šťastná13ka
Jéée! Ahoj, ráda tě vidím! ![]()
Stěžovací vlákno
šťastná13ka Vítej zpátky ![]()
moora Aranel viktorka_od splavu Ounz
Chtela jsem vas hromadne pozdravit, ale nevim, jestli se to povede. Nejak tady s tim uz neumim zachazet. Prepisuje mi to slova a ty mistni smajlici me asi zabijou. Uf :-)
Fakt sardinkovou broz? To me tesi :-) Mela bych oprasit tu svoji.
nonemy taky si myslím, že byla zlá, nebo ještě spíš zakomplexovaná ... proto bylo fakt nejlepší ji ignorovat, to jí vzalo vítr z plachet ...
nonemy me virtualni setkavani s julcou naucilo mit nektery lidi a jejich nazory dost na haku. bych ji asi mela bejt vdecna! :D
šťastná13ka jde ti to moc dobře:-)
999 Se mnou jsi na vine jeste nebyla, tak jsem si nalila bez tebe.![]()
![]()
Ja nikoho z MP neznala, nechodila jsem tam, jen pak zpetne tu Baru, ktera uz tu bohuzel neni. Jelikoz zemrela tyden pote, co mi oznamili diagnozu, priznam se, ze jsem ji na balkone obrecela, cetla jsem si tam jeji prispevky a prisla mi skvela a vlastne jsem sledovala i celou jeji cestu na ig. Strasne jsem ji prala, aby to prezila, i kdyz nemela s tak prisernou nemoci sanci. A vlastne mi pomohla prezit i mou lecbu. Je to totiz presne takovy, jak vsude psala. Tak na ni!
nolita já jsem Giuliettu jednou pochválila, že dává do vlákna Módní nebe moc pěkný věci a úplně ji to odzbrojilo. Vůbec nevěděla, co má na to říct a jak má reagovat. To bylo docela vtipný :)
šťastná13ka jde ti to moc dobře:-)
Nejde. Prave jsem se asi desetkrat pokusila nahrat si jinej avatar a nic :-D
šťastná13ka Proc? Ten co mas je moc peknej! A vitej zpatky!
jj, měla jsem to stejně, ale v těch diskuzích mě dost iritovalo to neustálý prudění ve stylu nereagujte na mě, vy mě vubec nezajímáte apod.
Alena Čechová mi lezla na nervy nejen virtuálně, znám ji osobně (nijak zvlášť detailně teda), a je divná. Dneska si už málokdo buduje tu internetovou postavu úplně jinou než ve skutečnosti... nebo jsem tomu aspoň tady už odvykla, zaplaťpámbu. Na MP bylo strašnejch pozérů.
šťastná13ka jé, zrovna dneska tě tu někdo zmiňoval. Kdes vlastně byla a jak se mas?
Asi starnu nebo co, ale vzdyck me potesi, kdyz se nekdo vrátí. euridike sice po par letech, ale nakonec prece, paktofonika tady taky nekolik měsíců nebyla...Lidi snad mají ještě nějaký jiny zivot kromě parfumanie nebo co ![]()
barbucha a fakt to není chlap?
Garfie Diky. Ale prijde mi desivej ;-)
barbucha Me pred ni vlastne jedna uzivatelka soukrome varovala, uz ani nevim proc, asi jsem se s ni pustila do nejake vymeny nazoru? No zkratka soukrome mi prisla zprava, ze ji zna osobne a at si na ni dam pozor.
Krehutka No prave, vrabci cvrlikali ;-)
Dala jsem si pred par lety pauzu. Myslela jsem, ze naporad :-D Postupne se ze me stala skoro lesana, tak uvidime, co to se mnou ted udela ;-)
continuity Jako jo, ale když někde čeří vody chytrá holka, tak to aspoň nezesmrádne
. Poslední dobou byla otravná, ale stejně si myslím, že tady chybí.
Poslední dobou bohužel vůbec nečeřila jako chytrá holka.
NNic to neudělá , budeš hlidat výprodeje v cos jako vsichni ostatni a dobre to dopadne, neboj ![]()
barbucha A proč, byla virtuálně k nepoznání? Mně přišla dost konzistentní
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.