Taky jsem se tam podívat nešla a nemám to v plánu. Ty vyostřený diskuze jsem neměla ráda a nechybí mi.
Stěžovací vlákno
Ounz Potrefenáhusa mno jo, LCh, ten byl přesvědčenej, že Realblond a Mylady jsou jedna schizofrenní osoba. I kdyby to tak nebylo, tak bylo, protože on to přece věděl. A hrozně nenáviděl lidi s jiným názorem. Respektive uznával chytrý a inteligentní lidi (= co s ním souhlasili) a ostatní byli krávy a kreténi.
seznam.mih - nebyla pak Jordaan?
Karoleena
Jo, byla z Olomouce, kdysi jsme se bavily o nějakých místních obchodech. A byla právnička myslím. A jednou jsem v rámci nějaké větší debaty napsala, že někdo blízký z mé vyvdané rodiny dal úplatek úřadům, aby získal zakázku a že to pro mě bylo hrozně nepříjemné, když jsem se to dozvěděla a ona se do mě hrozně pustila, že jsem to měla nahlásit a že kvůli takovým jako jsem já tyhle případy lidem prochází.
S Myladou si nějakou dobu psala Pinot Noir , myslím, že byly obě stejně těhotné.
rozarka Já si těch ptákovin z MP pamatuju spoustu, ale tebe ne, neboj :-)
A že si Esmee přítele vymyslela, to mi teda taky uniklo, vybavuju si fotky
...
Co je to tady za drbárnu?! ![]()
Teda neodolala jsem a nahlídla... přičemž jsem ulovila něco neuvěřitelnýho. Skutečně je toto osoba, která píše knihy o módě a kterak se pěkně obléci? ![]()
Gellnerova Kdepak, Jordaan byla sice taky převtělená (tam si zas nevzpomínám na to původní), ale ta byla vysoká a žila v Německu. ![]()
Aranel To byla great suzan.
A jinak pamatuju si vsechno, co tu zaznelo:))
Gellnerova Nee, Jordan (alias Great Suzan) žije v Německu, ze začátku se objevila i tady. Má malýho syna a její tchýně byla moje oblíbená postava!!
A že si Esmee vymyslela přítele mi taky uniklo.
barbucha viď? Samozřejmě jsem tam dnes zabrousila a teda módní guru mě dostala
a jinak mi tahle drbací debata zlepšila den, páč jsem se dneska dozvěděla, že příští tejden musím menší zákrok, tímto si stěžuju.
Sakra, a kdo byla seznam.mih? Tak možná ta Morže? Jak si fotila ekzémy? Ajo, tchyně a nějakej... jogurt nebo co?
pamatuju si skoro vsechno, mela bych se nad sebou zamyslet
edit: i Jordaan , i Morze
a z Loly mam divny pocit, tez si mylsim, ze se ji neco stalo. Premyslim o tom, kdykoli jedu pres Brno. A Tiny sla na nejakou kontrolu nebo operaci a vic nenapsala, do posledni chvile resila tu vyrobu kosmetiky
MP Meri Jasně, proč by ne, jednou jsem tam měla i fajn halušky.
Tak jsem přečetla celou palačinku, čímž si stěžuju na sebe, že jsem se na to nevykašlala.
Nepamatuju si skoro nic, ale měla jsem zato, že v O2 skyboxech šlo o řízky, a ne guláš
Taky bych řekla, ale vzhledem k tomu, jaký mám v diskuzi skluz, je možná zbytečný, že to píšu, protože si to mezitím vyjasníte.
Ale moc se bavím ![]()
neslo by dohledat toho vymysleneho pritele Esmee?
Ano, šlo o řízky. Jedná tvrdila, že je tam měli, ve VIP lozi a druhá, mylada, že tam řízky nikdy neprodávají, že ona to musí vědět.
Candance ja myslim, ze vymyslenej nebyl, jen to byl asi nejaky rychly romanek, od ktereho esmee cekala vic
Gellnerova nn jordaan a seznam.mih určitě byly dvě rúzné osoby ...
edit: ano, seznam.mih pak byla morže - ale to bych si teda sama od sebe nevzpomněla :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.