Potrefenáhusa Letni mimina jsou bes, to zimni mi prislo lepsi.
Letosniho leta jsem se teda s ohledem na program deti dost bala a dobry. Jen jeden den bylo horko, ze se nedalo vecer vyvetrat.
Potrefenáhusa Letni mimina jsou bes, to zimni mi prislo lepsi.
Letosniho leta jsem se teda s ohledem na program deti dost bala a dobry. Jen jeden den bylo horko, ze se nedalo vecer vyvetrat.
Karja fakt? Mne přijde fajn, ze muzem bejt vobe svleceny a tak.
Potrefenáhusa Mozna je to tim, ze nesnasim vedro;-). Ale ne, zimni, idealne podzimni, protoze do leta doroste idealnich rozmeru;-)
Potrefenáhusa na potnicky je dobry odvar z hermanku, bud pridat do vody na koupani nebo s tim dite obcas omyt zinkou a pak osusit.
JJo to byl Rosťa taky pořád opupínkovaný, i se mi ho jednou povedlo mírně zapařit. Naštěstí s příchodem podzimních dnů to přešlo. Ale on se obecně víc potí. A jinak já hlasuju pro jarní mimina.
V tom heřmánku ji můžeš rovnou vykoupat... a jinak platí to co pro zapařeniny, opruzeniny apod. - čistá voda a vzduch, to je nejlepší terapie ![]()
Potrefenáhusa barbucha jo, nechat vetrat, klidne i bez plinky na necem, co muze pocurat. Kdyby to bylo moc zly, tak tekuty pudr z lekarny, proste vysusovat a vetrat.
Karja jojo, podzimni dite muzu potvrdit, je ideal. Ted uz rovnou chodime na koupak!:) ale zas zima, kdy furt bloumas s kocarkem, protoze jinak ti nespi...
Potrefenáhusa léto bude asi dobré v tom, že není problém kojit venku a tím ti odpadá kus plánování, ale to horko nic moc, hlavně z pohledu těch poporodních věcí. Podzim byl nakonec v pohodě, ale i díky tomu, že kluci se chovali dost předvídatelně. Navíc celou zimu mohli spát v kočárku na balkoně.
Jsem si pres Marketplace domluvila koupi lehátka pro kojence, poslala paní 2500 na účet, paní potvrdila přijetí, že v pondělí pošle, od te doby ji uz 2 týdny urguji a už na mě nereaguje. Naše konverzace o koupi lehátka mi úplně zmizela z messengeru, inzerat je smazaný, takže se ani nedostanu k tomu ji ohodnotit nebo nahlásit jako prodejce. Strašně mě to se_e a doufám že se těma penězma zadáví kráva jedna.![]()
Potrefenáhusa vyzkoušela jsem obojí a letní, navzdory vedru, mnohem lepší ;) Vypravit se v zimě ven s dítětem, které se každé dvě hodiny kojí, byla pro mě v zimě opravdová výzva. Než jsem nás oba oblékla, zpotila jsem se já i dítě, na pobyt venku mi zbyla sotva hodina, po návratu rychle strhat oblečení, rychle kojit, protože už hlady řval, a pak jít řešit břečku, která mezitím tekla v chodbě z kočárku. Děs běs. Není nad to, hodit do kočárku dítě polonahé, domácí triko převlíct za hezčí a jít. Bez stresu a spěchu, protože v létě nakojíš kdekoliv.
Sairon teda to je svinarna! To me mrzi! Muzu teda nabidnout na vypujcku Babybjorn, uz ho nepouzivam.
Sairon uf, někteří lidi jsou teda pěkní zmetci ![]()
711990 děkuji mám ho už půjčené od kamarádky.
Sairon aspon ze tak. Ale tvl tohle je hrozny!
Sairon ach, ja som tak prišla o 20€ za cest.postielku cez bazos, aj som osobe veru napísala, nech sa peniazmi zadrhne. A nedávno, keď som zháňala bicykel, som dala dopyt na fb a ozvala sa mi pani, len bola zďaleka a ja som to chcela riešiť osobným odberom, tak som to nechala tak a asi za týždeň niekto na fb písal, že pozor na ňu, je to podvodnicka.
Tak jsme v jižních Čechách a papíry od auta zůstaly ve Slezsku. Doufám, že policajtům bude stačit foto v mobilu. Netuším, jak jinak to řešit, teda krom toho, že budem doufat, že nás nezastaví.
brrr Držím palce ať nezastavěj a pokud, aby byli rozumný. Užívejte ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.