Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 21:57

viktorka_od splavu nemam prave....teď teda jo, ale ta náplň se vymejslela horkotezko a není plnohodnotná, aby to šlo preklopit do beznyho provozu.

ale v Brně bych myslím praci nasla s trochou štěstí 

Teda kdo ví, jak po covidu, je to taková ohroženejsi oblast i v dobe blahobytu 

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 22:00

Potrefenáhusa tak máloco se dá dělat uplně distančně, ale dojíždět třeba jednou-dvakrát týdně jde po česku skoro všude (Břeclav-Rakovník trochu blbý teda;-)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 22:02

Zarinya Peknyho souseda jsem mela na predchozi adrese, ted jsem se prestahovala do takovyho gerontvchodu

49352 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 22:05

razorblade no tak pokud máš takovej úzkej záběr, budeš se muset přeorientovat na starší generaci

Offline Viatori
200 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 22:09
Reakce na Zarinya:

Gellnerova ja jezdila 10let Plzen -Norimberk kazdotydne.

a jako opruz to nevnimam i kdyz narocny to bylo,ale rozhodne to stalo zato.....a i kdyby to byvalo nedopadlo.

​Jezdila jsem "jen" 5 let "jen" Olomouc - Praha a "jen" ob týden, bylo to náročné, ale vlastne jsem si připadala jak mladá svobodná holka a užívala si to. Deset let je tedy hustý

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 22:11

viktorka_od splavu no moje práce se prave nedá dělat distancne

49352 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 22:12

Viatori znám osobně pár, kdy on jezdil skoro každý víkend od domažlic až za brno (ona měla zdravotní problémy, takže jezdil za ní) každý se divil, ale po té době si nakonec koupili dům a vzali se 

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 22:20

Hm, tak i kdybych teď měla potkat šaramantního vdovce svých snů, tak to asi neklapne. Po všech těch antibiotikách (asi) se mi udělaly tak strašný pupence na ksichtě, že puberta hadr. A jelikož se nosí rouška, co ledacos skryje, tak hádejte, kde je mám? No na čele, samozřejmě, pěkně těsně mezi obočím a nad.

A co jsem dělala teď 10 minut? No dorasovala jsem to v koupelně před zvětšovacím zrcátkem jak zamlada. Fakt paráda. 
A to jdu zítra na rentgen plic, ten můj kašel furt neustupuje, ATB nezabrala, tak si dám roušku na hubu a na čelo asi taky.

Šaramantního vdovce zítra na rentgenu leda slepýho.

Offline Viatori
200 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 22:20

viktorka_od splavu je pravda, že trasa Ol. - Pha je pohoda vlakem i autem. To co píšeš ty,  je tedy taky hustý prkýnko. Jsem vlastne bridil, ale doma to říkat nebudu, můj muž si toho dost vážil a někdy se zmíní ještě i teď, že jsem byla hrdinka

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 22:20

razorblade A nepsala jsi, ze mas brachu?

Hahaha debilni sranda, ale ty Pardubice me rozsekaly! 

Offline Muslik
564 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 22:21

Moc nepřispívám, paměť ale mám dobrou a z MP jsem si vzpomněla, že ta právnička Sekhmet se jmenovala... můžu to napsat?... Odstraněno... 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 22:23

Karja Heled, u tebe to zacina fakt bejt na slozeni funkce... mam samy polovlastni segry

Offline Viatori
200 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 22:31

A stěžuju si sama na sebe, že po měsíci home office nebo ježdění do kanclu (kde jsem úplně sama v celým baráku) autem,  kdy jsem nenosila nic jinýho než triko, dziny a bundu a to ještě hadry venčiciho charakteru, se mi ani dnes do tramvaje nechtělo oblict nic, z čeho bych měla pocit, že mi to sluší. A hlavně mi to bylo jedno

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 22:33

razorblade Tak tesne vedle no!

49352 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 22:36

Viatori ses hrdinka:-)

no ja si myslela nez jsem ho poznala osobne, ze ten dojizdejici bude nejaky nestastny luzr.. a je to bezvadny chlap

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 22:37

razorblade trochu mimo téma, ale potvrzuji, že najít v Pardubicích místo na parkování je voser

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 22:37

Prvú vážnu známosť som mala z iného kontinentu, druhú zo susedného štátu, až nakoniec mám partnera zo susedného okresu

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 22:40

Viatori dneska nevim,ale tenkrat jsem byla dost mlada.

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 22:41

Viatori moje kolegyně říkala, že tudle se ráno namalovala, navoněla, oblíkla úzkou sukni a blůzičku, manželovi oznámila, že jde do kanceláře, a popošla do obýváku do noťasu kontrolovat děckám úkoly v rámci HO 

viktorka_od splavu no já právě, když se oklepu z velký lásky, si začnu nárokovat poměrně zásadně to, aby se mi všechno moje romantický snažení začalo jako i nějak vracet. Což byl vždycky konec všeho. A tajdle u toho mýho může to bylo tak, že jsem se jednoho krásnýho dne urvala ze řetezu a začala si žít po svým. Nechceš se mnou trajdat po vejletech? Tak si seď doma, čau. Nějakej čas se to balancovalo, teď to docela šlape. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 22:46

Kdyz jsme v tech stiznostech tak si stezuju,ze se clovek nema kam ani hezky oblict.....tak si zitra udelam "vylet"do drogerie do mesta.