999 me to haze nekam uplne jinam, nechapu proc.
Stěžovací vlákno
A když už to tady jede, tak ještě přispěju tím, jak jsem párkrát naživo potkala Adu zakladatelku, bydlíme celkem blízko od sebe. A musím říct, že byla vždycky ohozená naprosto příšerně. Říkám si, kolik lidí ta její módní pravidla bralo fakt vážně, vyhazovali džíny apod. Dokud nezačala vystupovat veřejně, museli si všichni myslet, že je to ta nejlépe oblékaná osoba ever. ![]()
Krehutka Já ti poděkovala, klikla na to a jsem tam, kde jsem byla. Diskuse o cm...:-),
eeny-meeny a obaloval teda ty modelky do něčeho nebo si to pletu s nějakým ještě dalším poděsem? :-)
jinx myslela jsem, že vorba je záměr. Hodně vtipné, to snad začnu používat ![]()
eeny-meeny ...než se profláklo, že ada je vlastně takový slabší a méně třpytivý odvar swiss blogger dulákové ![]()
Pinot Noir v pripadech jako je on je to celkem vystizne, to je fakt :)
pecka 999 tak na mobilu je to strana 374
vidim, ze i po technicke strance vse pri starém...
https://www.modnipeklo.cz/diskuse/vztahove-vlakno-3545/strankovani/374/
PPost EmilyG 21:24
Ta EmilyG je mimochodem už zmiňovaná Rena, pokud se nepletu....
Krehutka je, to je hezká pochvala! A pretancila k sousedům mě pobavilo.![]()
Krehutka omg![]()
Garfie jj, je
eeny-meeny a obaloval teda ty modelky do něčeho nebo si to pletu s nějakým ještě dalším poděsem? :-)
Ani bych se nedivila, kdyby obaloval, ale to už si fakt nepamatuju. Vím, že dělal bodypainting a pak 'tvořil' nějaký trička, jestli si to zas nepletu s někým jiným.
Tak jsem ty trička našla tady. A začínám si připadat jako nějakej stalker. ![]()
eeny-meeny já se tě bojim ![]()
A když už tady máme tu nostalgickou sverovaci chvilku, tak se priznam, ze mi chvili po prechodu na parfumanii splyvala Rena/Alena/Emily a barbucha (na MP jako SagaN tuším). Té se tímto omlouvám ![]()
999 no přesně
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.