Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 21:15

razorblade Ty vado, tak treba by se pristehoval k tobe. To nemuzes tak brat, beztak ted jezdis vsude mozne po lesich, tak bys to vzala jednim vrzem a pak by se videlo. A mas pravdu, lidi co znam, co jezdej na Brutal jsou celkem inteligentni a zajimavi typci. Sambo je taky odpryc, vetrel se ke mne v MHD (dnes by me uz nikdo asi neoslovil:-D), no nakvartyroval se sem a uz je tady prej doma a zustane tady prej i po pripadnem rozchodu. A to pochazi z objektivne mnohem lepsi lokality, ale je tu pry super rybarskej revir a proste se mu tu libi vic.

Proste rozumove bych dopredu nezatracovala nic, ani Moravaky ani ty dedky;-).

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 21:18

Gellnerova jasně, kdyby to nebyl idiot tak bys teď byla spokojená pražská naplavenina, ale to už je stokrát lepší trčet ve vidlákově s dobrým chlapem:-)

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 21:20

andulka01 Pěkně jsi to napsala...já za poslední cca rok radila s chlapam v rozmezí 25 let a věk byl z toho vždycky ten nejmenší "bizár".

Jo, bohatý to je

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 21:21

Karja Ja "dedky" nezatracuju, to jina realita ja zatracuju jen lidi ze vzdalenejsich regionu

Offline notna
9447 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 21:21

Jiná Realita K věkovému rozdílu přátel... Nepřijde mi to divný. Máme jednu partu, kde jsme nejmladší. Ostatní jsou ve věku našich rodičů, většinou spolu lyžujeme nebo chodíme po horách. V druhé partě kamarádů je to od 25-70.

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 21:22

viktorka_od splavu hele ale dyť jo .

Karja není jeden vrz málo ?

49352 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 21:23

Gellnerova no jo, prostě v regionu to neni:D

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 21:24

razorblade Ja vim, to bylo tak pro vsechny no! Hele mi ta nase zeme neprijde zas tak velika aby se to aspon kratkodobe nezkusilo;-)

Offline šťastná13ka
437 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 21:24
Reakce na Gellnerova:

Když nad tim tak přemejšlim, já jsem úplně příšerně submisivní, když jsem zabouchnutá. Fuj. 

​Jo, tohle na mě dost sedí. Pak se divím, že přitahuju manipulátory a sobce. Při vzpomínce na některé bych snad Jiné Realitě záviděla ty nudný strejce :-D

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 21:29

Karja No ja nevim pro me by byly maximum tak trutnov nebo pardubice... ja teda vlstne mela chlapce z pardubic! A i kdyz je to asi 20 minut autem, tak me to sralo. Treba jen najit v centru pardubic parkovaci misto je desnej voser

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 21:30
49352 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 21:30

razorblade chceš říct, že nevěříš tomu, že by jezdil on za tebou?

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 21:32

razorblade Pardubice - Hradec, to mas jak z jednoho konce Prahy na druhej. A pocitam, ze jezdej i vlaky a busy, kdyz nechces autem.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 21:35

viktorka_od splavu Ja nevim, ja bych si asi hned jen tak nekoho ani nepustila do svyho soukromi... jezis... jak to tak po sobe ctu, tak si rikam, ze mym problemem ve vztazich asi nebude primarne obezita a hubatost, ale spis jisty druh sociopatie

49352 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 21:36

razorblade tak se můžete scházet v hotelu no:D

jinak já teda taky žiju skoro celý život "s někým", a za docela krátkou dobu kdy jsem byla fakt sama (teda s dítětem, ale sama dospělá) jsem zjistila, že by se na to dalo docela snadno zvyknout a že pak to fakt může být dost problém, já už bych se přizpůsobovala po nějaké době hodně těžko. páč jsem taky v začátku sice submisivní (zdravim Gellnerova) ale pak se ukáže moje pravá podstata..DDD

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 21:38

Kokoska To ty praze fandis hele ja na to umim slapnout tak, ze od baraku jsem v centru pardubic za 15 minut (doufam, ze nas tady nemonitoruje policie). 

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 21:42

razorblade no po ty rovny siroky silnici to je jednoduchy :)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 21:43

razorblade

tak ty se musis porozhlednou po sousedech v baraku.

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 21:44

razorblade Mne by asi ani tak nevadila vzdálenost jako velikost, Brno mi přišlo jako skvěle žitelný město 

ale pro mne je teda krom ty mamy v nějakým dosahu důležitá i práce, kde pracuju, z ty bych odchazela strašně, strašně nerada, to by byla oběť úplně maximální (doufám, ze tohle nevyřeší teda covid za mě...)

49352 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 21:52

Potrefenáhusa jo, brno je k žití tak akorát, i když metropole se mi líbí tak zrovna prahu bych si k životu nevybrala, londýn zfleku.. akorát tady ty pracovní možnosti jsou dost omezený. zas jestli máš práci která jde aspoň částečně dělat na HO tak by to šlo i z brna:D