Krehutka MP Meri tak jsem to kvůli vám znova našla :)
edit: smazáno
eeny-meeny lol, tak už na to kašlem radši :-)
MP Marge Asi máš pravdu v tom, že nejsem schopná pochopit situaci někoho, komu slovně ublížila. Já to beru tak, že ona programově všechno převracela, všem nám nastavovala zrcadlo, šla do extrémů, ale myslím si, že dobré diskusní forum takového člověka potřebuje,
Inu, nemuzeme spolu holt souhlasit porad, ze jo ![]()
Ja jdu tedy preventivne postrikat pocitac svecenou vodou a rict k tomu "pambu s nami, a zle pryc!"
MP Marge
opatrně s tou vodou prosimtě:-)
MP Marge Asi máš pravdu v tom, že nejsem schopná pochopit situaci někoho, komu slovně ublížila. Já to beru tak, že ona programově všechno převracela, všem nám nastavovala zrcadlo, šla do extrémů, ale myslím si, že dobré diskusní forum takového člověka potřebuje,
to je pravda, ale ne v takove podobě, jako to delala Mutzi... ja jsem si u ní extra oduševnělosti nevšimla, spíš toho neskutečného množství času, které zdejším diskusím věnovala
ale pokud byla na MP vashtie, tak se s ní během let muselo něco stát, protože jak jsem dnes prolítla pár diskusí tam, její tón byl úplně jiný než tady, zvlášť v poslední době :-))
Aranel jj mylady a její egypt si pamatuju... :-)
a mylady měla kámošku realblond, ale ta pak už na mp nechodila (pokud to nebyla teda obojí mylady :-))
real blond je skutecna, znam ji :) Mylady co mela dite tak pak uz nic na MP nepsala myslim, trochu ji teda pri tom vsem glamouru couhla obcas slama z bot
TeaTereza pokrocila na insta teda, uffff Lamicka
MP Marge Já jo, i když mutzina poslední dobou fakt vysírala, byla zábavná, chytrá, vtipná...A její podání mateřství po čtyřicítce, by mě bavilo :-).
já se bez elišky obejdu, do vláknech o dětech moc nechodím stejně... ale jinak mutzi na parfu dost chybí - přesně jak píšeš, chytrá a rozhledem...
KaroleenaReal Blonde z prostejova byla, sla jsem s ni na obed jednou v CZ, moc mila holka!!!
Tulipe Já jsem v tomhle bídná, vůbec nevím, kdo byl kdo, tak neposoudím. Mně se místní fórum líbí, je tady spousta chytrech ženskejch, některým jsem říkala, že bychom si mohly spolu založit firmu
a se spoutou jsem byla na víně. Ale pořád si myslím. že by tu ženská typu mutzi měla být.
Potrefenáhusa tak nějaké outfity jsme tu daly obě, stejné dveře si už, přiznávám, nepamatuju, to už je dost detail (i když teda na druhou stranu mě dnes v této diskusi překvapilo, co všechno si pamatuju :-))
nolita já myslím ještě kdysi na pekle, že to prostě svádělo k dojmu, že jste jenom jedna
Na GreatSusan jsem si vzpomněla při fénování vlasů a na Morže při józe. ![]()
A ještě se mi vybavila uživatelka v ucouranejch dlouhejch sukních, která chtěla poradit a furt si to oblíkala.
Potrefenáhusa fakt nevylučuju ani stejné dveře, jen si to nepamatuju ...
Teda ... to je poradnej flejm o pekelnych flejmech, az z toho mrtvoly vylejzaj z der ![]()
Doted jsem si myslela, ze mam zvlastni talent pamatovat si ptakoviny, ale proti nekterym tady jsem fakt trapna
Klobouk dolu, vazne!
Nikdy bych nerekla, ze budu citit takovy dojeti a nostalgii pri vzpomince na palacinkovou kauzu nebo na podezreni, ze lioncity a nolita jsou jedna. Normalne jsem zamackla slzu ![]()
OliveOyl děkuji, dnes je takovy retro večer.
šťastná13ka ahoj :)
šťastná13ka jeeee ahoooj :))))
a kvůli tobě jsem si koupila tu sardinkovou brož :))
šťastná13ka žejo! Nazdar ![]()
Guileta, nebo jak se ta bába nazyva, je podle me zla ženská. Taky se na mě jednou povozila úplně zbytečně, jen aby se měla do koho strefovat. Vždycky, když odešla a některé po ní plakaly, jsem si říkala, ze by mluvily jinak, kdyby si za terc vybrala je. Jsem ráda, ze tu není, a ze tu není nikdo podobný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.