Jennyfor Ah
tak ať je brzo líp! Ty malý svině kůstky bolí kolikrát hrozně.
Stěžovací vlákno
Jennyfor Chjo. Držím palce, ať se to brzo spraví. To jsou někdy období, kdy se se to hrne na hromadu.
Jennyfor chudero! Zlomenej malicek na noze je moje zatim jedina zlomenina v zivote a je bolestivosti opravdu nezapomenutelna. :D Ale bud rada, ze to mas na leto, protze za par dnu s tim bude mozny chodit v zabkach, v zime by to bylo horsi. :D
Jennyfor och, pevne verím, že smolu máš už na dlho vybratu
continuity to jo
tak snad i MP Marge lyžuje ![]()
MP Marge no tak to aby sis dost dobre zjistila zvyky kmene, ke kteremu se pristehujes. Drzim palce, at to vyjde k vasi spokojenosti.
ano, tak nějak předpokládám, že vybíráš podle více kritérií, takže i klima máš zjištěné
.
Tak to soucítím, před dvěma lety jsem prožila léto v žabkách. Malíček sice nebyl do pravého úhlu, ale bolelo to jako ďas i tak, jen jsem fixovala náplastí... a jinou botu než žabku bych neobula týdny a týdny... takže jsi vyhrála aspoň tu sezónu.
Ať se rychle hojí!
Díky všem za účast, tak ona je to po tom všem už jen prkotina a fešák doktor sliboval, že za týden už to bude dobrý. Ale tak nějak jsem se už taky chtěla rozvolňovat a zase prd.
A zatím teda nenazuju ani birkeny, i Gizeh a Mayari vadí, páč ta hranka pantoflí mi zasahuje pod malík. Takže tak leda gumový žabky o dvě čísla větší ![]()
No, tak snad ti COSáci mi místo těch neoprénových šatů, co jsem chtěla urvat ve slevě, (ale musím s vyzkoušením), vytáhnou ještě hezčí nový modely, abych se pak odměnila za všechna příkoří ![]()
Teda vás tu s tím malíčkem je
mi to připadalo dost exotický dřív, když to někdo měl, teď už vím, že stačí jedno nakopnutí kovové nožičky stolku bosou nohou a je to tu
Jj, ještě že má být léto, v nejhorším budu chodit na Duška ![]()
Já nelyžuju, vždycky jsem tam byla v teplé části roku. Moje příbuzná odešla z východního pobřeží do BC kvůli možnostem lyžování. Jsem přesvědčená, že byste nelitovali, podle mě Američani i Kanaďani mají tenhle druh služeb udělaný skvěle, ty hory jsou nádherný, o sněhu vím úplný houby, ale asi tam není důvod lyžovat někde, kde by nebyl dobrej.
Nelyzuje, ale chtela by ![]()
Do Utahu me ovsem nedostanete, takze se budete muset spokojit s tim Coloradem!
Jeste slycham, ze na lyzovani je dobrej i Wyoming. Anebo na vychode Vermont, tam pry je vubec krasne.
Hergot, takovejch krasnejch mist vsude - pak se ma clovek rozhodnout ![]()
MP Marge no tak to aby sis dost dobre zjistila zvyky kmene, ke kteremu se pristehujes. Drzim palce, at to vyjde k vasi spokojenosti.
Mne ti nekdy prijde, ze se se sambem nehodime vubec nikam!
A dekuju ![]()
Jennyfor Ja nemela zlomenej malicek, ale prostrednicek (jestli se tomu na noze take tak rika!?), a bolelo to jako svina a pekne mi to na par tydnu zneprijemnilo zivot. Upustila jsem si na nej cinku ![]()
Potlapkavam ![]()
Jeste slycham, ze na lyzovani je dobrej i Wyoming. Anebo na vychode Vermont, tam pry je vubec krasne.
A hele, Vermont! To už zavání i trochou historie
Tam by to nešlo?
(a prosimtě, jsou to jen řečnický otázky, fakt se nemusíte stěhovat tam, kde by se - možná - líbilo mně
)
barbucha A to mas zase ten samej problem - Vermont je sice krasnej, ale "bilej" a drahej.
Je pravda, ze trava je tam legalni!
Hele, ale ted koukam na svych osvedcenych webovych strankach, ze pry v porovnani s dalsimi vychodnimi staty zase tak drahej neni!?
Tak ja se jdu mrknout, jestli jsou tam nejaky zajimavy pracovni nabidky.
barbucha Jen si jeste nemuzu odpustit poznamku, ze lide na severoamerickem kontinente zili uz pred prijezdem evropskych osadniku - a meli pomerne bohatou a zajimavou historii ![]()
Koukam, ze Stezovaci vlakno by se melo prejmenovat na Kam by se MP Marge v USA mela prestehovat ![]()
MP Marge no ale to je moc zaujimava tema, mna to pohltilo, si predstavujem vsetky štáty (aj ked o nich nemam ani paru) ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.