Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 22:47

Ignis A hlavne u soudu! A navic aby tam clovek za normalni situace mel v penezence tak tisicovku v mincich, aby tam mohl stat pul dne

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 22:47
Reakce na Gellnerova:

Viatori moje kolegyně říkala, že tudle se ráno namalovala, navoněla, oblíkla úzkou sukni a blůzičku, manželovi oznámila, že jde do kanceláře, a popošla do obýváku do noťasu kontrolovat děckám úkoly v rámci HO 

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 22:47

Na vztahy resp. divnej výběr jsem si vzpomněla zrovna včera, kdy - bohužel - umřel jeden bývalý matčin kolega (ovšem v pěkným, požehnaným věku)... dodneška slyším matku vyprávět, jak kdysi přišel do podniku coby relativně mladý a nikoliv nepohledný muž a - v nejhlubší totalitě - ještě ke všemu Američan! Na nějakou stáž nebo co... Všechny tetiny, a byly mezi nima i fakt vyslovený krasavice, na něj začaly okamžitě líčit a dělaly psí kusy... well, long story short i přes obrovskej výběr se okamžitě zamiloval do tý objektivně nejošklivější, vzhledem (nakonec i výškou) připomínající trpaslici. Navíc vdaný s dítětem. Nikdo to nechápal... No, zůstali spolu až do včerejška, a to v Čechách! Aby se za totáče nemusela soudit = nepřišla o to dítě, kdyby se vystěhovala. A nikdy nezapomenu, jak o ní vždycky mluvil, výhradně s obdivným úžasem: taková malá, ale tak šikovná!

Prostě... se srdcem divno hrát Tohle byla vždycky moje oblíbená love story, sorry za sentimentalitu...

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 22:49

Viatori No ja chodim taky desne ted, ta rouska jakoby skryla pul tela...Tuhle jsem se na.posledni chvili rozhodla pro nakup, ale moje obleceni bylo v pokoji se spicima detma a po zbytku domu byly takovy zvlastni kusy. No nakonec jsem zahrabala v krabici kancelarskyho obleceni, co je mi trochu uz maly, vzala si polorozepnute puntikate kalhoty s pukama, k tomu khaki parku a modlila se, at neni hic a nemusim ji rozepinat, pac pod tim bylo sportovni triko....

Offline Tak Betty
6136 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 22:53

Muslik ano , je to ona

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 22:54

Tak Betty Muslik to je vážně sekhmet? jako vlasy má krásné, o tom žádná, ale jinak jsem si ji teda představovala úplně úplně jinak :-O

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 22:58

barbucha jestli ten chlap byl zvyklej, že se o něj ženský snažily co mohly, třeba pro něj bylo osvěžující trochu dobývat jednu, která si třeba myslela, že nemá šanci, a držela se zpátky? Pouhá dedukce :D

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 23:05
Reakce na Jiná Realita:

pro mě je vzhled muže naprosto povrchně důležitý. nemyslím aby vypadal jak brad pitt, ale vzhled "pracuju na sobě, cvičím, dbám o svoje hadry, nejím jako prase, holím se, chodím k zubaři".

bohužel muži, kteří se o mě zajímají, téměř 100% spadají do té opačné kategorie. 

a to je právě to, co prostě nechápu, a je mi z toho nějak těžko, že hernajs, krom cizinců na benzínkách a vůbec lidí v zahraničí, se ke mně snad v životě příjemně nechoval pěkně upravený příjemný vonící chlap, který něco trochu ví o světě, umění, politice nebo o čemkoli.

​Vykašli se na ty seznamky a nech to radši osudu. Já vim že je to knížecí rada, ale než dvojbradej špindíra... je snad lepší nic.  Nikde není psáno, že u tý pumpy nenarazíš na něco perspektivního, časem. A možná úplnou náhodou, když zrovna nebudeš hledat!

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 23:23
Reakce na Kokoska:

barbucha jestli ten chlap byl zvyklej, že se o něj ženský snažily co mohly, třeba pro něj bylo osvěžující trochu dobývat jednu, která si třeba myslela, že nemá šanci, a držela se zpátky? Pouhá dedukce :D

​Nene, jak ji znám, tak se zpátky nikdy nedržela - teda myslím v normálním společenským styku. Je jedna z mála co znám, která nikdy netrpěla žádným komplexem (ani kvůli vzhledu, což bych byla u tetiny předpokládala), a to je možná ten základ úspěchu. 

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 23:26

barbucha to v každém případě, sebevědomí dělá hodně. A taky si vždycky vzpomenu na tu větu ze Semaforské Kytice - "A taky dobře... přede!"

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 23:47

Mi teda zverejnovani pravyho jmena nekoho, kdo tu neni, prijde teda pres caru. 

Offline luciole
1228 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 02:39

barbucha 

Gene Deitch?

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 05:48
Reakce na Lama_z_Lana:

Mi teda zverejnovani pravyho jmena nekoho, kdo tu neni, prijde teda pres caru. 

​Mne taky, u toho, kdo tu je i kdo tu neni... ani to jmenj nemusi byt cele, staci prvni ... cele je samozrejme uplne spatne...

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 07:21

Muslik diky! mne to furt nedalo spat, ted to muzu spokojene odskrtnout a zapomenout

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 08:00

Muslik hele tvl,  sorry...ale psat skutecny jmeno osoby,  ktera nekam chodi anonymne,  to je hodne blby. Velkej trapas

Offline Maureen
příspěvků moje polička 22. dubna 2020 08:30

Viatori mám to úplně stejně...nebaví mě oblíkání (a to chodím do prace kazdy den-ale tam se prevlekám),jezdím autem...šmejdím po těch internetech,jakoze si koupím pro radost neco hezkýho na sebe,ale nic se mi nelibi a nikde nic nemaji a pripadam si celkove stara a nudna a hnusně k tomu...prostě kovidí depka...konec citoveho vylevu...dík

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 08:34

Jo tu nechut mam taky. V praci se taky prevlikam, takze strojit se kvuli 15 minutam na kole...normalne jsem zvykla po praci nekde trajdat, to mi ted skoncilo no, takze jsem demotivovana. A ted navic pekne tlusta. Hlavne jsem lina se cesat kvuli ty pitomy rousce, takze nosim furt drdol/dva drdoly. Takze dziny, mikina a nazdar

Offline Gatita
8630 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 09:27

Ja si teda ted beru hezke obleceni i na doma, akorat mi zustane pekne tak pet minut. Bedary mam taky, hlavne na cele a na krku, coz jsou jedine nezakryte oblasti;) Do toho desne vlasy, jak jich mam ted malo, tak jsou porad mastne.

A to nemluvim o moralnim upadku, ten je uplne nejhorsi!

Jeste pred tydnem jsem tu dost uklizela, honila dite, aby se chovalo jako clovek, pekla housky z vlastniho kvasku, abych nejak zabavila jeho i sebe, ale ted uz jen sedim prisata na mobilu a doufam, ze po mne nikdo nikdo nebude nic chtit aspon pet minut. Chovam se dost nezdrave a nechavam vlcit starsi dite. A jsem strasne unavena, i kdyz nic nedelam. Predevcirem jsem si byla na 15 minut zabehat, to me neuveritelne nakoplo, ale to je malo. 

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 09:54

luciole Koukala jsem na ten dokument o nich, úžasní byli!! 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 10:30

Maureen Lama_z_Lana ja jsem asi pred tydnem nejak pocitila potrebu se o vikendu hezky oblict, tak jsem se oblikla, dokonce jsem si vzala i retizek s priveskem a jiny nausnice a pak, ze to jako dotahnu cervenou rtenkou... a v tu chvili krivka me nalady spadla uplne dolu, ze jsem mela chut se obliknout zpatky do mikiny...