OliveOyl nemůžete si tyhlety odkazy na něčí ukřižování posílat ve zprávě?
Stěžovací vlákno
Nemohla bys to trochu rozvest? Tuším nejakou zajímavou historku.
A zas si tolik nefandi, ja myslim, ze budes v realu docela krotka a pristupna, když s tebou parfumaniacky opakovaně chodi na srazy. To nemuze byt jen kvuli tomu, že mas pod palcem rezervace ![]()
tv kdybys tusila co vyvolas, ze?:-))
nolita
Myslím, že @Moninika nám vysvětlila, že jste opravdu dvě.
kocoureksuggy jj, to pak i giuliette sklaplo :-)
nolita kocoureksuggy Stejne to musi byt zvlastni takhle nekoho z virtualniho sveta najednou potkat v realu a jeste dvakrat!;-)
tv Já se Ti omlouvám, neměla jsem pocit, že dělám něco špatnýho, když dám odkaz na něco, o čem se mluví celej den a najít to je otázka deseti vteřin.
Karja
To teda jo!
šťastná13ka přesně jak říká pecka, vítej a snad obratem nezmizíš
Dneska jsem stravila pul odpoledne a skoro celej vecer tim, jak jsem se tu snazila zorientovat. Praci jsem odflakla, domacnost chatra, deti nemaj ukoly a pes znudene cuci z kouta ... Nevim, jestli je tohle dlouho udrzitelny :-D
tv kdybys tusila co vyvolas, ze?:-))
Ja tuším, že to prvně zmínila potrefená husa.![]()
Ale následně vzpomínání na mp a uživatelky mě docela bavilo.
OliveOyl já už jsem z toho nějaká hrozně otrávená. Nic ve zlem.
Nic zajímavýho, jen byla taková dost snaživá, když jsme se začaly jeden čas potkávat.
A samozřejmě se mnou p.maniačky choděj na srazy, protože je těma rezervacema vydírám!
Ježiš... to mi připomnělo, že jestli nám Meatcraft zkrachuje, budem se muset zas s RoSa obětovat a s nasazením vlastního života provést opět tour de hospoda a najít novou!
barbucha Budete na petrine sedet na lavickach co dva metry a jeste budete rady;-)
šťastná13ka rada te vidim :)
šťastná13ka já to taky často nestíhám, ale dočítám před spaním. Je fakt, že pak nepřispívám, protože už bych byla mimo mísu
.
tv promiň, kdybych tušila, co tim vyvolám ![]()
a nechceš nám napsat tu aktuální stížnost, ať se odpíchnem?
tv promiň, kdybych tušila, co tim vyvolám
![]()
Potrefenáhusa ani ne, nemám na to náladu. Její čas ještě přijde, neboj! Je to nikdy nekončící příběh, takže to chvíli ještě vydrží. Stejně se teď vzpomíná.![]()
tv promiň, kdybych tušila, co tim vyvolám
myslim,ze tu uz se nedozvime.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.