Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 10:42

Gatita ja chodim behat kazdy rano, pak si dam studenou sprchu, nasnidam se a zasednu k praci. Je to perfektni a fakt me to nakopne a dobre naladi, ale zas vecer jsem uz  10 tuha

Offline Maureen
příspěvků moje polička 22. dubna 2020 10:42

Lama_z_Lana jo,taky jsem trajdávala...a ted je adrenalin se stavit pro jídlo a nebo cestou domu přibrzdit v Kuklenách u Johna...

razorblade já si pusu maluju,a držím se toho jako klíště,ale mám rtěnku co se nesmazává...i kdyz je fakt-malovat se pod roušku

Offline Maureen
příspěvků moje polička 22. dubna 2020 10:46

Lilly_Ku jsem tuhá už v deset a to neběhám a studenou vodu nenávidím...jsi dobrá

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 10:57

Lilly_Ku tyjo, to jsi dobra!! Ja jsem mela predsevzeti, ze budu obden rano behat a nejde to. Fakt ne. Nejsem schopna se vykopat. Ale zkusim to zitra, jsi mym vzorem :) 

Offline Gatita
8630 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 10:58

Lilly_Ku nejaka rutina musi byt. Ja bych i chodila behat denne, jen ted nejak zacina byt problem urvat se i na tech 15 minut. Mam teda aspon takovou uklizeci rutinu, ta jde utrzkovite praktikovat i v harantene, jen teda moc neosvezi na duchu, nebot nejsem uplne presvedcena o tom, ze je treba denne lestit kohoutky

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 11:00

Gatita neni to treba, to si bez radeji zabehat :) 

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 11:08

bram no jo, ale uklízet se dá i s dětma za krkem, u toho běhání mám trochu pochybnosti

Já se taky chodila projít ráno, teď nemůžu protože musím od 8:00 řešit technické problémy mých dětí, takže uz rano nestiham. Chodim večer.

Ale zjistila jsem zajímavou věc: mě to ranní cvičení vždy úplně rozstrelilo, byla mi celé dopoledne kosa, třesavka a to i v případě, že jsem se najedla. Teď chodím určitě víc v kuse a jsem v pohodě. Ucinena sova, nedá se nic dělat. 

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 11:11

luciole 

No jo. Dobrej chlap to byl.

Offline Gatita
8630 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 11:28

bram jak pise continuity , uklizet me nechaji, ale vyrazit o samote ven nikoli;) Taky maji nejaky radar na "neuzitecne" cinnosti - jakmile se moje pulky dotknou gauce, ze bych si treba otevrela knizku, tak je hned dvojity krik. Je to uplna zahada, jak to delaji. Jo a jsem tuha driv nez v deset!

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 11:28

Gatita Ja mam taky ,,depku,, ale to je z te unavy. Pokud mi deti spi chvilku spolu, tak sedim tady, piju kafe a zeru cokoladu. Vcera mi deti na chvilku vzali, tak jsem chtela jit takovej miniokruh lesem a bohuzel me privitala cedule ,,soukromz pozemek, zakaz vstupu,,. To je proste tema deckama, ten upadek nalady, clovek nemuze nic delat jak chce sam;-).

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 11:41
Reakce na continuity:

Gellnerova hasiči leda dobrovolní?

Ti profici moc ne. 

​Hahaha. Všichni profíci, co znám, chlastaj první ligu a je s nima sranda. Historky jsou legendární a nepublikovatelné.

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 11:43

barbucha Stejně ty jo ten jejich příběh...prý tady byl 9 dní!! A potkali se až někdy třetí den, kvůli jednotýdenímu setkání rozbili dvě manželství, on měl tři děti...no dobrý jako. To musela být láska jako trám!!  

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 11:44

Skončí někdy ten pitomej vítr? . Kdyby radši pršelo!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 11:54

Pinot Noir to by me taky zajimalo.

o desti ani nemluvim.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 11:56

Garfie 

Jo, fakt moc pěkná love story. A byla z nich moc milá a zábavná dvojka... on ten podnik žil takovým rodinným životem, stýkali se i v mimopracovní době houfně, jezdívali spolu na dovolenou, na hory... i s náma dětma - takže my je všechny měli za tetičky a strejce Ale nikdy jsem nepochopila, že zvolil zrovna tu Zdeňku, když jsem vídala ty fešácký kolegyně... no, prostě mu na férovku učarovala

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 14:09

Koupila jsem si nove mezizubni kartacky abych o sebe poradne pecovala a pri druhym cisteni mi vypadla plomba! To se mi to vyplatilo!

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 14:11

barbucha Ale v nejakym clanku psali, ze i kolega z USA ho na tu Zdenku lakal, ze se mu bude libit, asi mela nejake kouzlo;-). Ale to uz muzou byt nejake povidacky okolo a vubec to tak nemuselo byt;-)

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 14:23

Karja Já mám dojem, že jsem to někde slyšela přímo od něj. Já jim hrozně fandím, ale na druhé straně, když líčil, že nejhorší bylo přijet (pod devíti dnech!!) domů a říct manželce a třem dětem, že se chce rozvést a odstěhovat do komunistické země...no trochu mě mrazilo. 

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 14:38

Karja 

Kouzlo nevim, to neposoudím, nejsem chlap... ale vždycky byla šíleně akční a hlavně hrozná držka - ukecala každýho na úplně cokoliv, fakt by vymámila z jalový krávy tele. Ne že by jeho musela ukecávat, to šlo asi samo

Offline notna
9447 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 14:55

barbucha Dík za rozšíření obzorů. Vůbec jsem Gena Deitche neznala, ani jeho ženu, musela jsem googlit. To je úžasný životní příběh!