Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 21. května 2020 14:13

viktorka_od splavu az na to ze bezne to v tom alzaboxu lezelo treba 5 dni. Ted zacli kapacitu prodavat i Zasilkovne a tak to asi zkrouhli.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 21. května 2020 14:38

Já Alzabox využívám ráda a s omezenou dobou, kdy to tam bude uložené, počítám. Jen jednou mě naštvali, když o den zpozdili dodání a těch 48 hodin zrovna vyšlo na víkend (jeli jsme pryč). Jinak v Alze objednávám všechno možné a s dodáním jsem spokojená. 

Offline Aranel
6605 příspěvků moje polička 21. května 2020 14:45
Reakce na Ava:

​chápu. Jednou jsem byla hospitalizována na pokoji se schizofrenickou a mamka taky vyšilovala, jestli mě ve spánku nezabije a to bych řekla, že patří k té rozumnější části společnosti.  Stigmatizace psychiatrických pacientů je hrozná a mění se to velmi pomalu. 

​Ano. (Filmy dělají někdy fakt medvědí službu, viz třeba Rain Man)

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 21. května 2020 14:52
Reakce na baltik:

MP Marge mne se  podle fotek a popisu libi to misto, kde zije 0zero7

neco takoveho v USA neni?

​Tak u Seattlu je ostrovu, coz o to... 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 21. května 2020 14:54
Reakce na Ava:

​chápu. Jednou jsem byla hospitalizována na pokoji se schizofrenickou a mamka taky vyšilovala, jestli mě ve spánku nezabije a to bych řekla, že patří k té rozumnější části společnosti.  Stigmatizace psychiatrických pacientů je hrozná a mění se to velmi pomalu. 

​Ani mi nemluv. Pritom statisticky psychiatricky pacient je v daleko vetsim nebezpeci, ze nekdo ublizi jemu , nez naopak - alespon podle dat ve Statech. 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 21. května 2020 14:55
Reakce na dynda:

MP Marge 

Hele, napadlo by tě, že je tu někdo, kdo Duluth osobně zná? To jezero je prostě skvělý, přála bych ti, aby to vyšlo, je tam dobře. 

​Nenapadlo!!! To je uzasny  Jak dlouho jsi tam byla?

Offline stes
9253 příspěvků moje polička 21. května 2020 14:57
Reakce na Aranel:

​Ano. (Filmy dělají někdy fakt medvědí službu, viz třeba Rain Man)

​Někdy. Zase vseobecne se rozhodne neda rict, ze kazdej psychicky nemocny clovek neni nebezpecny okoli. Takže podvědomý strach lidi, kteří tyhle nemocné znaji jen z filmu, zprav ci knih, zase neni nic zavrzenihodneho.

Offline continuity
43085 příspěvků moje polička 21. května 2020 19:58

Povolene ohniště v přírodní rezervaci a u toho 30 lidí a vedle na louce  zaparkované auto?

Pěšky to je ani ne 1 km. Když jsem se vracela už to řešili měšťáci a těd kolem mne ten kreten proficel tak 30km/ hod. A zvedl u toho mračno prachu. 

Můžu akorát doufat, ze jim dali pěkný flastr. I kdyz s tím bavorakem mu je pár tisíc asi fuk. Někteří lidi si fakt myslí, že za prachy koupi všechno. Jenom tu přírodu si už v krámě nekoupime.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 21. května 2020 20:41

MP Marge 

Asi 4 měsíce. Má to příjemný rozměr, všechno blízko, ale zase už to není vyloženě díra. A ta voda dělá hrozně moc. Taky netrvám na moři, velká řeka nebo velké jezero stačí. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. května 2020 21:41

Vzdycky jsem si myslela,ze je fakt tezko jeste neco,co jsem nezazila,co by me totalne rozhodilo.ze uz jsem se setkala vicemene se vsim a nejak to preziju.clovek je omylny,muze byt mnohem hur.dnes jsem se dozvedela ne svoji diagnozu,prognoza je vic nez strasna.vlastne to zadna prognoza ani neni.nejak se s tim nemuzu smirit,chce se mi jen brecet,ale nemuzu,protoze nechci stresovat pacienta.rvu tajne,ale je to na mne videt.snad se casem seberu,ale ted mam pocit,ze je to konec sveta.takovyhle pocit vubec neznam.potrebuju to ze sebe nejak dostat,takze to sem pisu,ale prosim vas,projevy ucasti radeji vynechte.vim,ze to je ode me sprosty,ale asi by me to nutilo fnukat.jen se potrebuju vypsat.dekuji za pochopeni.

Offline continuity
43085 příspěvků moje polička 21. května 2020 21:45

Jiná Realita maminka?

Offline Janulik03
20250 příspěvků moje polička 21. května 2020 21:48

continuity uz to vidim, fakt niektori ludia su nemysliaci

Offline Karja
44685 příspěvků moje polička 21. května 2020 22:40

Jiná Realita Chtela bych ti neco napsat, ale to co bych chtela, nemuzu.

Tak ti napisu misto toho nejakou blbost! Minuly tyden jsem sla z prochazky a-najednou jsem si po uvahach, do ceho si dam veci  vzpomnela z cista jasna na tebe a na tvou kocici kabelku;-). Jaky by to bylo s ni nekam chodit;-).

Jses super holka, kdyz mas takovou kabelku!

Offline Garfie
28548 příspěvků moje polička 21. května 2020 22:45

Karja Napsalas to moc hezky a to s tou kabelkou je pravda!!! Ja si na Jiná Realita taky casto vzpomenu, kdyz vidim nejakou ulitlou...:-)

Offline Karja
44685 příspěvků moje polička 21. května 2020 22:47

Garfie Vis co, ja bych ji asi nenosila a to me stve, ze ja na to nemam!

Offline Pinot Noir
29876 příspěvků moje polička 21. května 2020 22:51

Karja Garfie mně se po fotkách Jiná Realita stýská. Vždycky se mi ty outfity líbily, mrzí mě, že už je nevídáme!

Offline Karja
44685 příspěvků moje polička 21. května 2020 23:02

Pinot Noir Mas pravdu, bylo to vzdycky takove osvezujici, uplne jine!

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 21. května 2020 23:12

Karja Jo!!! I mne se vzdycky libily, a mne se tady vetsinou nelibi nic

Offline 0zero7
11892 příspěvků moje polička 21. května 2020 23:25

MP Marge vis co je prusvih v Minnesota? Zima. Je dlouha a hodne pod nulou a sama boure snehova. Kolikrat kamosi trci doma protoze se vyjet proste neda. To bych nedala. 

Ja jsem uvazovala o koupi nemovitosti taky. Ale Zustanu u pronajmu. Je tady draho, protoze west coast je nejteplejsi misto v kanade skrz celorocni klima a taky ostrov = min mista. Ceny stejny jak Seattle priblizne. Ten dum co v nem bydlim by domaci v klidu prodali za 1,8 mil. Coz je neskutecny, protoze tu hodnotu to samo o sobe nema. Platis za lokaci proste no. To co pises 100k nehrozi. Max mozna pred 10 lety Se dal sehnat nejakej byt za tolik  

Colorado je docela drahy. Mam kamarady v Boulderu a chci do Denveru na vylet, tak jsem to trochu omrkavala. Oregon bozi. Nadherny plaze a krasny prostredi a samej hike vsude. Dobry jidlo a vino. Washington teda taky. Na ostrov malej klidne, akorat musis bejt schopna se dostat do prace. A non profit Ma samo min penez. Ja jsem taky NFP a kdybych to samo delala pro government tak mam o 20 rocne vic. Ale nastesti jedem na tech lodich zamorskych tak mam plat super I tak. Snad I post covid teda haha. 

Kokoska San Diego boziiii  nelibilo se ti tam?

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 21. května 2020 23:42
Reakce na 0zero7:

MP Marge vis co je prusvih v Minnesota? Zima. Je dlouha a hodne pod nulou a sama boure snehova. 

​No my tam prave kvuli zime chceme. My ji mame radi