šťastná13ka tak to je dobrý, to jen tak nezmizíš
A už to tady, někdo psal, ale tvůj avatar mi přijde fajn! Ale teda uvědomila jsem si, že poličku jsem si dávno neaktualizovala, to bych měla napravit ![]()
Stěžovací vlákno
EDITH4B Obávám se, že čím dýl tu budu, budu chtít tu poličku doplnit ;-)
šťastná13ka tak to bych považovala za velmi pravděpodobné.
barbucha Budete na petrine sedet na lavickach co dva metry a jeste budete rady;-)
Nerada vidim, když z někoho tak očividně mluví závist...
![]()
šťastná13ka ja tvuj novej avatar vidim! Slusi ti to :)
šťastná13ka ja tvuj novej avatar vidim! Slusi ti to :)
Počkej, s tím vztyčeným ukazovákem? Ten není novej, ne? Nebo už má 13ka jinej avatar?
moora Díky :-)
V mobilu to nešlo, na počítači je to najednou samo od sebe :-)
A ta fotka je krapet starší ;-)
Dotaz mimo: chodíte sem z mobilu nebo počítače? Nějak se mi to v tom mobilu špatně ovládá :-/
šťastná13ka já jen z mobilu.
šťastná13ka ono to nekdy trva, nez se novej avatar ukaze, nak to souvisi s kolackama nebo pameti jebo cim :) pomaha refresh
ja chodim z obojiho, pc i mobilu, v ovladani nevidim celkem rozdil, akorat na mobilu se mi hur pise, hur hromadne zminuje a hur vkladaj obrazky
Je to jasný: budu sem prostě muset chodit trénovat :-P ;-)
šťastná13ka jee, vítej!
Nerada vidim, když z někoho tak očividně mluví závist...
:-D:-D A to jeste ta varianta s Petrinem je pro me vic zavidenihodna nez hospoda. Ale nemysli si, ja doma jednou taky slozim funkci, na vsechno se jim vykaslu a prijedu.
tak sem to poctivě vše pročetla a pamatuju si akorát kauzu "jedna osoba jinx nolita" a myslela sem si mylady je mutzi..
a ztratila se myslím i odsud - bohužel nick si nevybavím, hodně se fotila, zpočátku nosila hodně elegantní věci (fotila se myslím někde na toaletách?), pak začala nosit cos a to jí moc nesedlo a párkrát dostala čočku??
Magráta Moninika?
A eden_prime se sem také přestěhovala nebo ne, nevíte?
Zu prestehovala ale taky ji neco nesedlo:((
Zu Přestěhovala, byla i aktivní, ale pak přišlo nějaké turbulentní životní období.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.