Gatita ja chodim behat kazdy rano, pak si dam studenou sprchu, nasnidam se a zasednu k praci. Je to perfektni a fakt me to nakopne a dobre naladi, ale zas vecer jsem uz 10 tuha ![]()
Stěžovací vlákno
Lama_z_Lana jo,taky jsem trajdávala...a ted je adrenalin se stavit pro jídlo a nebo cestou domu přibrzdit v Kuklenách u Johna...
razorblade já si pusu maluju,a držím se toho jako klíště,ale mám rtěnku co se nesmazává...i kdyz je fakt-malovat se pod roušku![]()
Lilly_Ku jsem tuhá už v deset a to neběhám a studenou vodu nenávidím...jsi dobrá![]()
Lilly_Ku tyjo, to jsi dobra!! Ja jsem mela predsevzeti, ze budu obden rano behat a nejde to. Fakt ne. Nejsem schopna se vykopat. Ale zkusim to zitra, jsi mym vzorem :)
Lilly_Ku nejaka rutina musi byt. Ja bych i chodila behat denne, jen ted nejak zacina byt problem urvat se i na tech 15 minut. Mam teda aspon takovou uklizeci rutinu, ta jde utrzkovite praktikovat i v harantene, jen teda moc neosvezi na duchu, nebot nejsem uplne presvedcena o tom, ze je treba denne lestit kohoutky![]()
Gatita neni to treba, to si bez radeji zabehat :)
bram no jo, ale uklízet se dá i s dětma za krkem, u toho běhání mám trochu pochybnosti ![]()
Já se taky chodila projít ráno, teď nemůžu protože musím od 8:00 řešit technické problémy mých dětí, takže uz rano nestiham. Chodim večer.
Ale zjistila jsem zajímavou věc: mě to ranní cvičení vždy úplně rozstrelilo, byla mi celé dopoledne kosa, třesavka a to i v případě, že jsem se najedla. Teď chodím určitě víc v kuse a jsem v pohodě. Ucinena sova, nedá se nic dělat.
No jo. Dobrej chlap to byl.
bram jak pise continuity , uklizet me nechaji, ale vyrazit o samote ven nikoli;) Taky maji nejaky radar na "neuzitecne" cinnosti - jakmile se moje pulky dotknou gauce, ze bych si treba otevrela knizku, tak je hned dvojity krik. Je to uplna zahada, jak to delaji
. Jo a jsem tuha driv nez v deset!
Gatita Ja mam taky ,,depku,, ale to je z te unavy. Pokud mi deti spi chvilku spolu, tak sedim tady, piju kafe a zeru cokoladu. Vcera mi deti na chvilku vzali, tak jsem chtela jit takovej miniokruh lesem a bohuzel me privitala cedule ,,soukromz pozemek, zakaz vstupu,,. To je proste tema deckama, ten upadek nalady, clovek nemuze nic delat jak chce sam;-).
Gellnerova hasiči leda dobrovolní?
Ti profici moc ne.
Hahaha. Všichni profíci, co znám, chlastaj první ligu a je s nima sranda. Historky jsou legendární a nepublikovatelné.
barbucha Stejně ty jo ten jejich příběh...prý tady byl 9 dní!! A potkali se až někdy třetí den, kvůli jednotýdenímu setkání rozbili dvě manželství, on měl tři děti...no dobrý jako. To musela být láska jako trám!!
Skončí někdy ten pitomej vítr?
. Kdyby radši pršelo!
Pinot Noir to by me taky zajimalo.![]()
o desti ani nemluvim.![]()
Jo, fakt moc pěkná love story. A byla z nich moc milá a zábavná dvojka... on ten podnik žil takovým rodinným životem, stýkali se i v mimopracovní době houfně, jezdívali spolu na dovolenou, na hory... i s náma dětma - takže my je všechny měli za tetičky a strejce
Ale nikdy jsem nepochopila, že zvolil zrovna tu Zdeňku, když jsem vídala ty fešácký kolegyně... no, prostě mu na férovku učarovala ![]()
Koupila jsem si nove mezizubni kartacky abych o sebe poradne pecovala a pri druhym cisteni mi vypadla plomba! To se mi to vyplatilo!
barbucha Ale v nejakym clanku psali, ze i kolega z USA ho na tu Zdenku lakal, ze se mu bude libit, asi mela nejake kouzlo;-). Ale to uz muzou byt nejake povidacky okolo a vubec to tak nemuselo byt;-)
Karja Já mám dojem, že jsem to někde slyšela přímo od něj. Já jim hrozně fandím, ale na druhé straně, když líčil, že nejhorší bylo přijet (pod devíti dnech!!) domů a říct manželce a třem dětem, že se chce rozvést a odstěhovat do komunistické země...no trochu mě mrazilo.
Kouzlo nevim, to neposoudím, nejsem chlap... ale vždycky byla šíleně akční a hlavně hrozná držka - ukecala každýho na úplně cokoliv, fakt by vymámila z jalový krávy tele. Ne že by jeho musela ukecávat, to šlo asi samo ![]()
barbucha Dík za rozšíření obzorů. Vůbec jsem Gena Deitche neznala, ani jeho ženu, musela jsem googlit. To je úžasný životní příběh!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.