Jiná Realita karta se obrátila! ![]()
Stěžovací vlákno
Jiná Realita už se to bude jen zlepšovat![]()
Jiná Realita Je mi to ľúto, súcitím s tebou![]()
dobře to dopadlo!!
No vidíš, toto som si prečítala až teraz, už svet nie je taký šedivý, že? Vyjasňuje sa![]()
Si stezuju, ze sem jwdnou dvakrat denne vlezu, vidim, ze v kazdym vlakne pribylo milion stranek s prispevky a nemam chut se tim probirat... konec karanteny na vas!![]()
chápete to? právě volali z druhého provozu, že hoří pec.
není tu smajlík, který by vystihl mé rozpoložení.
nějaké vesmírné spiknutí nebo co?
Jiná Realita to snad ne
snad už je to poslední problém
Jiná Realita nene![]()
Jiná Realita Strašně moc vás/tě lituju, já jsem taky sběrač pohrom, ale tohle všechno by mne už teda položilo. Jsem oproti vám slabej kus. Už teda jen mlčky potlapkávám a obdivuju, že to dáváte.
mě to nepoložilo, ale definitivně se mi rozjela mega migréna ![]()
Jiná Realita Teda ty dostáváš naloženo..
ddrž se, to musí jednou skončit. ![]()
Jiná Realita Ježíši! Držím palce, ať je to jenom nějaký malý poplach.
continuity není, už na to nastříkali tři hasicí přístroje
prý vytekl a chytl olej, který ji rozehřívá.
Jiná Realita Ježišmarjá, to je něco jako deset ran egyptských! Tak snad se to vybere k nějakému bezkatastrofálnímu stavu.
Jiná Realita to snad ani neni možný. Moc Ti přeju, aby už byl klid.
Dneska mam dost
a poprve po 14 dnech v karantene mam krizi. Volala hygiena, ze s muzem mame prvni kontrolni test negativni, ze muzeme na dnes na druhy kontrolni a kdyz to dopadne dobre, tak nam zitra ukonci karantenu a muzeme ven. Jenze dite je porad pozitivni, muze na kontrolni test az v patek. Kdyz to dopadne ok, tak vyleze ven nejdriv pristi utery. Ach jo. Nechci pomyslet, ze bude zase pozitivni... deti pry nemaji priznaky, ale drzi se jich to delsi dobu.
Lamicka a to druhe, co nebylo pozitivni vubec?
Candance no to stale nevime, to jde na ten kontrolni test taky az v patek a jestli bude pozitivni, tak bude v karantene. Uplne sileny tenhle system.
Lamicka fakt hrozne, ale aspon vite, ze jste to meli/mate?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.