Predstavte si....prihlasila jsem se vedle a tam na me svitila zprava. V diskuzi o smesnejch jmenech jsem zminila kluka od nas z gymplu...a on muj prispevek nasel kdyz si googlil vlastni jmeno?! Chudak
nevedela jsem, ze se da obsah diskuzi takhle zobrazit?
Stěžovací vlákno
711990  ![]()
promin
711990 sakra
a co ti napsal?
Ava tak tomu teda rikam priznani ![]()
711990 jo
navic mp vyjizdi na hornich pozicich
Ava ja jsem MP sjizdela vetsinou kolem pulnoci, ale o techto vylevech jsem se vzdycky docetla zpětně a nestihla ani jeden. Svym způsobem se citim ochuzena.
Ale zas si teda pamatuju, ze se resilo, že nolita a jinx jsou jedna osoba s dvema nicky, protoze prece jinak neni možné, aby byly přítomné ve stejnou dobu a hlavně se sebou vždycky souhlasily ![]()
Lamicka no to je teda parada![]()
Jiná Realita to je prave to! Ja jen napsala, ze je to muj oblibenec, takze ono z ty diskuze na prvni pohled asi nejde poznat ze hejtuju jeho jmeno(ktery proste objektivne je super smesny). A on se me dotazuje, proc je muj oblibenec a proc ho zminuju na modnim pekle....achjo![]()
Krehutka jj, tohle jela furt giullieta. Za me nejotravnejsi diskutujici ever.
jinx nevím, co na to řekneš, ale já jsem na tom byla úplně stejně. mám celkově problém hodně diskutujících odlišit, a ten první dojem podobné "dvojky" mě taky dlouho neopustil O:-)
711990
olala, já nevím, já bych snad asi utekla na severní pól, jak se znám ![]()
jinx prej že umělecká vorba - to je v daném kontextu vtipný překlep ![]()
Jiná Realita nic :) vzdyt je to vlastne nakonec uplne jedno
nolita lol, to jsem si fakt nevsimla :))
Krehutka já jsem taky ty noční akce nikdy nestihla. Přitom Rena byla ve dne fajn ženská. Úplnej Jekyll a Hyde :)
999 https://www.modnipeklo.cz/diskuse/vztahove-vlakno-3545/strankovani/224/
dole
Edit:tak jsem si na ten vlastní link klikla a haze to sice na úplně jinou stranku, ale se stejnym cislem
Krehutka to se divím, že i to uteklo, protože to tam vždycky psala po večerech/nocích, přes den nikdy. Myslím, že ten alkohol tam byl fakt znát, i to, že asi byla hodně nešťastná ve skutečnosti.
Krehutka ale naše dvojí existence byla potrvzena :-) ale ještě na mp myslím... ono taky usuzovat něco ze stejné doby příspěvků, když to znamená jen to, že člověk ve stejnou dobu vstává, moc nefunguje ![]()
Krehutka Díky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.