Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 21. května 2020 02:32
Reakce na Ava:

MP Marge na Tvého samba jsem si dnes vzpomněla,na FB mi dnes několikrát proběhl inzerát na dobrovolníky pro experimentální léčbu deprese psilocybinem. Pricemz užívání psychedelik je standardně taky důrazně nedoporuceno pro psychiatrické pacienty... přesto to může v některých případech fungovat. 

​Fascinujici obor! Ja jsem o experimentech s psychedeliky v sedesatych letech cetla celou knihu a myslim, ze to v mnohych pripadech vypadalo velmi slibne. Pak to vlada zakazala. Ted se sice vedci zase zacinaji zajimat, ale jak podobne studie provadet, aby byly eticke podle dnesnich meritek, to zatim nevymysleli.

Ja jsem zase zazrana do ucinku alternativnich terapii na schizofrenii. Takova akupunktura treba...

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 21. května 2020 06:41
Reakce na Ava:

​Ale no tak... To je nepekny predsudek! 

Offline Kammila
771 příspěvků moje polička 21. května 2020 07:49
Reakce na dzizisketa:

Tak to já, kdybych si mohla/měla vybrat, tak je to jasně Havaj. 

​já taky a konkrétně Honolulu. Projela jsem kus světa, ale tohle místo mi nějak přirostlo k srdci. Možná pro tu večerní atmosféru, když na ulicích hoří pochodně..

Offline baltik
4980 příspěvků moje polička 21. května 2020 07:53

MP Marge mne se  podle fotek a popisu libi to misto, kde zije 0zero7

neco takoveho v USA neni?

jinak pro nas je teda hodne zvlastni, takhle si vybirat mezi ruznym podnebim, prirodou, zakony...

Offline Potrefenáhusa
38852 příspěvků moje polička 21. května 2020 08:01

baltik No to je ta druhá strana hranice se seattlem

prave, myslím 

Offline Potrefenáhusa
38852 příspěvků moje polička 21. května 2020 08:06

Jinak myslím, ze ty státy na SV typu Maine a Nová  Anglie jsou takový hodně hodně tradiční, s tema dobrejma univerzitama a tak.ale příroda krásná, já bych brala buď to, nebo to severozápadní pobřeží  

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 21. května 2020 08:53
Reakce na MP Marge:

Ava Ja jsem uz rezignovala. Vinim Hollywood - vsechny ty thrillery, kde padouch slysi.hlasy nebo ma rozstepenou osobnost - a prosty divak si pak mysli, ze to tak je i v realu

​chápu. Jednou jsem byla hospitalizována na pokoji se schizofrenickou a mamka taky vyšilovala, jestli mě ve spánku nezabije a to bych řekla, že patří k té rozumnější části společnosti.  Stigmatizace psychiatrických pacientů je hrozná a mění se to velmi pomalu. 

Online barbucha blogger
35845 příspěvků moje polička 21. května 2020 09:51
Reakce na Ava:

​Ale no tak... To je nepekny predsudek! 

​No já nevim, předsudek... vždyť sama MP Marge psala o různejch stavech, ne úplně příjemnejch. Medikace cajk, ale pokud ji dotyčnej odmítne, zapomene... to se může přece stát. Plus ta marjánka - taky přesně nevíš, k čemu to povede (jak je vidět i tady, někdo to schvaluje, někdo naprosto ne).

Já netvrdím že psychicky nemocní maj trávit 24/7 ve svěrací kazajce, proboha. Jen jsem podotkla, že já bych to asi nedala - ale nikomu jinýmu to neberu! 

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 21. května 2020 11:20

já jsem tak nas...ná v alze jsem sambovi objednala poměrně drahý holicí strojek k narozeninám. dnes vyzvednu balíček, otevřu, a v něm dálkové ovládání.ještě.nikdy.se.mi.to.nestalo.v.alze.už.rozhodně.nakupovat.nebudu

Online Pinot Noir
29877 příspěvků moje polička 21. května 2020 11:45

Bowle hele, ale tak chyba se může stát. Neřeknu, kdyby to bylo opakovaně, ale sama píšeš, že se to ještě nestalo... Kdybych měla spočítat, kolikrát jsem v práci něco udělala špatně...

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 21. května 2020 11:55

Pinot Noir já vím, už jsem trochu vychladla :) kdyby to nebyl zrovna narozeninový dárek, tak mě to tak štvát nebude

Offline Potrefenáhusa
38852 příspěvků moje polička 21. května 2020 12:34

Bowle Mne se to stalo v alzaboxu, místo my malý věci tam byl nekolikakilovej balík Many, kterej jsem musela odtahnout, ale šlo to normalne vyreklamovat a bylo to i celkem rychly 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 21. května 2020 12:58

Potrefenáhusa No jako s alzaboxem mě teď trošku taky naštvali, objednávala jsem v neděli nějaký věci, v potvrzení objednávky odhadovaný doručení do boxu v úterý. V pondělí ve tři ráno smska že to tam už je, ale jen do úterý. Tak si pomyslím, že to snad bude úterý včetně. Nebylo. V úterý ve tři ráno smska že čas pro vyzvednutí vypršel, objednávka stornována, ale jestli chci, můžu objednat znovu. Tak tedy jdu objednat znovu a jedna z těch věcí, co jsem objednávala, mezitím pro jistotu nemálo zdražila. No vybodla jsem se na to už, první a asi i poslední zkušenost s alzaboxem, na prodejně to zboží na mě aspoň chvíli počká... 

Online Pinot Noir
29877 příspěvků moje polička 21. května 2020 13:00

Karoleena v té SMS bývá ale přesný čas, do kdy tam ta věc bude čekat.

Online Pinot Noir
29877 příspěvků moje polička 21. května 2020 13:02

Potrefenáhusa ajaj, tak to už ale teda naštve hodně! Kdyby tam dali aspoň něco hodnotnýho, když už to člověk musí táhnout

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 21. května 2020 13:18

Pinot Noir No jenže to je právě to těžiště mé rozmrzelosti, já tu službu neznám, použiju ji poprvé, a takhle důležitý info dostanu až v té smsce, já bych tyhle informace potřebovala vědět už když tu objednávku vytvářím... Něco ve stylu "hej, ten AlzaBox ale funguje tak, že my ti tady sice píšem, že ti to doručíme v úterý, ale možná to může bejt taky pondělí nebo středa, to přesně nevíme, každopádně od chvíle, kdy to tam hodíme, začne odpočet 24 h, tak se na to připrav, dík". Já takhle flexibilní úplně nebývám, takže informovat mě předem, mohla jsem to objednat raději na prodejnu a celý si to ušetřit. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 21. května 2020 13:20

MP Marge 

Hele, napadlo by tě, že je tu někdo, kdo Duluth osobně zná? To jezero je prostě skvělý, přála bych ti, aby to vyšlo, je tam dobře. 

Offline viktorka_od splavu
49350 příspěvků moje polička 21. května 2020 13:21

Karoleena mě by zas nenapadlo si objednávat něco do toho boxu, protože přesně - nevím co to obnáší a musela bych to zjišťovat a to se mi nechce, mám zkušenost s vyzvedáváním na prodejně a to mi vyhovuje. takže... než si to koupím tak si zjistím co kupuju, ne?

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 21. května 2020 13:48

viktorka_od splavu Já už jsem alzabox použila a přiznám se, že jsem přesný podmínky taky předem nestudovala. Vyhovovalo mi, že ho mám po cestě z práce (prodejnu ne). V mým případě bylo vyzvednutí bez problému. Myslím ale, že by bylo jednodušší upozornění ze strany alzy už pri výběru dopravy, jak navrhuje Karoleena , než když si podmínky musí hledat každej sám nebo to kvůli neznalosti nechce použít. Při zakliknutí alzaboxu může třeba vyskočit "Pozor, na vyzvednutí máte jen 24 hodin" a ty si uvědomíš, že může bejt problém, protože v pondělí máš jógu a ve středu kadeřnici, tak si vybereš jiný doručení.

Online Pinot Noir
29877 příspěvků moje polička 21. května 2020 14:08

Karoleena aha, to já vůbec vlastně už nevím, co se tam píše či nepíše, protože to používám tak často, že nad tím nepřemýšlím. Upozornit by asi mohli, no. Mně to vyhovuje maximálně a spíš mě naštve, když se daná věc do boxu nevejde.