast Baume B5 od La roche-posay, tim si mazu pres zimu oblicej a je takovy setrny, ale zaroven hojivy. 

Online Sweet Potato
40395 příspěvků moje polička 31. března 2020 08:51

MP Meri Vari od našeho prahu!

Alena_In Bude líp, drž se.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 31. března 2020 09:02

Moje komunikace s paypal začíná dosahovat epických rozměrů. Začlo to nemožností vstupu do peněženky, kde sem si potřebovala změnit číslo karty kvůli expiraci, hlásilo to chybu. Druhý den při trvání problému i po všech těch vymazání kukii a historie, jsem již napsala dotaz na zákaznické centrum. A teď se točíme v kruhu "nejde mi otevřít peněženka abych změnila kartu" - "potřebujete změnit číslo karty? vstupte do peněženky a udělejte to"  a na tuhle úroveň sme se dostali po předchozí informace, že chyba je jistě na mojí straně a ať si vymažu cookies 

Offline Korsičanka blogger
13490 příspěvků moje polička 31. března 2020 09:13

Ounz To jsem přesně zažívala před dvěma lety a myslila, že jsem IT blbá, a když navíc neumím dobře anglicky, s překladačem ty jejich odpovědi nedám. Nalkonec jsem zjistila, že jim nejde ani nikam poslat  dopis, tak jsem to vzdala. A 3600,- mi zmizely v propadlišti PayPalu či ČS.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 31. března 2020 09:16

Korsičanka oj, no hele já anglicky umím, ale to je jak mluvit do dubu ta komunikace, já se ptám na A a oni odpovídají na C (nebo já nevim na co, prostě nepřiléhavá odpověď) dovolat se není možno. Jako on se občas hodí ten paypal, ale holt nebude.

Offline Aranel
6612 příspěvků moje polička 31. března 2020 10:10

Alena_In No a copak feťačka, která se zrovna porvala o dávku, nemá nárok na kus teplýho žvance?! To je furt řečí, jak hospody krachujou, nemůžou si takhle vybírat přeci

Jsem ráda, že je líp! Ono to ráno moudřejší není jen klišé.

Online Sweet Potato
40395 příspěvků moje polička 31. března 2020 10:16

Já vím, že vláda vyhrožovala, že přitvrdí, ale krupobití?!

Offline DruI
5585 příspěvků moje polička 31. března 2020 10:38

Sweet Potato No jinak ty lidi doma sedět nebudou a nebudou ;o)

Ale u nás jenom sněžilo.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 31. března 2020 10:45

MP Meri 

To tu dočítám - muž asi nečetl, že bude přibývat domácího násilí