Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 21:07

šťastná13ka koukám že je to všude stejný... hybaj do vinárny!

Offline šťastná13ka
437 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 21:09

711990 Vzhledem k tomu, že se osypu kolikrát i po křivým pohledu do zrcadla (ale stejně si příště nedám říct), tak radši poděkuju a půjdu si vyndat čočky. To na póry funguje naprosto zaručeně. I na jiný defekty :-D Ale oceňuju štědrost a hlavně obětavost a nasazení při testování ;-)

Offline šťastná13ka
437 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 21:10

711990 Zapomněla jsem napsat, že držím palce, ať to brzo splaskne :-)

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 21:12

šťastná13ka to je snad jedina chvile, kdy je na miste prat si vic dioptrii! Diky, uz je to snad na dobry ceste:))

Offline šťastná13ka
437 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 21:13

šťastná13ka koukám že je to všude stejný... hybaj do vinárny!

No dík, ale tam se i jí!!!

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 21:16

711990jeej, to te tlapkam teda

mne to prekvapilo, ja si to koupila na zaklade dlouhodoby spokojensti se sebamed gelem, kde je taky vyznamnej podil toho aloe...ten sebamed je proste indiferentni gel nedela zazraky, ale nedela se mi na ksichtu bordel ve vyznamnejsim meritku. Tohle zatim vypada vo chlup lepsi. Ale chtelo by to neco na to, sle uz se vidim jak si ksich mazu dvakrat, i jednou je vykon u me

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 21:20

Lama_z_Lana no visco, ja si bezne na oblicej radsi uz nic nedavam, zvlast pote, co jsem si spalila kuzi retinolem. Ale ted sem si rozrejpala kolem pusy takovy dva pupinky hnusny, ze jsem si rekla ze si to necim napatlam...a nestesti bylo na svete:) jinak mam kuzi docela ok, no   

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 21:47

711990 Na mne takhle zafungoval propolis. Dostala jsem takovou malou lahvicku cisty tinktury od vcelare, otec si tim namaze reznou ranu a malem do rana do ma zatazeny... tak jsem si to jednou napatlala na opar pod bradou, tak centimetr na centimetr... no a rano jsem mela vyrazku pres pul obliceje

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 21:52

razorblade jeej, no zive si to dokazu predstavit

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 22:06

Já mám taky olezly ksicht, ale ne z roušky, ale z čokolády. Každý den si dávám, co jsem doma, čokoládovou tyčinku. Teď jsem si koupila celou čokoládu, že ušetřím a omezím to, protože si dám denně tak jeden pásek, takže 3 čtverečky, no sežrala jsem ji dnes celou

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 22:25

dali mi do bytu úplně jiné záchody, než jsem chtěla :-O

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 22:25

Stezuju si na zakon schvalnosti. Cely mesic sedi muz doma, dneska mel mit pracovni schuzku. Pulku noci nespal bolesti od zubu, rano byl otekly s pusou nakrivo. Zanet zubu, ATB, zitra pokracovani procedur. Taky se to tu nedavno probiralo, kdo vi, jestli to k nam zase nedolezlo z parfumanie

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 22:27

Jiná Realita tak pokud mas objednavku na papire, meli by to vymenit? Ale je to otrava, zase neco k reseni.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 22:32

Kokoska nemám a už jsou zavěšené...já funguju tak, že zajedu do jedné firmy tady poblíž, kde mají všechno a co nemají, to objednají, něco vyberu, oni si to nějak poznačí a pak si tam přijede řemeslník to vyzvednout. kachličky, sprchový kout, baterie...cokoli. zatím nebyl problém. dnes vím, že měl řemeslník ta wc zavěšovat, tak jsem se tam šla odpoledne mrknout...a :-O ! napsala jsem mail do prodejny, co mi k tomu můžou říct, tak jsem zvědavá, co z toho bude :(

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 22:32
Reakce na Jiná Realita:

Jennyfor promin,mozna jsem te prave omylme nahlasila,protoze tento debilni tablet je tak debilni!!porad klikam na veci,na ktere nechci...

​ha ha, zatím mi nepřišlo varování, tak asi OK.

já se teď taky na tom tabletu můžu vzteknout. Načte se stránka, já kliknu prstem na to co chci dál a než to zareaguje, tak se stránka přeskupí, do místa, kde jsem klikla, se načte se zpožděním nějaká přiblblá reklama a šup, už jsem na stránkách, kde mi chtějí prodat nějaký bezva stahovací prádlo a i když to hned zavřu, tak tady stahovačky pak mám pak všude nejmíň týden grr

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 22:34

Jennyfor a co Adblock?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 22:34

Jennyfor tohle mi to dělá taky a já to nesnáším. proto tablet používám hrozně nerada. jako mám nějaký laciný šunt, měla jsem ho hlavně na cestu do zahraničí, jinak ho používám minimálně, možná nějaký lepší to nedělá.

Offline Maureen
příspěvků moje polička 22. dubna 2020 22:34

Lama_z_Lana platí,beru tě za slovo

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 22:37

711990 jestli je tam balíkovna netuším, ale systém je teď takovej, že ve dveřích stojí jedna gestapačka, který nahlásím, když už se konečně k tomu vchodu dostanu, co tam chci dělat, ona zmáčne za rohem ten výdej lístečku a pak stále čekám před vraty, až předchozí šťastný výherce odejde a moje číslo se ocitne samo na jinak prázdné tabuli. Minule tam nepustila těhotnou, která se vplížila z boku, i když jsem nabízela, ať jde klidně přede mne, že už mě pár dalších půlhodin nezabije.

Mají nařízení a basta.

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 22:41

Jennyfor to je husty....u nas to vyresili ceduli a dezinfekci. Lidi se samozrejme shlukujou i uvnitr, ale da se cekat nastesti i pred budovou, no. Ale prave ze diky tomu listecku se zrychlenym vydejem baliku me vyvolali hnedka. Melo by to najit na netu, jestli to tvoje pobocka ma.