pecka Jsi slavná![]()
Stěžovací vlákno
Omluva přijata s lehkým skřípěním zubů ![]()
Já bych chtěla poprosit místní adminky wendulka Hoolinkah , aby nám vysvětlily, jak je to s Mutziputzi . Dostala pohrůžku banem, sama naštvaná odešla, ale může se vrátit? My bychom chtěly vědět, jak se má Eliška
.
tv ja si teda pecka pamatuju jen jako krasnou a stylovou. Že se ji stala nejaka zivotni zmena jsem pochopila az z jejich naznaku a z toho, ze se fotila v jinem prostředí.
Tohle jde úplně mimo mě, vím jen jak vypadá 0zero s vlasama po pás.
Ne, to ne, já jsem normální, fakt.
Jen si prostě pamatuju spoustu nepodstatných věcí. Jako řada dalších lidí tady.
eeny-meeny jasně ![]()
tv tu si matně vybavuju z nějaké retrofotky
barbucha ja te na zacatku tez mela za Renu
barbucha ja se priznavam, ze si uz vubec nepamatuju tvuj MP nick a stejne to je u ostatnich, ktere jsou tady pod jinym jmenem :D
Ounz Tak ona asi každýmu utkví v hlavě nějaká podivnost, co tady za ty roky četl. A dohromady si z toho složíme pěknou freak show:).
razorblade Já už si nepamatuju svůj vlastní nick pod kterých jsem byla na MP
(ale byla jsem tam registrovaná fakt jenom chvilku než se to začalo hroutit).
eeny-meeny teď si to tu pěkně zrekonstruujem ![]()
Jeej, deti spia, ja si k tejto debate idem naliať vino a docitat ![]()
Krehutka
som rada, že ma má niekto tak odsledovanú. Ale aspoň vidíte, aký posun som zaznamenala.Len neviem, či pretancovaním sem, rozchodom, alebo nosením viac-menej toho istého.
pecka z toho popisu by mě absolutně nenapadlo, že to máš být ty. A že jsi krásná, jsem psala "odjakživa". Až si s tím připadám někdy jak úchylák ![]()
Holky dejte mi pokoj, nebo se nad sebou budu muset nakonec zamyslet!
Já byla tady (a ještě spíš od začátku na předchozím Arome) odjakživa jako barbucha... ale když jsem pak pozdějc přišla na MP, bylo to už obsazený - tak jsem byla, jak správně někdo poznamenal, ta Saga.
A vůbec, já vám dám Renu! Všem! Od koho jste dostaly tip na parfumánii, ha?! ![]()
999 Na to samé jsem se nedávno ptala taky a odpoověď žádná. Chtěla jsem vědět, jestli ban normálně pominul, jebo jestli si měla mutzi poprosit.
Pinot Noir viktorka_od splavu ďakujem.Sweet Potato škoda, že len tu ![]()
A zaujíma ma, kto je tá dotyčná osoba![]()
A na MP jeste byla takova ta divna divka, ktera chtela byt krasnou a zajimavou a proto na sebe patlala tuny make-upu a nosila saty jako svoje vlastni babicka a snazila se vypadat jako Marylin nebo Dita von Teese. Tehdy tam byla docela chvalena hvezda, tak jsem vetsinou byla ticho, abych nedostala od fanynek drzkovou. Ta byla dobra tim, ze si vymyslela nejakyho pritele, pritom ho nemela... ale o tom urcite vic vi 0zero7 , ktera mi ted v tomhle vlakne chybi, protoze by urcite byla schopna dodat dalsi zajimave informace o uzivatelkach, jejichz jmeno tady padlo! :D
ha, vidim zminku sebe a jdu, hele nevim o tom nic moc, tak bych nerada rikala neco co neni pravda, jen vim, ze to byl nejakej klucina z UK a psali si dopisy, a asi to akorat nebylo tak horky jak to ona podavala? Vim to z prvni ruky, ale to je tak vsechno, menyslim teda, ze si ho uplne vymyslela.
Kde zacina diskuze o MP, zrovna delam nehty a mam kafe, to se hodi hehe
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.