šťastná13ka Jé, vítej, ty mrtvolo!![]()
Stěžovací vlákno
šťastná13ka jéé, ahoj!
Husty tady jako:-D:-D
Hele neznala se s tou Lolou nahodou Bertulka? Mam takovy nutkani se dozvedet, co se stalo/nestalo, vzdycky bych rekla, ze se na to proste vykaslala, ale tady se pokazdy zmini v takovym negativne ladenym prispevku, ze mi to pak vezi v hlave.
šťastná13ka Teda a jaks ses vyvolala? Nekdo te zminil nebo jsi sla nahodou kolem?
Luna Já jsem drsná holka, ale Báru jsem taky obrečela. To mi přišlo fajt strašně nespravedlivé. Ježíš. a to víno dáme, jen co se otevřou koronahranice
.
Potrefenáhusa mně připadá jako velmi konzistentně vybudovaná virtuální osobnost:D
Potrefenáhusa I mně, ta si mohla měnit nicky jak chtěla, a stejně ji člověk spolehlivě odhalil po prvních dvou větách...
šťastná13ka Ty jo, začnu věřit na vyvolávání duchů
.
Karja já jsem právě taky měla dojem, že se s ní někdo znal. A ta Bertulka by to mohla být, obě z Brna... Taky mám u té Loly takovej zvláštní pocit ![]()
Karja Tajna spojka ;-)
A me premohla zvedavost a to az tak, ze jsem si vzpomnela na davno zapomenuty heslo :-D
Popravde, nechapu, ze si nekdo vzpomnel, ale potesilo to :-) A nakonec pobavilo. Vzpominky na pekelny bitky a tak. Jak z minulyho zivota :-)
Jinak diky vsem za privitani :-)
šťastná13ka vitaj späť a snáď aj pobudneš ;)
OliveOyl tak jsem dala pár stránek pekelné palačinky a nevim, přijde mi to nějaké krotké, pamatovala jsem si to jako mnohem horší flejm. Že bych za těch pár let na MP a parfu tak okorala?
šťastná13ka přesně jak říká pecka, vítej a snad obratem nezmizíš ![]()
barbucha a fakt to není chlap?
Nene...tetina to je! ![]()
Jako milá, nezáludná povaha to moc neni, ale to bylo jasný už na MP. Na druhou stranu není proč se jí bát, řekla bych. Jak jsem psala, ty reálný a internetový osobnosti se dost lišej a je legrační, když tu veledůležitou osobnost pak skutečně poznáš ![]()
pecka Jako ten post o tobe me fakt rozesmal:-D Vzdyt tys byla vzdycky takova jaka ses! Ale je fakt, ze mi uniklo, ze jsi zila v zahranici...
Karja som hlboko sklamaná, že si to nemala vo svojej tabuľke, ale odpúšťam Ti ![]()
barbucha A proč, byla virtuálně k nepoznání? Mně přišla dost konzistentní
No hele, zdála se ti na MP jako tichá, vstřícná osůbka, která zoufale hledá nějakou kamarádku? Natolik zoufale, aby chtěla kamarádit se mnou? ![]()
pecka Ja teda po dnesku pokladam svou funkci, vidim mnohem vetsi mezery a hlavne velikej potencial u jinych!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.