Sweet Potato Krupobití??? Jak moc?
Stěžovací vlákno
andulka01 Centimetr maximálně. Asi první výstraha.
A v rádiu příhodně Lemon tree.
Isolation is not good for me.
Já tu píseň dost miluju, teď dostává nový rozměr.
Sweet Potato Mě ty změny počasí nedělaj dobře. Ještěže mezitím je aspoň sluníčko, ale teda lízt do toho promrzlýho auta, dojet do práce kde je 3 čísla sněhu... a ještě k tomu doma krupobití...
Sweet Potato Mě ty změny počasí nedělaj dobře. Ještěže mezitím je aspoň sluníčko, ale teda lízt do toho promrzlýho auta, dojet do práce kde je 3 čísla sněhu... a ještě k tomu doma krupobití...
Sweet Potato tady v ČB krásně sněží (ale radši bych už jaro...)
Magráta V Londýne snežilo predvčerom
Minulý týždeň krásne teplo, slnečno každý deň, tak som vytiahla už takú jarnejšiu bundu... no nič, ešteže som zimný kabát neodložila zo skrine.
dnes jsem jela nakupovat z naší vesnice 12 km. Na parkovišti zjistím, že nemám roušku. 12 km zpět pro roušku a znova 12 do města.
V krámě mě jedna paní požádala, že potřebuje koupit velký nákup který neunese a jestli v případě, že jsem autem bych jí ho neodvezla. Měla vrchovatý koš včetně basy piva a pet lahví s vodou. Já neodsuzuju tu basu piv, muj muž si taky bere basu. Ale já jsem si netroufla ji vzít do auta, odmítla jsem a blekotala něco, že odstup atd.
No co vám mám říkat, mám zkažený den, ze sebe blbej pocit. Navíc paní stále padala rouška, vlastně ji měla na bradě
No a jak nebrečím, jsem dost otrlá, tak celou cestu domu mi tekly slzy. Ježíš to je doba.
. Dala bych plačícího smajlíka, ale není tu.
dodatečně![]()
Tak Betty možná bych vzala jen ten nákup bez paní
Tak Betty
Je tu. Úplně tě chápu
.
Sweet Potato tady v ČB krásně sněží (ale radši bych už jaro...)
Krásně? Chyba v matrixu!
Sweet Potato Lemon tree
Jdu si najít CD, stejně musím pracovat se sluchátky.
Sweet Potato Lemon Tree
... Pouštěla jsem si ji zrovna včera s obdobnými pocity... A taky jsem při sledování The Big Bang Theory myslela na to, jak Bernie zmiňovala, že se v práci s kolegy pokoušeli zkřížit ebolu s rýmou - jen tak z nudy... Teď už by se tomu člověk nezasmál...
no to bych taky udělala kdyby byla z naší vesnice, ale já jezdím do města, paní neznám, nevím kde bydlí. Těžko by mně svěřila nákup, řekla adresu a zamávala mi. Je to zapeklitý.
To je dost zvláštní - úplně cizí tetina která ani neví kam jedeš ty... co si myslela - že ji budeš rozvážet po kraji, ačkoliv třeba potřebuješ na druhou stranu?
Tak Betty tak to byla zvlastni zadost tedy. cizi bych nevzala ani mimo epidemicky stav.
barbucha A to šla na velkej nákup na blind a doufala, že to nějak dopadne?
No přesně! Eště basu piv pro starýho ![]()
Jako bejt to bezmocná babička, která sotva vleče půlku chleba a jedno mlíko, tak neřeknu ani popel...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.