Magráta no, toho bych táda docílila, toho nevnímání, bohužel mam problém i s tim, že jsem na zvuk docela citlivá (mam trochu víc chorůbek, a jedna z nich to dělá) , takže to vnímam fakt moc a je to asi takovej začarovanej kruh..koukala jsem, že se timhle i někdo zabejvá, tím učením nevnímat to, asi to zkusim..
Stěžovací vlákno
EDITH4B jestli se to nelepší, řešte s ORL nebo pohotovost, nemá smysl vyčkávat (si myslím..)
Já na občasný tinnitus brala Tebokan - doporučeno z ORL. A zmizel, resp. občas se objeví, ale zase zmizí. Tak se tím teď tady musíte všecky nakazit..! ![]()
Pavlena jo ten jsem zkusila taky - a bohužel nic ![]()
Ounz taky se na to doporučuje série pobytů v barokomoře, syn to absolvoval - pravda, účinek bohužel v jeho případě nic moc
. Držím palce.
Anaj jo, to jsem taky četla, ale do toho se u nás na orl zjevně moc nehrnou..no zkusim zapracovat na tom zvykání si na to
Aaaass, dorazil mi liebesbrief z finančního úřadu, že mame dodanit podíl na společném pozemku pod garáži (celkem asi 0.5 metrů zastavěné plochy, která je od daně osvobozena, protože už zastavena zdanitelnými jednotkami). ![]()
Navic jsme to předloni vyplňovali na FU asi na tři krát, v katastru ty požadované informace nejsou, nevěděla si s tím rady ani referentka, takže se to nakonec opsalo z daňoveho přiznání předešlého vlastníka. A zas špatně. Jednou na tu byrokracii fakt zhyneme. Jen pošta už teď stojí víc než bude daň za dalších sto let. Ale možná nám zas napaří 7000 pokutu za pozdní podání, aby se to vyplatilo.
Nejlepší na tom že, že to přišlo mě s dovětkem, že garáž zdaňuje můj muž. Ten bude měsíc v zahraničí.
Ounz lituju hrozně moc.Zjistila jsem to u sebe hrozně dávno, ani nevím jak. Ale řekli, že se s tím nedá nic dělat tehdy a možná bych si mohla dát nějaké opakovací kolečko. V běžném procesu to nevnímám, ale jak by mělo být ticho tak jo. Mám pocit, že to pískání mám poměrně silné, že to musí slyšet i ti kolem.
continuity jo, tehle česká FS umí, korunka ke korunce
. Že její výběr stojí desetitisíce, na tom nesejde.
Makara nově vyžadují hrozných papírů kvůli domicilu, prý byli nějací, co nesplňovali podmínky a nárokovali si ho. Takze co udělá úřad? zkomplikuje to všem.
bublifuk mně to vadí nejvíc večer pri usínání, spí se mi teď dost blbě..tak kdyžtak drim palce, při novým zkoušení!
Ounz kamarádka používá appku Beltone tinnitus calmer a líp se jí s tím usíná. No a ještě jí i pomáhají meditace, na to má appku Calmio.
bram díky za tip, kouknu na to :)
Stěžuji si sama na sebe, že jsem přizdisráč, který ve chvíli, kdy je na koberci, tak neumí bránit sebe ani svěřence. Zatuhnu, nemám argumenty, koktám a stáhnu uši.
tzaziki Nejseš prizdisrac, prostě jen nejseš připravená, jseš zaskocena a nevíš hned jak máš reagovat. Prizdisraci jsou ti, co to dělají vědomě, protože se boji o sebe a chtějí nějaké výhody.
tzaziki projdi si v hlavě, jak bys to udělala líp. Příště budeš připravená. Vybafnout na někoho, kdo se nemohl připravit, není žádný umění. ![]()
tzaziki jak já ti rozumím, ale určitě nejsi přizdisráč!
Mám to stejně, naposledy, když jsem dostala výpověď a poprvé slyšela ty argumenty. Nezmohla jsem se na nic. I když jsem náhodu připravená, tak to neumím pořádně vyjádřit. Ale doma, v duchu, nanečisto to vždycky nějak jde. Asi jedině se otrkat v těch situacích, jinak nevím. To půjde!
tzaziki Mně to je úplně jasny, mám to stejně. Já myslím, že když si to teď projdes a popremyslis příště i o nějakých alternativach, co by se mohlo stát a co bys mohla říct, budeš přece jen připravenejsi. Nebo můžeš říct, že se chceš kvůli tomu sejít jindy a připravit se, protože ta druhá strana očividne připravena byla a z toho má tu argumentační výhodu.
letolet faustefra tak jaké mají děti dojmy z dnešních přijímaček?
Dceři se zdála matika těžká. I spoustě našich známých a jak tak čtu na netu, tak skoro všem. Vyplnila kromě jedné úlohy vše, ale jak, to se uvidí.
Z češtiny měla docela dobrý pocit a stihla všechno, ale koukala teď na dnešní zveřejněné odpovědi a už to začíná... tohle mám jinak, tohle taky... tak to nebude žádný zázrak.
Snad to bude zítra lepší.
Držím pěsti i vám.
tzaziki rozhodně nejsi, já takhle reaguji úplně stejně, doma (ideálně ve sprše, kde se mi dobře přemýšlí) vymyšlená dokonalá řeč, skvělé protiargumenty, ale když přijde na věc, tak prázdno nebo blekotání.... trochu se bojím, že je to u mě povahou, jestli to jde natrénovat netuším
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články